HTC Pro2

poruka: 11
|
čitano: 2.036
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC Pro2

Moj stariji brat je napokon odlučio kupiti neki touchscreen. Zanima ga što mislite o HTC-u Pro2. Koristio bi ga za slušanje mjuze, fotkanje, igre i ostalo. Najviše ga zanima što mislite o WM-u jer nije čuo baš najbolje stvari o njemu, te dali će na Pro2 moći instalirati WM 7. Kupovao bi ga preko nekih internetskih aukcija tako da cijena nebi trebala biti iznad 1000kn.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC Pro2
Za slusanje mjuze je odlican, mozes mu instalirati player koji podrzava FLAC itd, ako mu to sta znaci. Ali koliko se sjecam, TP2 nema 3.5mm utor tako da ce morat kupit adapter ako misli spajat bilo koje slusalice. Meni to nije problem jer A2DP koristim. Za fotkanje sigurno ima boljih telefona, mislim da nije nesto posebno kamera na TP2. Sa igrama se na WM vjerojatno nece bas usrecit. WP7 se sluzbeno nece moci instalirati, ali je moguce da ce ga netko portat i na taj mobitel. Ja imam vrlo dobro misljenje o WM-u ali definitivno nije za igre ni za prosjecnog korisnika jer zna bit dosta kompliciran. Inace koristim HTC Touch Pro. Ako te jos sta zanima, pitaj.
15 godina
neaktivan
HTC Pro2

Jel možda znaš kako dugo mu traje baterija?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Pro2
Procitaj recenziju ovdje pa vidi: http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-review-357.php Ja svog (koji ima nesto manji kapacitet od TP2) punim svaki dan preko noci, ali uzmi u obzir da sam na internetu s njim skoro konstantno kad nisam doma, a isto tako mi i muzika uvijek svira. S nekim normalnijim koristenjem 2-3 dana, ali to mu nisam vec dugo priustio :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Pro2

WM7 mislim da neći biti moguć ni u kojem obliku, možda ali možda i to male šanse kao kuhani ROM. Što se tiče OS-a on je dobar ali ljudi ga neznaju koristiti ili imaju očekivanja kojima nije sam OS namjenjen.

Mislim da bi tvog brata više zadovoljila neka druga platforma? HTC i nisu foto mobiteli.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja bih mu preporucio HTC HD2, ili preko iglasa iPhone 3G S, mada sam ja vise za HTC...

15 godina
neaktivan
HTC Pro2

Koji bi mob vi preporučili između HTC HD2, HTC Pro2 i Nokie 5800?

0 0 hvala 0
17 godina
vebby65 kaže...

Koji bi mob vi preporučili između HTC HD2, HTC Pro2 i Nokie 5800?

HD2 zbog jačeg hardvera i većeg ekrana, ali moramo priznati da je zato i malo prevelik (kako kome). Ako treba fizičku QWERTY tipkovnicu neka puca na Pro2. Nokiu bih zaobišao, s time da znam što dobivam od WM uređaja ali se bojim da ti se brat ne razočara?

btw, jer tko god ovako ispituje oko WM vjerujem da nije upoznat sa OS tako da je moguće razočaranje.

15 godina
neaktivan
HTC Pro2

On bi htio mob s jakim vanjskim zvučnikom, dobrim igrama i baterijom koju nebi trebao puniti svaki dan.

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Pro2

...e onda mislim da WM i nije najbolje rješenje za njega. Za ostalu preporuku ti ne mogu nešto profesionalnije pomoći.

Govore kako iPhone ima najjače igre, dok su SE dobri svirači kao i foto mobiteli, samo moraš puknuti i takvu seriju, nekad je to bila C (W) dal i sada? Ili Nokija XpressMusic

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HTC Pro2

Pa.... igre nisu tolko bitne... više ove ove ostale stvari.

EDIT: Možda HTC Desire. Kakav mu je vanjski zvučnik?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 20:35 (vebby65).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice