Nije poenta u placanju vec u cijenama. One su malo reci sumnjive.
Pa vo i sluzi za to.Ja ako ne dobijem svoj paket ili dobijem nesto lazno unutra ja sam trazim povrat novca i to je to i nema nacina da me zeznu.
Nije poenta u placanju vec u cijenama. One su malo reci sumnjive.
Pa vo i sluzi za to.Ja ako ne dobijem svoj paket ili dobijem nesto lazno unutra ja sam trazim povrat novca i to je to i nema nacina da me zeznu.
Sad se upravo dopisujem s njim preko msn-a.
Pa jesi ti vidio ijednu malo bolju firmu bez msn-a?
Imao sam ja jednog prijatelja koji je bio naivan kao i ti i kupio Iphone 4 63gb preko neta (dva tjedna prije nego što će iphone izići)
Mani se čorava posla rađe uštedi i kupi si neki Iphone ovdje nego bacaj pare na na netu.
Imao sam ja jednog prijatelja koji je bio naivan kao i ti i kupio Iphone 4 63gb preko neta (dva tjedna prije nego što će iphone izići)
Mani se čorava posla rađe uštedi i kupi si neki Iphone ovdje nego bacaj pare na na netu.
Slikati ce mi kutiju i mob i pored njega moje informacije.
A msn mu je? I|gonna|cheat|you@10minutemail.com
Nista ljudi, ovaj tip je odlucio kupiti taj mobitel i ima jake argumente za to, tu se ne moze nista uciniti.
P.S. Koliko imas godina?
Nista ljudi, ovaj tip je odlucio kupiti taj mobitel i ima jake argumente za to, tu se ne moze nista uciniti.
P.S. Koliko imas godina?
Taman XD.
Hehehehehhehee
A to znas jer su ti dvojica preko neta to rekli ;)
Nikad vidio ni cuo ni za jednog ;)
Ocigledno te pare svrbe pa cu ti samo reci da mi je zao sto ces ih baciti.
je..s firmu koja prodaje preko MSN-a i face ;)
A to dokazuje da ima telefon i tvoje podatke a nama pokazuje da ces ti imati samo svoje podatke i sliku telefona ;)
Nego sad se sjeti, mozda je i mato kupovao od iste firme ;)
I on je imao samo sliku ;)
A to dokazuje da ima telefon i tvoje podatke a nama pokazuje da ces ti imati samo svoje podatke i sliku telefona ;)
Nego sad se sjeti, mozda je i mato kupovao od iste firme ;)
I on je imao samo sliku ;)
Sta da?LOL
Cekam prvo sliku.Rekao je da uskoro otvaraju Ebay acc.
Onda sacekaj ebay jer si tad sigurna u povrat love preko paypala. I nikad ali nikad ne placaj nikome direktno karticom. Paypal only.
Ja lika zezno i rekao da imam rodbinu tamo i da li mogu preuzeti mob a on rekao da mogu.Cini se da je ipak stvarno.
Sto sad kazete?
Ja lika zezno i rekao da imam rodbinu tamo i da li mogu preuzeti mob a on rekao da mogu.Cini se da je ipak stvarno.
mudar potez!
Sad cekam sliku!
Na koji si se mob odlučio na kraju? Znam da si pričao o dosta HTC modela, pa iphone, pa samsung, pa mi se sve pomiješalo...
Ali ajde, ako uspiješ i zbilja dobiješ mob onda super, iako mi je teško vjerovati da netko prodaje mobove po 4 puta nižoj cijeni nego što ona je.
OMG lik mi ide na *urac.Kazem mu da uslika mobitel sa mojim imenom na papiru a on nasao neku sliku i stavi ime preko painta.Mislim da nista od toga.
OMG lik mi ide na *urac.Kazem mu da uslika mobitel sa mojim imenom na papiru a on nasao neku sliku i stavi ime preko painta.Mislim da nista od toga.
a valjda si shvatio već jednom da je to scam
Dobio sam sliku.Tako da kupujem ipak.Rekao je posto sam jedan medju prvim musterijama pa cu za sljedeci mob dobiti popust.
Hahaha koja Santa Barbara. Daj stavi slike da se svi zajedno divimo
Dobio sam sliku.Tako da kupujem ipak.Rekao je posto sam jedan medju prvim musterijama pa cu za sljedeci mob dobiti popust.
Ne znam tko ima manji IQ - ti tako naivan, ili on prevarant. Hmm, ipak ti.
Ne znam tko ima manji IQ - ti tako naivan, ili on prevarant. Hmm, ipak ti.
Tako je.
Hahahah morao sam staviti da pratim ovu temu:D
Moram i ja sebi kupit jedan hahaah lol Perkane uozbilji se
Hahahah morao sam staviti da pratim ovu temu:D
Moram i ja sebi kupit jedan hahaah lol Perkane uozbilji se
Ajde reci sto ako ga dobijem ovako jeftino?!
Da tip nije na forumu 14 mjeseci (koliko piše) bez sumnje bih ga stavio u spamere...Pročitao sam sve i ne mogu vjerovati tko je gluplji tu...Vi koji se trudite njemu objasniti, ili on..Ili vas tip možda samo prca...