Jeftini mobiteli

poruka: 204
|
čitano: 56.076
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Jeftini mobiteli
logic kaže...

Imas pare za izgubiti. Kud ces vise. 

Ma koje pare ?
Ja da sam na njegovom mjestu bi narucio bar 10 komada i to prodao ovdje i dobro zaradio... Bogataš

16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
logic kaže...

Imas pare za izgubiti. Kud ces vise. 

Ma koje pare ?
Ja da sam na njegovom mjestu bi narucio bar 10 komada i to prodao ovdje i dobro zaradio... Bogataš

A bit je da li je to sve istinito?!

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

Pa nije... Vidis da ti je to vec napisalo nekoliko njih.

Ne znam koliko ti se puta mora napisati da ces ostati bez para.

Mozda da provedes referendum sa sindikatima, pa dobijes poneki glas da ces dobro proci...

P.S. Mozda da se obratis i onima u Nigeriji da im sredis prebacivanje milijuna i milijuna...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 21:34 (Mrgud Veliki).
16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Perkan777 kaže...

Pa nije... Vidis da ti je to vec napisalo nekoliko njih.

Ne znam koliko ti se puta mora napisati da ces ostati bez para.

Mozda da provedes referendum sa sindikatima, pa dobijes poneki glas da ces dobro proci...

P.S. Mozda da se obratis i onima u Nigeriji da im sredis prebacivanje milijuna i milijuna...

Samo ti zezaj.Sad pregovaram da mi posalje nekako da mu platim akd roba dodje.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

Samo ti zezaj.Sad pregovaram da mi posalje nekako da mu platim akd roba dodje.

Jesi ti samo naivan ili si ono posebno naivan ?

Probaj preko paypala Cool

17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Jesi ti samo naivan ili si ono posebno naivan ?

Probaj preko paypala Cool

Ako se nevaram, paypal jamči povrat novca do 500$ ako si prevaren, tako da probaj preko paypala sredit da obavite to plaćanje.

Inače, ovo ti je čisti scam...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
Pa u tome sto ce ga zadrzati na ''carini'' i jest kvaka. Znam takve fore i ljude koji su to popusili. Ostat ce on tebi vjecno na ''carini''.
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
15 godina
neaktivan
Jeftini mobiteli

tvrdoglav si ... al bas jesi ...

10 ljudi ti kaze da ne radis to .. ti suprotno ... :S

:D

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jeftini mobiteli

Rekao je da se uplata vrsi preko Western Uniona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jeftini mobiteli

Hello,

All orders are sent through FEDEX.How do you know your item was shipped? I'll provide you with a confirmation number for proof of shipping.

Kindly get us informed with your full Shipping Address as well as your conntact cell phone number so we can package your parcel for immediate shipment.

Await for your reply

Hello,

you are 100% secured in dealing with us why because we are Legitimate Company and Registered under government registration with the licensed
number Okay...

Our company prices are cheap cuz we are wholesalers and distribution company...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 22:10 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jeftini mobiteli

Ovakvi ljudi kao ti mi nisu jasni, svi ti govore nemoj uzimat, prijevara je, ali ti i dalje ne slušaš! Radije meni daj te pare kaj će ti oni uzet i ja ću se potrudit da ih pametno potrošimNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cuz we are wholesalers and distribution company...

Pa samo pogledaj kako ti odgovaraju sve ti je jasno. Neznaju pravilno pisat ni engleski. Popušit ćeš pare 100%

I sacrifice so they can live my life, If necessary I'll give my life, No need crying at the end of my life,Just remember me right
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Hello,

All orders are sent through FEDEX.How do you know your item was shipped? I'll provide you with a confirmation number for proof of shipping.

Kindly get us informed with your full Shipping Address as well as your conntact cell phone number so we can package your parcel for immediate shipment.

Await for your reply

Hello,

you are 100% secured in dealing with us why because we are Legitimate Company and Registered under government registration with the licensed
number Okay...

Our company prices are cheap cuz we are wholesalers and distribution company...

Kakve veze ima kako se placa ako nije preko servisa koji ti garantuje refund novca u slucaju prevare. A to paypal. Western union i fedex ti samo isporucuju ono sto se njima dostavi. Ako im se ne dostavi nista od toga. AL ok ja predlazme ostalima da ti nista vise ne savjetuju jer ti vjerujes trgovcu a ne nama. Uzivaj u cekanju novog jeftinog moba dok ne skuzis da ce te tajmob kostati regularnu cijenu pplus porez na budale koji ces paltiti toj "Legitimate Company and Registered under government registration with the licensed number Okay"

:)
15 godina
Jeftini mobiteli

E ajd javi nam kako je prošlo jel ak je uspješno prošlo onda bi si ja uzo iphone 4 od 16 ili 32gb.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 23:25 (dec54).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jeftini mobiteli

Ako mu i prodje ok, tu dolazi nasa carina.

