Pa bih zamolio nekoga da mi preko titanium backupa backupa aplikaciju, nebitno preko kojeg roma, i posta tu.
Lp

Dajte neki rom da stizu sve poruke i da ima sto vise slobodnog mjesta, ne interesuju me aplikacije instalirane to sam skinem poslije :)
Imam jedno pitanje pošto sam sa stock ROM-ovima na Vi. Koji stock ROM ima notification power widget? Ono što CM ima standardno. Frend se hoće zafrkavat s modanjem stock ROM-a a nijedan koji je probao nema to.
pozdrav,stavio sam joyos 1.2.4 na huawei u 8650,i sad mi ne moze uci u recovery,zasto to....helpppp
pozdrav,stavio sam joyos 1.2.4 na huawei u 8650,i sad mi ne moze uci u recovery,zasto to....helpppp
jel radis sve kako treba? znaci iskljucis fast bot... ugasis mob.. izvadis bateriju na par min za svaki slucaj.. vratis bateriju i stisnes u isto vrijeme volume up i pover on i drzis 10 sec.??
ljudi jel ima jos netko da nemoze na ovu stranicu http://ustorage.ru/ ?
Dajte neki rom da stizu sve poruke i da ima sto vise slobodnog mjesta, ne interesuju me aplikacije instalirane to sam skinem poslije :)
OffMod Mixed367 rom, procitaj (2-3 stranice nazad pisao sam o njemu)
Imam jedno pitanje pošto sam sa stock ROM-ovima na Vi. Koji stock ROM ima notification power widget? Ono što CM ima standardno. Frend se hoće zafrkavat s modanjem stock ROM-a a nijedan koji je probao nema to.
neznam osim ako nemislis na Toolbox.apk koji je precica u notification za gasenje wifi,gps, bluetoth itd.
ili drugi nadzor nad napajanjem (Power control widget) koji na ekranu stoji?
ljudi jel ima jos netko da nemoze na ovu stranicu http://ustorage.ru/ ?
NEEEEEEEE, svi ti romovi
nadao se to za glavnu download stranu imalo sve zive romove argh, da nebi im dosa tamo
edit:ups napisao krivi rom ispravio na tocan heh
uspio sam napraviti imstalirao ponovo cmw i radi,nije bas nesto taj joyos,brz je i lijep izgled,ali ne moze u browswer,gasi se google play itd
Zašto svaki put kad mi se isprazni baterija i stavim mob na punjač odma mi se pali recovery.
Jel se to može kako napraviti da se odma pali bez recovery?
Hvala
neznam osim ako nemislis na Toolbox.apk koji je precica u notification za gasenje wifi,gps, bluetoth itd.
E na to mislim, jel se to kod stock instalira posebno ili dolazi s nekim ROM-ovima a s drugima ne?
Ima li ko link od onoga mixed367?
Ustorage ne radi...
Ustorage ne radi...
I meni treba :| bas sad htio skidati....................
Zašto svaki put kad mi se isprazni baterija i stavim mob na punjač odma mi se pali recovery.
Jel se to može kako napraviti da se odma pali bez recovery?
Hvala
flash-aj noviju verziju recoverija u sestici ti se pokaze baterija evo s ovim ti je najlakse flashati:
https://play.google.com/store/apps/details?id=acr.recovery.installation.utility&feature=search_result
ali ces sam morati skinuti recovery v.6.0.1.0r1 unzipaj ga iz arhive ako ti u onom update.zip -u onaj recovery.img (oko 5 Mb)
puno je brze i netrebas wipe i takve stvari samo dati root prava programu i za par sekundi sredeno... flasash recovery dok ti ukljucen,
a posto sam stavljas recovery verziju nemozes pogrijesiti kao neki autoinstaleri...da ja imam v.6.0.1.0r1 tako da znam da radi
E na to mislim, jel se to kod stock instalira posebno ili dolazi s nekim ROM-ovima a s drugima ne?
