Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.065.378
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

http://adf.ly/5xw9s
evo jedna aplikacija sa marketa za oblikovanje home screena,možete kreirati sami svoju temu, jako zgodno.Imate milijun mogučnosti isprobajte!! :) 

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

andrijav što je NFC u settings/wireless&networks kad ga oću uključiti kaže mi an error occurred

Actually I don't remember being born, It must have happened during one of my black outs.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Butter smooth

napokon izmjenjene one bjele ružne pozadine po menijima

crna notifications traka, iako bi bilo zgodnije da je sa malo glass efekta, ali probat cu to sam iscimat

ako si to sam radio andrija, možeš li mi reći koji točno fajl je zadužen za pozadinu notif.bara, u systemui, mdpi, probao sam ih sve mjenjati ali je obično rezultiralo samo sa FCom.

scroll je napokon gladak, to je prvi rom osim cyana na kojem to vidim

evo, zadrzat cu se na ovom romu zasad, ovaj put je stavrno oke, iako ce mi faliti neke cyanove postavke, pogotovo theme chooser :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

Stavi build.prop od josephovog cm-a i dobit češ crnu pozadinu,mislim da od prvoga.

Jedino nema notificatione,to sam ja nešto probavo,i dobio crnu pozadinu,a majstor andrija stavio notificatione,i eto roma za deset,kakav cyan.Mali radi ko lud

Andrija care!!!!

Pa skuhaj si temu u kitchenu,samo što ne radi locker,a za font nema naših čćžđ slova,inače je ok

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 21:50 (dulesbj).
13 godina
neaktivan
Srkee kaže...

Butter smooth

napokon izmjenjene one bjele ružne pozadine po menijima

crna notifications traka, iako bi bilo zgodnije da je sa malo glass efekta, ali probat cu to sam iscimat

ako si to sam radio andrija, možeš li mi reći koji točno fajl je zadužen za pozadinu notif.bara, u systemui, mdpi, probao sam ih sve mjenjati ali je obično rezultiralo samo sa FCom.

scroll je napokon gladak, to je prvi rom osim cyana na kojem to vidim

evo, zadrzat cu se na ovom romu zasad, ovaj put je stavrno oke, iako ce mi faliti neke cyanove postavke, pogotovo theme chooser :D

ako ti se dade pokušaj stavit dulesovu   evo temu lijepo izgledaju ikonice

TUBA
13 godina
neaktivan

ma neka, volim se ja igrat, na cm7 mogu fino dekompajlirat i uredit ali mi sa ovim huaweievim fajlovima nece nakon uredivanja rekompajlirat systemUI. no dobro, to je moj problem.

za rom sve 5 :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel to samo kod mene ili u dolphin browseru izbacuje vep pejđ not avejlbl ?   ovaj zadnji a.war, naravno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 22:30 (AAO 751).
15 godina

I meni to izbacuje na stock pregledniku i google searchu. Nisam nista drugo jos proba

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AAO 751 kaže...

jel to samo kod mene ili u dolphin browseru izbacuje vep pejđ not avejlbl ?   ovaj zadnji a.war, naravno...

Da sad sam i ja probao isti problem u dolphin browseru.

Actually I don't remember being born, It must have happened during one of my black outs.
13 godina
neaktivan

Potvrđujem problem.. Data postavke su dobro unešene, ali ako se pokušaju mijenjati opet se ruši aplikacija. Od browsera net radi preko Opere mini.

13 godina
neaktivan

meni radi stock preglednik, inace ne koristim druge, ali evo instalirao sam operu mini i radi i ona...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 23:07 (Srkee).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
andrijav kaže...

evo novi link ovaj radi 100%

http://www.mediafire.com/?r7w4l6nrbzjrgjk

andrijav stavio sam ovaj bio i instalira sam cpu master pro i neznam kako ni zasto al ne moze se ocat dalje od 600 Mhz jer uopce nema dalje opcije za vece frekvencije....jel zna tko zasto je to tako? i jos ima taj internet problem kod default preglednika a ostalo je sve kul na romu :)

13 godina
neaktivan
andrijav kaže...

andrijav stavio sam ovaj bio i instalira sam cpu master pro i neznam kako ni zasto al ne moze se ocat dalje od 600 Mhz jer uopce nema dalje opcije za vece frekvencije....jel zna tko zasto je to tako? i jos ima taj internet problem kod default preglednika a ostalo je sve kul na romu :)

15 godina
drstyles kaže...
andrijav kaže...

Jesi oc kernel instalira? Njega moras naknadno :)

13 godina
neaktivan
r3c0d kaže...
drstyles kaže...
andrijav kaže...

e to nisam...di je link da ga instaliram ;)

17 godina
neaktivan
drstyles kaže...
r3c0d kaže...
drstyles kaže...
andrijav kaže...

Na prvoj stranici ili evo ti LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 23:52 (TrinTragula).
13 godina
neaktivan

JOJ MENE JA ČIM UPALIM WIRELES I SPOJIM SE INTERNET RADI . DALI IMAM PROBLEM A INSTALIRAO SAM UPDATE2 ROM I DULES EVO THEME AH DA UMALO ZABORAVIH OC KERNEL ZIP MOLIM POMOĆ?

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 0:44 (tuba 01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silvio12 kaže...

http://adf.ly/5xw9s
evo jedna aplikacija sa marketa za oblikovanje home screena,možete kreirati sami svoju temu, jako zgodno.Imate milijun mogučnosti isprobajte!! :)

LINK JEL OVO TO ŠTO TREBAMO?

TUBA
13 godina
neaktivan

benchmark nekoliko sličica update2 roma sa" evo theme" 1i 2

evo thema evo thema
dules evo2 thema još u testiranju dules evo2 thema još u testiranju
evo2 evo2
evo2 evo2
TUBA
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 13:36 (tuba 01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel zna neko sa koje stranice se može naučit kak se rade romovi?

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kako riješit browser problem. Instaliran je update 2 net fixed al opet net neradi. Proba sam dolphin i ovaj stock i neradi. Izbaci "Web page not avalible"

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo ak neko želi imat izgled kao HTC sense.
1.skininite ovaj falj: http://adf.ly/5z3ok 

instalirajte ga i promjenite launcher na LP SENSE UI.
2.skinite ovaj falj za HTC widget sat: http://adf.ly/5z4Ju 

i to je to.
najbolje bi vam bilo da imate cyan za to pa si možete još staviti svoje ikone,preko theme choosera ni npr. skinete theme chooser!
evo par screenshotova.
Uživajte i ugodan dan vam želim! 

Siky
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 13:25 (Silvio12).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Kako riješit browser problem. Instaliran je update 2 net fixed al opet net neradi. Proba sam dolphin i ovaj stock i neradi. Izbaci "Web page not avalible"

ako si ga instalira ka svaki drugi rom nema razloga da ne radi! ja san iz rekoverija instalira rom i odmah za njim oc kernel bez restarta   mobitela i rezultat da radi ka sat

TUBA
13 godina
neaktivan
TrinTragula kaže...
drstyles kaže...
r3c0d kaže...
drstyles kaže...
andrijav kaže...

Na prvoj stranici ili evo ti LINK

andrijav svaka cast na ROM-u al' izgleda da ni meni nije sudeno da uzivam u romu koji moze preko 748 mhz...eto a.war mi se rusi na748 mhz...jel se moze to ikako popraviti il ucinit?

15 godina
Ja sam bio skinuo sa u8650.ru
Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možeš se postavit na trepavice, ali sa ClockworkMod 5.0.0.7 nećeš instalirat ni jedan a.warov rom a da ne bude problema, nažalost. Ne znam zašto je to tako.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može neko link za skinut Kitchen?

Marac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...

Možeš se postavit na trepavice, ali sa ClockworkMod 5.0.0.7 nećeš instalirat ni jedan a.warov rom a da ne bude problema, nažalost. Ne znam zašto je to tako

5007 jer nisam imao potrebu da ga instaliram..al svejedno nece a.war da radi kao i ostalima -.-

13 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Pokusaj s ovim...dakle wipe data,wipe dalvik,format cache,format system,format boot i tribalo bi radit

13 godina
neaktivan

Ni meni ne radi, probao sam apsolutno sve :(

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice