Ne kažem ja da mobitel ne valja ali da je savršen daleko od toga i ima bugova i to dosta Link i ima rješenja tih bugova na tom forumu. A ti i dalje hvali da je sve savršeno na njemu.
Sta pokusavas ti s tim konstantnim pljuvanjem? Koji je tvoj cilj i sto mislis da ces postici? Sta mislis da ne znam ja za te bugove i da ne znaju ostali korisnici? I unatoc svemu tome mobitel i dalje savrseno radi za nekog nezahtjevnog korisnika kojem je bitna stabilnost bez FC-a, brz uređaj, dobra fotografija, dva sim-a i trajanje baterije od dva dana.. Kad mobitel postane neupotrebljiv od silnih nerješenih bugova i problema onda ga necu hvaliti.. Svi korisnici koji zele koristiti sms banking i editiranje slika preko predinstalirane MIUI aplikacije, slike preko 960*xx rezolucije, nek ne kupuju navedeni mob, eto tu ima bug, MIUI developeri rade na tome, Patrick_troll ce vas obavjestiti kad to bude riješeno.. Pa de molim te..
MTK je davno prozvakana tema i nije problem u chipsetu nego u samoj GPS anteni.. Druga stvar, nađi mi jedan smartphone koji nema bugova, koji perfektno fluidno radi, nema laga prilikom ulaska u galeriju, imenik, itd i baterija mu traje 2+ dana.. NEMA TAKVOGA! Sve do jednog smartphona ima neki bug, i problem, i uvijek ekipa developera radi na tome da se problemi riješe sto je brze moguce..
Tjedan dana koristim Xiaomi MI3 koji je njihov flagship model i neko logikom vođen on bi trebao raditi 300% bez greske, pa i on ima bugova, i sta sad? Jel to znaci da je telefon los? Baterija mu traje 2 dana bez beda, 5-6 sati SOT-a bez beda, bez gasenja data veze itd svih ostalih rigoroznih nacina ustede baterije, plus antutu bez beda izvaljuje 36k..
Pa eno nema ni posteno mjesec dana kako se Samsung Galaxy S5 pojavio u prodaji pa vec ima bugova i on, galerija laga, hakiran mu citac otiska prsta, problmi s pregrijavanjem i neznam ni ja kakve sve gluposti.. Mislim da je bilo kakva rasprava dalje bespotrebna, jer sve ostalo ce samo biti trolanje i offtopic..