mislim da taj app se bas nije u stock romovima nisam siguran o da ako ti naknadno instaliras probao sam pojavi se kao obican zaslonski widget..
a mozda kad sam bio skinuo stock lueva.zip sa kineske stranice zbog dizajna bi mogao imati ako ima orginal stock.. ev na prijasnjem postu
ali opet nisam tu siguran!
a onaj power widget na ekranu on dolazi sa setings.apk pa je dosta da launcher podrzava prikaz widgeta nesto kao onaj widget za google search koji mozes staviti iako nemas search aplikaciju pa trebas u build.prop-u onu naredbu za show google search staviti false...
(evo malo vec shvacam teoriju kako android radi dakako uzimam premisu posto je od linux da se nerazlikuje bas)
Ustorage ne radi...
I meni treba :| bas sad htio skidati....................
probaj na htc mania ili tako nesto zaboravio tu ima negdje medu postovima ovdje pa sretno listanje.
edit:
eh kada posaljem poruku prije nego napisem sve...
evo posto su nam zatvorili onu stranicu nasao sam ti net page medu svojim postovima i drugim:
http://u8650.ru/forum/ (prevedes stranu u googlu)
neznam za vas ostale ali ja sam poceo praviti manju zalihu romova...
nikad neznas kada ce i ove ostale net stranice maknuti..
losa vijest http://forum.myppc.it/ vise nepostoji smrc..
odmah skidam s dropboxa vec sam skinuo gigu dvije romova
edit: update...
ooo nasao rom pise da na verziji 2.3.8 OoooOoooo 2.3.8 ma nije da necete reagirati na to evo link
http://www.androidiani.com/forum/modding-huawei-u8650-sonic/206547-cm7-2-based-u8650-cyanmobile-experience-2-3-8-a.html
nova strana s romovima (pa bar za sada)
bok svima....molim pomoc..Hocu stavim softver 2.3.5 stavim ga na ad karticu i kaf idem updatat il preko ono postavke aplikacije nadogradnja sd kartice ili ono vol + i - i power tipku uvijek mi se pokaze onaj zuti trokut sa usklicnikom .di grijesim ako neko zna nek mi pomogne.
HVALA :)
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&u=http://huawei-android.com/forum/u8650/topic-25-page-4.html&usg=ALkJrhgp1dIRdOfhSJvgtDgM1qs46Lk0jg#post1877
http://u8650.ru/forum/ (prevedes stranu u googlu)
Super stranica, dok skontas kako se skida rom odatle, naucis ruskog dovoljno da zivis tamo :D sto nekih registracija i na kraju odustanem :D
Da mali edit,
trazio sam po netu, skinuo sam nekih 7 ili 8 romova, instalirao, testirao i zakljucio da je trenutno best = Jelly bean 2.3.6 Maneswaith
100mb imate slobodno sto je odlicno, brz je, super izgleda, super ima alatke, zaista preporuka svima. I sto je najvaznije, stizue sve poruke :)
skinuo rom imam sad dosta da svaki par tjedana mijenjam rom
o da MIUI rom slici po dizajnu na Lewu ali samo Setings neznam za ostalo ma to sve ovisi koja vam verzija SetingsUi.apk stavljena mislim,
a lewa nema Gaps imam ih 4 i nisam ni u jednom romu nasao, da je moguce se na onaj leva pond ili sto drugo sto imaju logirati???
o da upozorenje za one koji rabe swap jer meni je (skurilo) izgubljeno gotovo 1 GB .. ne nije od formatiranja,
(znam tocno koliko mi prije bilo kad prvi put formatirao, patricije sam sad izbrisao i nanovo je formatirao)
e sad kako vam to unistava pa jednostavno napravite patriciju u koja ce se stalno pisati i brisat i tako vam brze potrositi taj dio s ogranicenim brojem zapisa,
umjesto da se po cijeloj sd pise da se stedi gubitak prepisa po dijelovima, (ma racunajte sd kartica i ssd diskovi rade na isti nacin, pa dobro gotovo na isti)
necete naci bas po netu, swaper.apk mozda ima u info pise opasnost upotrebe, rijetko gdje pise o tome da si unistavate sd ali cak niti necete naci bas po netu,
a nije bas najbolje ubrzanje i externalna patricija a i cemu ce vam externalna izvadite karticu da nesto prebacite i mob vam se bloka jer vam apsi na toj patriciji
niste gamer brige vas igre su velike, vecina programa su ionako mala, nije da ce te imati par stotina aplikacija a rabite samo 4-5.
ako imate ovecu SD karticu (kao ja) i treba vam za spremanje pa svega na dulje nema vam smisla unistavat i kratiti joj vama dragocjeni prostor,
ako imate neku malu karticu i cisto vas briga slobodno za extra prostor u mobu ionako nije da ce vam sd brzo isprziti,
ok dalje ona Ram optimizacija ima i negativne efekte (ako je lose napravljena) jer vam sili ram da konstantno ima odredeno slobodno prostora, pa umjesto lijepe fluidnosti pri otvaranju i na launcheru pocmu vam zastekivanja kada rabite neku aplikaciju dulje recimo kao browsere, jerprimjetio da svaki put oni ubiju mms.apk process jer ipak moraju drzati u memoriji one ucitane stranice a ona skripta vam pokusava oslobadati ram shvacate suprotan efekt tu
...dobro mozda sam u krivu i mozda je problem u losim romovima koje sam dosad probavao.... (tko ce ovo citati malo previse napisao)
Za sve koji traze MIXED367 ROM slucajno sam ga sacuvao na poslu na PC-u i uradio upload sad
http://www.mediafire.com/?755q1wts217ct4z
sve romove koji vam djeluju OK snimite negdje jer nikad se ne zna,ja imam par CD-a narezanih romova,backupa,patch's,apova (uglavnom onih paid ) a svoj stock cuvam na par servera,usb,CD hehe mozda malo pretjerano!
# sori ak je bilo o ovome govora, ali nisam naisao
Imam CWM recovery 5 i htio bih si stavit CWM recovery 6. Zanima me dali ga mogu instalirati tako da novi recovery prebacim na SD karticu, udem u recovery i odem opciju install update from zip?
# sori ak je bilo o ovome govora, ali nisam naisao
Imam CWM recovery 5 i htio bih si stavit CWM recovery 6. Zanima me dali ga mogu instalirati tako da novi recovery prebacim na SD karticu, udem u recovery i odem opciju install update from zip?
pogledaj par postova iznad dao sam deset puta jednostavniju varijantu
Jer ima koji cyanogen mod 9 bez bugova???? Plzzz
Ja ga jos nisam nasao, a instalirao sam 40+ romova na telefon.........
probaj Jelly bean 2.3.6 Maneswaith, imas post iznad odlican je...
Nema, niti će ga ikada biti osim ako netko ne napiše drivere za chipset i kameru kako treba
ovako, imam pitanje. na mom sonicu kada želim ući u poruke kaže mi ovako: "Žao nam je. Aplikacija Slanje poruka(postupak com.android.mms) neočekivano je zaustavljen. Pokušajte ponovo." Ne mogu u poruke, uopće mi ne stižu obavijesti o porukama koje mi ljudi šalju. Znate li što da radim? Vratim na tvorničke postavke?
ovako, imam pitanje. na mom sonicu kada želim ući u poruke kaže mi ovako: "Žao nam je. Aplikacija Slanje poruka(postupak com.android.mms) neočekivano je zaustavljen. Pokušajte ponovo." Ne mogu u poruke, uopće mi ne stižu obavijesti o porukama koje mi ljudi šalju. Znate li što da radim? Vratim na tvorničke postavke?
prvo ga rebootaj, a ako ti se reboota, onda ce sve bit ok, ako ne udji u recovery i wipeaj