Cim mu odvale PDV i carinu i ostale samo njima znane troskove, a  po njihovoj procjenjenoj vrijednosti same robe shvatiti ce da mu je bilo dosta jeftinije da je kupio na njuskalu ili preko oglasnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jeftini mobiteli

Scam cisti,pa da se obracas kompaniji za wc skoljke napisali bi ti best regards WC skoljka..ovi pise go niggeri "coz" nema pozdrava,nea nis...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Brijem da lik nebi skužio da mu nacrtate da je to prijevara ali ok ak ima viška novaca samo neka uplaćuje :)
http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
BORG kaže...
Brijem da lik nebi skužio da mu nacrtate da je to prijevara ali ok ak ima viška novaca samo neka uplaćuje :)

Šteta para,rade neko kuciste ili RAM-e za to kupitCool

16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Pa u tome sto ce ga zadrzati na ''carini'' i jest kvaka. Znam takve fore i ljude koji su to popusili. Ostat ce on tebi vjecno na ''carini''.

hahah ;)

Bas tako,vjecno na carini!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Jeftini mobiteli

loooool !!!

bravo care, nemoj ti njih slusat .... oni ti zele zlo ( forumasi )

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeftini mobiteli

@Perkan777

Ja ti moram priznati da bi me jako iznenadilo kada bi ti poslao pare za mobitel. Znam da si siguran da je u pitanju prevara,i nevjerujem da bi dzabe bacio 250 dolara,nisu to male pare.... Mozda se pokusavas praviti vazan na forumu,jer misis kako mi nikada necemo saznati jesi li ti uplatio pare ili ne. Sory sto to govorim ali zaista tako mislim.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jeftini mobiteli

Mah,zakaj si nas uopće tražio za mišljenje kad ti naše mišljenje ništa ne znaći...?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 23:52 (dec54).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeftini mobiteli

pa da je toliko jeftino,znao bih svako za tu firmu,nebi morao trazit podatke po sata na Googletu nego bi odma nasao adresu,te takve ponude su toliko ofirne,neznam kako ko moze nasjesti na to :S,al haj ima "babo konjo" radi i para se hvlala Bogu u ovu vrijeme ima za bacanje.Belji se

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeftini mobiteli

Uplati, uplati, kad imas viska mozes uplatiti i na moj ziro racun. Tek toliko, ja ti posaljem moj Vodafone 225 koji mi stoji u ladici. To ces i dobiti od te tzv "firme".Viče

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jeftini mobiteli

Pa ti si lik stvarno. Ne zelim te odmah osudjivati, mozda si jako mlad, pa nisi dovoljno puno puta iskusio prevaru.

Zelja za novim uredjajima za male novce ti je pomutila razum.

Mani se corava posla, nitko na svijetu bez obzira na popuste ne moze prodavati uredjaj za manju cijenu nego sto mu iznosi proizvodna cijena.

I tako dalje. Ovo je scam i srot najgore vrste, i to debilnih amatercina jer ovo bi provalila i cimpanza valjda (bez uvrede).

Ako ti je stalo do nekoga od tih uredjaja. ustedi, i imat ces.

edit: Ili, probaj. Mogla bi ti to biti jedna jako vazna zivotna lekcija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:15 (Dragon23288).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

...

Mani se corava posla, nitko na svijetu bez obzira na popuste ne moze prodavati uredjaj za manju cijenu nego sto mu iznosi proizvodna cijena.

...

Kako ne moze ;)

PA t-com prodaje iphone za 1 kn. Barem tako kazu ovdje ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...
Dragon23288 kaže...

...

...

Kako ne moze ;)

PA t-com prodaje iphone za 1 kn. Barem tako kazu ovdje ;)

A ok, pa necemo njih tu racunati. Znamo svi da su oni firma s kojom nam zivot moze biti samo bolji, da nam biti njihov pretplatnik garantira uspjeh, srecu, i sretnu obitelj. Isto tako znamo da su tu radi nas, jer nas vole, ljubav je u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 1:12 (Dragon23288).
16 godina
Jeftini mobiteli

Nemojse iznenaditi kad stigne paket,a u njemu samo fotografija tebi tako željenog mobitela.

Pati poslje reci da nisi dobio ono stosi tražio.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

Pa ti si lik stvarno. Ne zelim te odmah osudjivati, mozda si jako mlad, pa nisi dovoljno puno puta iskusio prevaru.

Zelja za novim uredjajima za male novce ti je pomutila razum.

I tako dalje. Ovo je scam i srot najgore vrste, i to debilnih amatercina jer ovo bi provalila i cimpanza valjda (bez uvrede).

Ako ti je stalo do nekoga od tih uredjaja. ustedi, i imat ces.

edit: Ili, probaj. Mogla bi ti to biti jedna jako vazna zivotna lekcija.

Dosad nikako nisam iskusio prevaru preko neta.Tek tolko da se razumijemo nisam rockfeller pa da bacam pare.Zatoi hocu kupiti mob jeftinije a ovo su moje pare koje sam ja zaradio (ne jos XD).

Sto kazete na ovo.Ima jedna firma Escrow i ona se upravo bavi ovakvim situacijama.

Thank you for your interest in Escrow.com. Escrow.com completes international transactions regularly. Most sellers are willing to ship anywhere.

Once you initiate a transaction you will be presented with payment options and instructions.

Escrow.com does not handle merchandise in any way. The seller would ship directly to you, within 10 days of payment approval.

If you were to not receive merchandise at all you may cancel for a refund, less our fee. If you receive merchandise that you are not satisfied with you would return the merchandise to the seller, then receive your refund.

17 godina
neaktivan

Nije poenta u placanju vec u cijenama. One su malo reci sumnjive. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice