HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 519.447
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HTC One

Dali je netko nosio na servis mobitel radi onih razmaka izmedu kucista ili ostrih rubova oko ekrana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

To i mene zanima jer sam dosao do novog i na gornjem dijelu je tvornicki malo odvojen rub prema tipci za paljenje..

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: HTC One
janiq kaže...

To i mene zanima jer sam dosao do novog i na gornjem dijelu je tvornicki malo odvojen rub prema tipci za paljenje..

Reklamiraj to što prije, ali poznavajući naše servise sumnjam da ćeš radi toga dobiti novi mob. To je poznat problem kod ONE-a. Loša završna obrada kod nekih primjeraka. Na to treba jako paziti prilikom kupnje. U istom telekomu sam naletio na 3 od 4 komada koji su imali takve loše spojeve. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 23:57 (intelduo1).
12 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Dali je netko nosio na servis mobitel radi onih razmaka izmedu kucista ili ostrih rubova oko ekrana?

Navodno, a mogu i sam potvrditi, crna verzija nema problema sa završmom obradom.Prve štancane serije su imale najviše izražen problem, navodno su gapovi bili tako izraženi da se nokat mogao ugurati.

12 godina
neaktivan
HTC One

Da li je moguce pogledati mobitel prilikom kupovine u telekomima, da vidis jel ima tih fizickih ostecenja i mana nastalih losom zavrsnom obradom, pa da ga tek onda uzmes?

Dženan

0 0 hvala 0
14 godina
Naravno da mozes, pri kupnji tako i tako moraju otvorit kutiju da ispune garantni listic pa onda pritom zamoli da pogledas uredaj.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
12 godina
neaktivan
Ja sam kod tele 2 kupio galaxy s4 na produzenje pretplate...rekao sam ili ce mi izvaditi i upaliti uredjaj da vidim dal sve radi, a ako ne rado cu otic u vip ili tcom...
14 godina
HTC One

Zvao sam agram servis kazu da odem prvo u t-mobile...

Inace taj gap na mom modelu nije uopce kao na nekim primjerima na internetu i na prvu se toliko ni ne vidi, ali postoji. Probat cu reklamirati pa ako prođe prođe, ako ne ostavit cu ga tako....

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
janiq kaže...

Zvao sam agram servis kazu da odem prvo u t-mobile...

Inace taj gap na mom modelu nije uopce kao na nekim primjerima na internetu i na prvu se toliko ni ne vidi, ali postoji. Probat cu reklamirati pa ako prođe prođe, ako ne ostavit cu ga tako....

Kad si uzeo uredjaj?

Jel itko vidio kako izgleda Black u zivo?

Rvat katolik!
14 godina

Uredaj je kod mog kolege stigao postom oko 27.7. a ja sam dosao u posjed tek jucer. A koristen je 1 dan bez sim kartice.

[M|C] pleXx
17 godina
janiq kaže...

Uredaj je kod mog kolege stigao postom oko 27.7. a ja sam dosao u posjed tek jucer. A koristen je 1 dan bez sim kartice.

Kupio si ga preko weba u T-mobile?

Rvat katolik!
14 godina
HTC One

Kolega ga je kupio ali smo nesto prebijali pa je sada moj.

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

Pogledajte kakav je moj mobitel u stanju nakon niti 2 mjeseca koristenja. Polako pi*dim. 
Dakle ogroman gap izmedu kucista i ako vidite ove mrlje oko power tipke i 3.5 konektora, e to je nastalo jer sam nosio maskicu i samo taj dio se "zaprljao". Naravno to ne mogu ocistiti a uzasno me smeta 

EDIT: Isto tako i crna plastika oko ekrana jer sva nazubljena i preljeva se preko metala i beats logo mi se poceo ljustiti drugi dan nakon sto sam dobio mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 15:55 (Dodge_167).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dodge_167 kaže...

Pogledajte kakav je moj mobitel u stanju nakon niti 2 mjeseca koristenja. Polako pi*dim. 
Dakle ogroman gap izmedu kucista i ako vidite ove mrlje oko power tipke i 3.5 konektora, e to je nastalo jer sam nosio maskicu i samo taj dio se "zaprljao". Naravno to ne mogu ocistiti a uzasno me smeta 

EDIT: Isto tako i crna plastika oko ekrana jer sva nazubljena i preljeva se preko metala i beats logo mi se poceo ljustiti drugi dan nakon sto sam dobio mobitel.

Pošalji na servis zbog tih gapova. Ako budeš imao sreće možda ti promijene kućište. {#}

17 godina
HTC One

Da, ovo je stvarno uzas. Za mob koji kosta toliko, ovo je nedopustivo. Jel se ovaj gap pojavljuje samo kod silver verzije ili i black verzija ima isti problem?

Rvat katolik!

2 1 hvala 0
14 godina
tnakir kaže...

Da, ovo je stvarno uzas. Za mob koji kosta toliko, ovo je nedopustivo. Jel se ovaj gap pojavljuje samo kod silver verzije ili i black verzija ima isti problem?

Ja sam imao crnu verziju i nije bilo nikakvih nepravilnosti (kupljen je 16.6). Inace ovo s prljavim rubovima nije ni toliko cudno, bijela plastika je malo zeznuta jer privlaci sve, pogledaj npr. sliku dolje. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina
HTC One

Evo citam na XDA da je bilo cak problema sa stuck pixelima? Jel tko imao problema sa ovim?

Btw, jel ko pokusao reklamirti stvar kod T.Coma, kako su se oni postavili prema ovome? A HTC?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina
tnakir kaže...

Evo citam na XDA da je bilo cak problema sa stuck pixelima? Jel tko imao problema sa ovim?

Btw, jel ko pokusao reklamirti stvar kod T.Coma, kako su se oni postavili prema ovome? A HTC?

Ja nisam imao problema ni sa stuck pixelima ni nista, ali normalno je da neki imaju, uvijek se toga nade. 

17 godina
gamer34 kaže...
tnakir kaže...

Ja nisam imao problema ni sa stuck pixelima ni nista, ali normalno je da neki imaju, uvijek se toga nade. 

Jel se to moze reklamirati ili se to uzima kao da je normalno?

Rvat katolik!
14 godina
tnakir kaže...
gamer34 kaže...
tnakir kaže...

Jel se to moze reklamirati ili se to uzima kao da je normalno?

Ja sam imao jednom na iphonu i zamijenili mi ekran. Sad za One ne bih znao.

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ja sam imao crnu verziju i nije bilo nikakvih nepravilnosti (kupljen je 16.6). Inace ovo s prljavim rubovima nije ni toliko cudno, bijela plastika je malo zeznuta jer privlaci sve, pogledaj npr. sliku dolje. 

Sad bi se najrade ubio dok ovo govorim, ali imao sam bijeli SGS2 (i jos ga ustvari imam) i takvih problema nikad nisam imao, pa ni sad nakon godinu i po dana.

A ta bijela linija sto se proteze oko mobitela je prljava kao da sam mobitel drzao u blatu. S time da maskicu imam odkad sam kupio mobitel. 

Mislim, mobitel od skoro 1000 eura a sad izgleda kao da sam kopao vrt s njim. Bas sam razocaran.

14 godina
Dali jos netko ima problema kao Dodge u vezi prljanja?
14 godina
Dodge_167 kaže...
gamer34 kaže...

Sad bi se najrade ubio dok ovo govorim, ali imao sam bijeli SGS2 (i jos ga ustvari imam) i takvih problema nikad nisam imao, pa ni sad nakon godinu i po dana.

A ta bijela linija sto se proteze oko mobitela je prljava kao da sam mobitel drzao u blatu. S time da maskicu imam odkad sam kupio mobitel. 

Mislim, mobitel od skoro 1000 eura a sad izgleda kao da sam kopao vrt s njim. Bas sam razocaran.

Ja mobitel imam 2 mjeseca ( silver verzija ), Beats audio logo se izljustio nakon cca 3 tjedna, imam jedan jako jako maleni gap na rubu uredaja koji je skoro ne vidljiv, stvarno treba jako dobro gledat da bi se vidio ( ali postoji znaci ) naravno ne smeta mi. Ali bijela plastika s boka uredaja je isto prljava ( ali se jako lako moze ocistiti bolnickim alkoholom 91 ili 92%, provjereno. Stvarno ta plastika upija prljavstinu, a pogotovo kod mene sad po ljetu, kad npr idem na oranicu s zetorom pa imam ruke pune prasine i onda se javim na telefon ili pisem sms, plastika vise nije bijela nego sivo crna.

Sad nisam ocistio tu plastiku malo manje od mjesec dana, a drzao sam ga dosta put u prasnatim rukama, pa ako nekog zanima mogu poslikat da vidite kako izgleda...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 18:31 (Stolnik).
14 godina
Stolnik kaže...
Dodge_167 kaže...
gamer34 kaže...

Ja mobitel imam 2 mjeseca ( silver verzija ), Beats audio logo se izljustio nakon cca 3 tjedna, imam jedan jako jako maleni gap na rubu uredaja koji je skoro ne vidljiv, stvarno treba jako dobro gledat da bi se vidio ( ali postoji znaci ) naravno ne smeta mi. Ali bijela plastika s boka uredaja je isto prljava ( ali se jako lako moze ocistiti bolnickim alkoholom 91 ili 92%, provjereno. Stvarno ta plastika upija prljavstinu, a pogotovo kod mene sad po ljetu, kad npr idem na oranicu s zetorom pa imam ruke pune prasine i onda se javim na telefon ili pisem sms, plastika vise nije bijela nego sivo crna.

Sad nisam ocistio tu plastiku malo manje od mjesec dana, a drzao sam ga dosta put u prasnatim rukama, pa ako nekog zanima mogu poslikat da vidite kako izgleda...

Daj poslikaj da vidimo kako to izgleda.

17 godina
HTC One

Ja se dvoumim izmedju Onea i SGS4, ovi gapovi, problemi sa kapacitivnim tipkama i ljustenje boje su stvarno turnoff. Sto kad udje prasina kroz te gapove i zavrsi na ekranu ili slicno?

Za uredjaj tog cjenovnog razreda to je nedopustivo.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 23:05 (tnakir).

0 0 hvala 0
14 godina
Jbg ako imas gap nosi na garu ako nemas sve super i imas bolji mobitel nego da si uzeo s4. Inace kakvi su to problemi sa tipkama??
12 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja se dvoumim izmedju Onea i SGS4, ovi gapovi, problemi sa kapacitivnim tipkama i ljustenje boje su stvarno turnoff. Sto kad udje prasina kroz te gapove i zavrsi na ekranu ili slicno?

Za uredjaj tog cjenovnog razreda to je nedopustivo.

Nema nikakvog ljuštenja boje, logo sound beatsa je mali logo koji leži na aluminiju i naravno da će se skinuti.

Problemi sa kapacitavnim tipkovima ? Je ih nemam.

Gapovi su bili primjetni na početnim serijama, sad su izgleda digli razinu pregleda kvalitete, sa crnim verzijama izgleda da gapova nema od početka već.

Imam crnu verziju misec dana, nije se logo beatsa skinuo, sve ostalo je doslovno sexy i bez i najmanje mane u završnoj obradi, mobitel doslovno traži da ga diraš i držiš u ruci, zvuči kao perv-geek komentar ali...tako je :-)

16 godina

Ja isto imam crni vec 2 mjeseca i nemam nikakvih problema sa gapovima, ako i postoje daleko od tog da mogu nokat ugurat kao neki nesretnici..

Jedina mana su malo (zbilja malo) neravni speaker grillovi (ovo ne bi ni primjetio da na netu nisam citao) i jedva vidljiv light bleed pored home tipke skroz u donjem desnom kutu.. ovo drugo se lako sredi.

Nije mi se dalo reklamirat to jer bi mi se smijali u tele2, a iskreno smijao bi se i sam sebi.. imam poprilican OCD kad je tehnologija u pitanju al ove stvari mi ne smetaju bas..

Sto se guljenja boje tice furao sam ga bez casea prvih cca mjesec dana i ništa se nije izgrebalo/izgulilo, beats logo je na mjestu itd.

Disregard the constabulary
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 0:12 (nontryer).
15 godina
HTC One

Nije bitno jeli crni ili bijeli uredjaj (kazem iz prve ruke).

Ako je taj gap tu, onda je tu.

Peoblem se rijesi vrlo jednostavno.

Prilikom kupovine, izvadite uredjaj iz kutije, te ga dobro pregledajte.

Ako je gap prisutan, ne kupujte ili odmah trazite drugi.

Vrlo jednostano!

Po meni, ako je full uredno sastavljen (citaj bez gapova), predstavlja bolju soluciju nego S4.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...

Nije bitno jeli crni ili bijeli uredjaj (kazem iz prve ruke).

Ja imah crni bez gapova kao i svi koji su se dosad javili. Sto ti imas iskustvo da i on ima gapove?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice