Svi pričaju o toj crnoj traci ko o nečem stvarno gadnom, ali kad pogledate svi to imaju, i S5 i Z2... Samo kaj kod M8 tu je i zvučnik pa izgleda veće. Ali ak bude osjetljiva na dodir kako se priča, i bude registrirala geste, onda super.
HTC M8 - Rasprava
- poruka: 2.284
- |
- čitano: 428.547
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Svi pričaju o toj crnoj traci ko o nečem stvarno gadnom, ali kad pogledate svi to imaju, i S5 i Z2... Samo kaj kod M8 tu je i zvučnik pa izgleda veće. Ali ak bude osjetljiva na dodir kako se priča, i bude registrirala geste, onda super.
Problem je sto i je vece bas zbog zvucnika i bezela. Inace evo novi leak s puno slika. Moram priznat da je predivan uredaj, jos mi je i ljepsi nego sadasnji One s ovim stranicama koje su sad takoder od aluminija. Ali traka se opet pojavljuje tako da je sada sigurno da ostaje. Nebi mi smetala ni malo samo da onda ostave kapacitivne tipke jer jos dosta aplikacija nije optimizirano za on screen i samo bezveze zauzimaju prostor, dok ta traka stoji prazna.
Nerazumim ove velike kompanije koje nekuze da se vecina mob kupuje zbog izgleda ... ljudi iphone sigurno nekupuju radi procesora ili rama ... kada htc izbaci lijepi dizajn kucista i svog android osa bit ce konkurent applu
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
HTC Mate? :D
Inače, slažem se sa kolegom iznad, bit će ok, ništa pretjerano.
Daleko najgori su po čuvanju "tajni" prije izlaska mobitela
Mnogima se Z linija uopce nije svidila.. ukusi su razliciti, ali bitno je da se popljuje kompanija koja se ne voli, nebitno koja.
Nije se svidila onima koji imaju Samsung mob.
Evo objasnjenje zasto ima dvije kamere i potvrda All New HTC One imena
http://www.gsmarena.com/exclusive_heres_why_the_htc_m8_has_two_cameras-news-8002.php
Evo leakane su specke skroz osim kamere
Specifikacije
- 146.36 x 70.6 x 9.35
- 160g
- 5" Super LCD3 1080p
- Snapdragon 801 2,3GHz
- 2600mAh
- 2GB RAM
- Stereo Zvucnici
- 1/3.0" size, f/2.0 aperture, 2µm pixel size
- Prednja kamera 5MP
Ako se pokaže da to nije istina, super. Čekam iP6 da vidim što spremaju. Ipak sam se zaželio promjene, 3-4 godine SE i Nokia, pa 5 godina BB i sad evo 4 godine Androida, ipak je vrijeme za iOS. Uvik sam imao high end uredjaje svaku godinu, a sad mislim da iP6 bi kogao biti hit, pogotovo ako bude 4.6-4.7", onda će bit vrh.
Evo leakane su specke skroz osim kamere
Specifikacije
- 146.36 x 70.6 x 9.35
- 160g
- 5" Super LCD3 1080p
- Snapdragon 801 2,3GHz
- 2600mAh
- 2GB RAM
- Stereo Zvucnici
- 1/3.0" size, f/2.0 aperture, 2µm pixel size
- Prednja kamera 5MP
Ako se mene pita malo previse narastao, mogli bi barem vecu bateriju ugurat. Ostalo sve oke i ocekivano.
Pa otprilike smo I znali dimenzije sa slika Gdje su bili on I stari one se vidilo da je dosta narqstao
Pa otprilike smo I znali dimenzije sa slika Gdje su bili on I stari one se vidilo da je dosta narqstao
Ne znam, meni se cini istih dimenzija i onda sad procitam ovo.
Baš sam maločas preletio kroz onaj leak video. Nigdje mi se ne čini da je skoro 1cm viši.
Debljinu i težinu mogu progurat, ali rast od još cca 1cm nikako. To je u odnosu na OneX preveliki rast, a One je bio gornja granica po meni i bio je prava zaokružena cijelina.
Kriva slika -.-"
Nemogu nac vise tu sliku al ona je iz onog prvog videa sa onim klincem
Na ovoj se nevidi dobro
Kriva slika -.-"
Na ovoj se nevidi dobro
Ma je izgleda veci, ali opet mi se ne cini cm visi?!?! Inace stiglo jos leakova (leak 1, leak 2). Sada se navodno spominje da ce iza opet biti 4MP kamera , pa mogli su bar 8 stavit, zanimljivo ce biti nekom prodat mobitel kojem zadnja kamera ima manje mega piksela nego prednja
. I kako se meni cini, ovom mobitelu ni netreba sluzbeno predtsvaljanje jer je vec sve procurilo
, vjerojatno najgore cuvana "tajna" ikad.
Kriva slika -.-"
Na ovoj se nevidi dobro
Ma je izgleda veci, ali opet mi se ne cini cm visi?!?! Inace stiglo jos leakova (leak 1, leak 2). Sada se navodno spominje da ce iza opet biti 4MP kamera , pa mogli su bar 8 stavit, zanimljivo ce biti nekom prodat mobitel kojem zadnja kamera ima manje mega piksela nego prednja
. I kako se meni cini, ovom mobitelu ni netreba sluzbeno predtsvaljanje jer je vec sve procurilo
, vjerojatno najgore cuvana "tajna" ikad.
ja baš mislim da je sve ovo markentinški trik, i da ce na predstavljenju biti dosta toga drukcije od 'leakova' :D
Ne krivo si shvatio nebi trebalo bit 4MP nego 4UltraPixela znaci isto ko prvi One
Ne krivo si shvatio nebi trebalo bit 4MP nego 4UltraPixela znaci isto ko prvi One
To su i dalje mega pikseli...
Kako se onda One prodavao sa 4MP?
Isto flagship koji je na MWC proglasen mobitelom godine
loše se prodavao. ostali modeli imali su bolju prodaju.
Kako se onda One prodavao sa 4MP?
Isto flagship koji je na MWC proglasen mobitelom godine
Da prodavao se, ali mu je i dalje kamera bila jedna od boljki. Inace mogu i ovi koji su podijelili td objasnit zasto, sto sam nesto krivo rekao? Ultra pixeli su samo marketinski naziv.
Ne nisu to i dalje MP... Jedan UP je nekoliko puta veci od jednog MP, i samim time može primit više svijetla od obicnog MP, što je za low light uvijete super...
Ne nisu to i dalje MP... Jedan UP je nekoliko puta veci od MP, i samim time može primit više informacija od obicnog MP, što je za low light uvijete super...
Procitaj si ovaj clanak, mogu oni biti veci idalje su mega pikesli. To je samo marketing za to sto su veci. I ne moze primiti vise informacija nego svijetla, ne razumijem sto mislis pod informacije.
http://gizmodo.com/5985348/what-is-an-ultrapixel
Ako ti se neda citat evo ti citat iz clanka: "UltraPixel is a made up marketing word..."
Ne nisu to i dalje MP... Jedan UP je nekoliko puta veci od MP, i samim time može primit više informacija od obicnog MP, što je za low light uvijete super...
Procitaj si ovaj clanak, mogu oni biti veci idalje su mega pikesli. To je samo marketing za to sto su veci. I ne moze primiti vise informacija nego svijetla, ne razumijem sto mislis pod informacije.
Ako ti se neda citat evo ti citat iz clanka: "UltraPixel is a made up marketing word..."
Pixel je pixel, a ono sto ih cini razlicitima, je njihova velicina... Vecina danasnjih senzora za mobilne kamere, imaju pixele velicine 1.2,ili 1.4 mikrometara, senzor Onea ima pixel velicine 2 mikrometara, pa samim time naziv UP ima smisla i nez zasto bi bio samo marketinski trik?.. Također kamera na Oneu je odlicna, jer vecina slika prosjecnog korisnika, nastanu u ne bas idealno osvijetljenom ambijentu, a tu One zaista radi odlicne fotke...
Pixel je pixel, a ono sto ih cini razlicitima, je njihova velicina... Vecina danasnjih senzora za mobilne kamere, imaju pixele velicine 1.2,ili 1.4 mikrometara, senzor Onea ima pixel velicine 2 mikrometara, pa samim time naziv UP ima smisla i nez zasto bi bio samo marketinski trik?..
Ti i dalje ne shvacas, neda mi se vise pisat.
ultrapixel jest večinom marketinški trik, al je jednim dijelom i istinit jer je 1 piksel na one-u "ultra" velik naspram ostalih u drugim mobitelima. dobro za low light, loše za detalje
ultrapixel jest večinom marketinški trik, al je jednim dijelom i istinit jer je 1 piksel na one-u "ultra" velik naspram ostalih u drugim mobitelima. dobro za low light, loše za detalje
To uopce nije marketinski trik, vec marketinski naziv da proguraju tehnologiju, to jest da su kod njih pikesli veci, ali to je i dalje 4 mega pikesla.