Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.065.348
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
andrijav kaže...
r3c0d kaže...

Kako riješit browser problem. Instaliran je update 2 net fixed al opet net neradi. Proba sam dolphin i ovaj stock i neradi. Izbaci "Web page not avalible"

Pokusaj s ovim...dakle wipe data,wipe dalvik,format cache,format system,format boot i tribalo bi radit

1.Napravi wipe data, wipe cache, format boot, format system i wipe dalwik cache-BEZ RESTARTA I NAKON TOGA

2.Instaliraj onaj prvi Update 2, OC Kernel i Fix internet- BEZ RESTARTA.

3.Restartaj i mora radit.

:D

Marac
13 godina
neaktivan
Marac15 kaže...
andrijav kaže...
r3c0d kaže...

Kako riješit browser problem. Instaliran je update 2 net fixed al opet net neradi. Proba sam dolphin i ovaj stock i neradi. Izbaci "Web page not avalible"

Pokusaj s ovim...dakle wipe data,wipe dalvik,format cache,format system,format boot i tribalo bi radit

1.Napravi wipe data, wipe cache, format boot, format system i wipe dalwik cache-BEZ RESTARTA I NAKON TOGA

evo novi link:http://www.mediafire.com/?5usobot61ykv3mu

dakle gore navedeno i install zip from sd

u ovoga je vec dodan fix s kojim internet radi

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 17:20 (andrijav).
13 godina
neaktivan
drstyles kaže...
Deyaan kaže...

Možeš se postavit na trepavice, ali sa ClockworkMod 5.0.0.7 nećeš instalirat ni jedan a.warov rom a da ne bude problema, nažalost. Ne znam zašto je to tako

5007 jer nisam imao potrebu da ga instaliram..al svejedno nece a.war da radi kao i ostalima -.-

To nije istina,ja ga imam,i svi a.warovi romovi su dizati iz 5.0.2.7,tak da pričaš gluposti,bez ljutnje,a i svi ostali romovi,cyani,SSGV4,taj recovery meni bolje radi nego predzadnji,pogotovo backupove.{#}

13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...

Možeš se postavit na trepavice, ali sa ClockworkMod  5.0.0.7 nećeš instalirat ni jedan a.warov rom a da ne bude problema, nažalost. Ne znam zašto je to tako.

halo očemu mi pričamo sve a li baš sve a .warove romove sam stavio preko cwm 5027 bez ijedne greške ili problema!!

TUBA
13 godina
neaktivan
Marac15 kaže...
andrijav kaže...
r3c0d kaže...

zašto mora stavljati fix internet ako je on ubačen u update2 rom? samo treba oc kernel i unistal oc kernel imati na kartici ako hoće oc maknut

TUBA
13 godina
neaktivan
dulesbj kaže...
drstyles kaže...
Deyaan kaže...

Možeš se postavit na trepavice, ali sa ClockworkMod 5.0.0.7 nećeš instalirat ni jedan a.warov rom a da ne bude problema, nažalost. Ne znam zašto je to tako

5007 jer nisam imao potrebu da ga instaliram..al svejedno nece a.war da radi kao i ostalima -.-

To nije istina,ja ga imam,i svi a.warovi romovi su dizati iz 5.0.2.7,tak da pričaš gluposti,bez ljutnje,a i svi ostali romovi,cyani,SSGV4,taj recovery meni bolje radi nego predzadnji,pogotovo backupove.{#}

Nisam napisao apsolutno ništa protiv tog recoveryja (meni je odličan), već da se a.warovi romovi meni sa tim recoveryjem ne instaliraju dobro. Problem je u romu. Nisam jedini da mi ne radi, a do sad sam instalirao sve postojeće romove i svi su radili - samo a.warovi ne... osim onog prvog prije update-a.

Mislim da se malo požurio... mogo je istestirat dal sve radi pa onda uploadat. Al OK, čovjek radi i trudi se pa ne zamjeram ništa, samo naprijed.

13 godina
neaktivan

evo ovako, svi kojima ne radi internet skinite ovo:http://www.mediafire.com/?5usobot61ykv3mu i instalirajte ali prije toga obrisite sa mob sve sta se da obrisat(naravno ne brisat SD karticu)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...
dulesbj kaže...
drstyles kaže...
Deyaan kaže...

Nisam napisao apsolutno ništa protiv tog recoveryja (meni je odličan), već da se a.warovi romovi meni sa tim recoveryjem ne instaliraju dobro. Problem je u romu. Nisam jedini da mi ne radi, a do sad sam instalirao sve postojeće romove i svi su radili - samo a.warovi ne... osim onog prvog prije update-a.

Mislim da se malo požurio... mogo je istestirat dal sve radi pa onda uploadat. Al OK, čovjek radi i trudi se pa ne zamjeram ništa, samo naprijed.

a neznam kako njemu radi na 806 Mhz dok meni ne radi na 758Mjz a OC-a sam ga posteeno skroz i opet nista...sve sam odmah digo iz recoverya i sve je radilo osim sto ga nisam mogo OC-at dalje od 748 Mhz...ponekad sr apitam dal se afi o iszom mobitelu -.-

13 godina
neaktivan
drstyles kaže...
Deyaan kaže...
dulesbj kaže...
drstyles kaže...
Deyaan kaže...

a neznam kako njemu radi na 806 Mhz dok meni ne radi na 758Mjz a OC-a sam ga posteeno skroz i opet nista...sve sam odmah digo iz recoverya i sve je radilo osim sto ga nisam mogo OC-at dalje od 748 Mhz...ponekad sr apitam dal se afi o iszom mobitelu -.-

pa i ne triba ti vise od 748 ja ga stalno drzm na 600

13 godina
neaktivan

@drstyle:

radi i meni na 844 a DO JUČER JE RADIO NA 729 PLAFON.. RJEŠENJE JE U CPU MASTERU MORAŠ GUVERNOR STAVIT NA USER TE NA ADVANCED   IO SCHEDULER STAVIT NOOP ILI DEADLINE   SLIKE SU TI NA STRANICI UNAZAD A.WAR ISPRAVI AKO GRIJEŠIM JA SAM TAKO DOŠAO DO REZULTATA

TUBA
16 godina
neaktivan
andrijav kaže...

evo ovako, svi kojima ne radi internet skinite ovo:http://www.mediafire.com/?5usobot61ykv3mu i instalirajte ali prije toga obrisite sa mob sve sta se da obrisat(naravno ne brisat SD karticu)

hvala andrija... sada radi, i ne ruši se aplikacija za promjenu APN-a... i nadam se da više neće biti bugova...

svi koji su tvrdili da im radi očito nisu koristili taj zadnji rom nego onaj prije njega...

13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...

@drstyle:

radi i meni na 844 a DO JUČER JE RADIO NA 729 PLAFON.. RJEŠENJE JE U CPU MASTERU MORAŠ GUVERNOR STAVIT NA USER TE NA ADVANCED   IO SCHEDULER STAVIT NOOP ILI DEADLINE   SLIKE SU TI NA STRANICI UNAZAD A.WAR ISPRAVI AKO GRIJEŠIM JA SAM TAKO DOŠAO DO REZULTATA

da ali tada ti radi do frekvencije na kojoj je bio prije nego sta si je promjenio postavke npr.ako si bio na 600 i stavis takve postavke i promijenis na 806 tebi ce ici do 600 mhz

13 godina
neaktivan
andrijav kaže...
tuba 01 kaže...

@drstyle:

da ali tada ti radi do frekvencije na kojoj je bio prije nego sta si je promjenio postavke npr.ako si bio na 600 i stavis takve postavke i promijenis na 806 tebi ce ici do 600 mhz

KAKO GA TI ŠTELAŠ?

TUBA
15 godina

Neznam jeswte li vidili da je izasla nova verzija huawei 2.3.5 ROM-a:

U8650 V100R001C151B863SP02 (Android 2.3.5) Released 24/02/2012

The new keyboard
The new version of "sms"
Added cloud services from huawei

i još neke promjene:

http://www.huaweidevice.co.in/Support/Downloads/

Pozdrav

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
andrijav kaže...
tuba 01 kaže...

@drstyle:

KAKO GA TI ŠTELAŠ?

scaling na ondemand i minjas pa dokle ide ,na 806 daje najbolje rezultate

13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
andrijav kaže...
tuba 01 kaže...

@drstyle:

KAKO GA TI ŠTELAŠ?

bas cu pokusati jer zelim vidjei koliko ovaj mobitel moze zapravo :D

13 godina
neaktivan

@A.WAR

a io scheduler jesi ga mjenjao?

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 18:02 (tuba 01).
13 godina
neaktivan

ne to ne tribas minjat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
andrijav kaže...

ne to ne tribas minjat

ja sam se malo sa tim igrao stavio sam par screenshota na stranici iza ove i što sam dalje dizao oc   ocjena benchmarka mi je bila manja  {#}

TUBA
13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
andrijav kaže...

ne to ne tribas minjat

ja sam se malo sa tim igrao stavio sam par screenshota na stranici iza ove i što sam dalje dizao oc   ocjena benchmarka mi je bila manja {#}

da vidio sam... do koliko tebi ide?

13 godina
neaktivan
andrijav kaže...
tuba 01 kaže...
andrijav kaže...

ne to ne tribas minjat

ja sam se malo sa tim igrao stavio sam par screenshota na stranici iza ove i što sam dalje dizao oc   ocjena benchmarka mi je bila manja  {#}

da vidio sam... do koliko tebi ide?

844 ali kad stavim trial x2 winter sve se sruši

TUBA
13 godina
neaktivan

drzi ga na 806, nema potrebe za visim frekvencijama

13 godina
neaktivan

IZMJENJEN 1. POST NOVI LINK ZA UPDATE2 ROM

TUBA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni ide do 844 mhz kad postavim postavke ko tuba 01

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silvio12 kaže...

meni ide do 844 mhz kad postavim postavke ko tuba 01

da al ti ne radi na 844 nego na nekoj nizoj frekvenciji di je stabilan...pokreni benchmark pa ces vidit rezultate

13 godina
neaktivan

Rai mi na 806 na benchmarku pokaže ali na ondemand neče tak :)

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silvio12 kaže...

Rai mi na 806 na benchmarku pokaže ali na ondemand neče tak :)

nema veze koju frekvenciju benchmark pokaze, bitni su rezultati...do koliko ti na ondemand ide tolika mu je stvarna frekvencija

14 godina
neaktivan

Pročitao sam upute, no neznam di se nalazi opcija da isključim fast boot, te me zanima da li je u prvom postu sve anžurirano (vidio sam da je zanji put uređivana prije nekoliko minuta, pa se nadam da je) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kome ne smeta cyanov bug sa zvukom, s voli sense:
Benru89 Cyanogen 7.1 - Sense SoftMod
ROM is cleaned with titanium Backup from multiple CyanogenMod apk's - iff you miss something, youll have to find it yourselves!
I used CWM Recovery: v 4.0.1. but it should work with any...
1. Unpack downloaded rar, there will be folder 2012-02-21-17.03.40
2. move that folder on your sdcard to clockworkmod/backup
3. Reboot and do nandroid BACKUP OF YOUR ROM - Just In Case!
4. Go to recovery and do:
Main menu:
  • Wipe data/factory reset
  • wipe cache partition
Mount And Storage menu:
  • format /boot
  • format /cache
  • format /system
  • format /sd-ext
Advanced menu:

• wipe Dalvik cache
5. go to backup and restore, select restore and choose folder 2012-02-21.17.03.40 - confirm with Yes
6. when its done, select reboot system now, after you type PIN WAIT for 30 seconds and Voila!
Download Link:
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 19:04 (Srkee).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
etnes kaže...

Pročitao sam upute, no neznam di se nalazi opcija da isključim fast boot, te me zanima da li je u prvom postu sve anžurirano (vidio sam da je zanji put uređivana prije nekoliko minuta, pa se nadam da je) 

izvadi bateriju 5 s i nema fastboota i to ti se na hrvatski zove brzo pokretanje i nalazi se u postavke/aplikacije

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 18:55 (andrijav).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice