"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.524.481
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Na Gizchina-i LeTv x600 159,99$ sa EU dostavom pa evo ko kupuje fon,dobra ponuda

0 0 hvala 0
13 godina

Hvala na odgovoru:)

Sad sam se zagrijao na LETV 1s, ima li ga naruciti s EU Warehouse-a i kolika mu je cijena? Mobitel izgleda izvrsno

13 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

kupujte sve mobitele kineske osim xiaomija,mobitel mi je brickan oko 2 tjedna zahvaljujuci njihovom debilnom zakljucavanju bootloadera, a sada od drugog mjeseca idu na svoje debilne praznike na kojima ce biti 2 tjedna :D znaci bez mobitela cu biti jos 3 tjedna,a mozda i vise.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 10:35 (kexzoR).
Moj PC  
0 15 hvala 0
14 godina
U ovom slučaju si jedino ti debilan.
Ako neznaš što radiš onda nemoj unlockati bootloader.
robimarko@gmail.com
14 godina
odjavljen

Pozdrav! Molim vas preporuku gdje kupiti Letv 1s, tocnije gdje ga je pouzdano kupiti, a da cijena nije previsoka? Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
zoranndrc68 kaže...

molim savijet kupio bih lettv 1s ali nakon citanja svih ovih problema zaboli me zeludac,treba mi savijet dali je bolje naruciti mob sa original tvornickim driverima pa imati sve one kineske aplikacije na njemu sto meni nebi smetalo ukoliko mob tako dobro radi i da je sve u funkciji,,,,ili zamoliti da se pošalje sa skinutim aplikacijama,,,,nov sam u ovome a volio bih ovaj mob a da nemam problema

kojih problema? Sve o čemu smo pisali su uobičajeni "problemi" sa svakim Kinezom. To su uglavnom bloatware, modificirani ROMovi i njihovi izvorni launcheri.

Moj generalni stav je da onaj tko želi koristiti telefon out of the box i ne uložiti ni malo vremena u njegovo podešavanje bolje ni ne kupuje Kineze.

Ja čak ni nemam Kineza, igrom slučaja koristim iPhone 5s :D ali je sudba tako htjela da moja djevojka kupi Kineza i na kraju sam uz malo truda svladao skoro svu teoriju i praksu i sad gledam kako da mijenjam iPhone za Kineza :D

16 godina
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav! Molim vas preporuku gdje kupiti Letv 1s, tocnije gdje ga je pouzdano kupiti, a da cijena nije previsoka? Hvala

Ako si iz hrv: http://www.giztop.com/letv/le-1s.html

15 godina
Nesseh kaže...

eto sam da se javim nakon kaj sam vec poslao mail giztopu da cu radit dispute uspio sam rijesiti stvar.

Mob je bio softbrickan i dosta sam se nazajebavo cisto kad nema info jos na netu za letv.

eto ak se kome zablokira mob nek se javi:)

imo si srece, meni su rekli sorry cujemo se od 15.2 nadalje idemo na godisnji, dobio paket a unutra nema mobitela, dpd se jos ne javlja, kakva komedija

13 godina

Jel to konačna cijena, ili se još plaća PDV?

13 godina
MarioVk kaže...
MARKOZD15 kaže...

15 godina
marin_bar kaže...
MarioVk kaže...
MARKOZD15 kaže...

to je konačna cijena 

10 godina
neaktivan
Zao mi je stvarno sto ti se dogodilo ja kao sto rekoh sa dostavom I uslugom sa giztopa samo pohvale. To sto su sjebali mob dok su gore snimali svoj ROM jbga. Shit happens. Bar Sam naucio kako unbrickati mob hehe.
BTW kad su ti poslali mail da je narudzba rijesena I da je krenula dostava napisali su to da otvoris paket ispred djelatnika dostave?
15 godina
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hoće radit će na našim mrežama. Možda budeš imao problem sa lte mrežom jer nema lte band 20 (800 MHz). T mobile koristi lte 800 van gradova...
15 godina
M3d0 kaže...
Hoće radit će na našim mrežama. Možda budeš imao problem sa lte mrežom jer nema lte band 20 (800 MHz). T mobile koristi lte 800 van gradova...

ma dobro.. manje bitno.. hvala

13 godina
protjeran
robimarko kaže...
Ako neznaš što radiš onda nemoj unlockati bootloader.

kako je moguce onda da na njihovom forumu jos ima 100 "deblinih" ljudi s istim problemom,nisam jedini,retarde.

16 godina
Moze preporuka kineza do 300e i pomogucnosti webshop, zasada mi je zapeo za oko meizu mx5 sa honorbuya, sa dostavom bi ispalo oko 322e sta mi je jos prihvatljivo.
As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
kexzoR kaže...
robimarko kaže...
Ako neznaš što radiš onda nemoj unlockati bootloader.

kako je moguce onda da na njihovom forumu jos ima 100 "deblinih" ljudi s istim problemom,nisam jedini,retarde.

U svakom segmentu od milijun ljudi imas bar 100 debila.

(G)jokaCRO ingame
12 godina
neaktivan

Ja bih tu nadodao jos 3 nule.

14 godina
kexzoR kaže...

Zato što ljudi ne čitaju upute, pokušavaju sami i onda nešto krivo naprave.

Radije napravite thread u Q&A sekciji ako niste sigurni, pomoći ćemo čim stignemo...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Intern Moderator
11 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

zašto si ga naručio sa aliexpress to je kao ebay,  trebao si ga naručiti direktno od poznatih kineskih trgovaca, kao merimobiles, gearbest, geekbuying, pandawill

15 godina
Markić7 kaže...
maxy0 kaže...

zašto si ga naručio sa aliexpress to je kao ebay,  trebao si ga naručiti direktno od poznatih kineskih trgovaca, kao merimobiles, gearbest, geekbuying, pandawill

zato jer je jedino ovdje dostupan a da nemam nikakvih dodatnih davanja (nema carine, pdv).. a izmedu ostalog narucio sam vec dva mobitela od tog prodavaca (redmi note 2 i meizu m2 note) i sve je proslo super

16 godina
Markić7 kaže...
maxy0 kaže...

Shenzen Top-One je poznat i provjeren trgovac. dosta ljudi iz HR je naručilo kod njega mobitel (kao i ja, a uskoro bi mi trebao stići mob)

17 godina

Feedback prodavca je odličan i ima AliExpress Buyer Protection ako nešto pođe naopako, što da ne?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Feedback prodavca je odličan i ima AliExpress Buyer Protection ako nešto pođe naopako, što da ne?

Slazem se.Top-One je odlican.Drugi mobitel mi stize za par dana.Za njih samo pohvale.

13 godina
protjeran
Cromaki kaže...
kexzoR kaže...

Zato što ljudi ne čitaju upute, pokušavaju sami i onda nešto krivo naprave.

Radije napravite thread u Q&A sekciji ako niste sigurni, pomoći ćemo čim stignemo...

nije problem u uputama,znam flashat rom,flashao sam prije,problem je u tome sto nisu dobro obavijestili korisnike da ce zakljucati bootloadere.ako sam ja kupio mob s otkljucanim bootloaderom tko njima daje za pravo da mi ga zakljucaju bez mog pristanka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 18:13 (kexzoR).
17 godina
Onda si ti jedini koji si kupio sa otkljucanim bootloaderom. Bootloader je otpocetka zakljucan i moze se otkljucati samo ako dobis code za njega
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Onda si ti jedini koji si kupio sa otkljucanim bootloaderom. Bootloader je otpocetka zakljucan i moze se otkljucati samo ako dobis code za njega

nije istina,ali dobro,ne da mi se raspravljati.

13 godina
neaktivan

Je li moguće da isti mob (npr. Redmi 3) u različitim webshpovima ima različite frekvencije, tj. je li moguće da Xiaomi izradi mob različitih frekvencija za različita tržišta?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

dali neko zna dali placam pdv kupnjom na ali express stranici ili je to konacna cijena

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice