HTC Explorer

poruka: 106
|
čitano: 33.858
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HTC Explorer

dobio ga prije 2 tjedna,cekao sam  3 dana za mob,od prve je upalio mada sam cekao nekih 10 min i jos je jucer dosao neki update koji je isto prozvako bez beda,sve u svemu,mob je cisto ok,nema laga,nisam ga rootao ali sve igre malo zahtjevnije rade bez beda do sada samo pozitivne kritike,jedino je interna memorija mala ali se to rijesi app2sd ili slicno i nema problema,za tu lovu je best buy a vi koji ga nemozete upalit probajte malo pricekat 10-20 min i mislim da ce sve bit ok,barem je tako bilo kod mene i naravno ceka se barem cyogen 9 ili ako mozda bude ics za njega,drzim fige da bude...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC Explorer

Evo ja juce dogovorio da produzim ugovor a da dobijem telefon, i sta bi sad trebao napraviti? koliko se ceka popravak i dali je taj kvar jako cest? postoji li alternativno rjesenje?

dlai se moze sad to produljenej otkazati jer nezelim da dobijem telefon pokvareni telefon

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Explorer
MARKOcVp kaže...

Evo ja juce dogovorio da produzim ugovor a da dobijem telefon, i sta bi sad trebao napraviti? koliko se ceka popravak i dali je taj kvar jako cest? postoji li alternativno rjesenje?

dlai se moze sad to produljenej otkazati jer nezelim da dobijem telefon pokvareni telefon

Već je pisalo da većina je ovdje čekala max 10 dana, ti nisi dobio telefon i već ga želiš nositi na servis? Pročitaj cilu temu prvo, a za raskid ugovora nazovi službu za korisnike i tamo ćeš dobiti najtočnije informacije.

When all else fails - crowbar the fucker
14 godina
protjeran
username kaže...
MARKOcVp kaže...

Već je pisalo da većina je ovdje čekala max 10 dana, ti nisi dobio telefon i već ga želiš nositi na servis? Pročitaj cilu temu prvo, a za raskid ugovora nazovi službu za korisnike i tamo ćeš dobiti najtočnije informacije.

pa niej da zeli man servis, nego uopce nezelim robu s greskom, nazvao sam ih i kazu da nemoze

16 godina
HTC Explorer

Kao prvo, ne mora znaciti da je pokvaren...  ako ga i dalje mislis dobiti, onda poslusaj savjete, upali ga i cekaj 10-15 min, ako nece, probaj izvaditi bateriju itd, vrati i pokusaj ponovno. Takoder probaj s punjacem, sumnjam ja da je mob bas doslovno pokvaren, ak nista... imat ces garanciju i moci ces ga zamijeniti, prodati ga ili sto vec.

No, ako hoces raskinuti... mislim da imas vremena, ako na vrijeme reagiras.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 13:37 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Kao prvo, ne mora znaciti da je pokvaren...  ako ga i dalje mislis dobiti, onda poslusaj savjete, upali ga i cekaj 10-15 min, ako nece, probaj izvaditi bateriju itd, vrati i pokusaj ponovno. Takoder probaj s punjacem, sumnjam ja da je mob bas doslovno pokvaren, ak nista... imat ces garanciju i moci ces ga zamijeniti, prodati ga ili sto vec.

No, ako hoces raskinuti... mislim da imas vremena, ako na vrijeme reagiras.

evo dobio danas i sve radi super, imam srece

14 godina
HTC Explorer

tko ti je dostavio poštar ili neka kurirska služba

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
samurai007 kaže...

tko ti je dostavio poštar ili neka kurirska služba

Postarica, :D

ugl, jako sam zadovoljan sa mobitelom, sve ide exra glatko za razliku od s5620, na kojem je sve stekalo dok klizem.... ugl nebo i zemlja razlika, super mi je sto mogu razne stvari skidat i instalirat..., uskoro kupujem sd 16gb pa ce bit i igara i filmova, sad imam samo 2gb

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 19:45 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
HTC Explorer

Vi koji ste ga nosili na servis,za koliko ste išli po uređaj?Ja sam odnio prošlu srijedu...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Vi koji ste ga nosili na servis,za koliko ste išli po uređaj?Ja sam odnio prošlu srijedu...

I ja sam ga odnio prošlu srijedu, mislim da ga možemo očekivati do vikenda.

When all else fails - crowbar the fucker
14 godina
neaktivan
HTC Explorer

U petak navečer sam produžio ugovor za internet, a već u utorak mobitel poštom dobio. Da nije neradnih subote i nedjelje, znači da bih ga dobio u roku od 2 dana (ZG-RI).

Kutija mobilnog uređaja djeluje siromašno, no to je izgleda trend i kod drugih mobitela, a i nije toliko bitno. Zamjećujem nedostatak slušalica, no i taj nedostatak se može tolerirati. Upute solidne i dostatne.

Prilikom prvog startanja uređaja, nema nikakvog buga, sve radi glatko i kako treba. Software ( izvrsni gingerbread) nije zahtijevao nikakav update, hrvatski je podržan, wi-fi konekcija je tekla glatko. Instalirane aplikacije su sasvim dostatne za početak, ostatak programa koji vas zanimaju, lako skidate preko već instalirane aplikacije Google Play (Trg.Play, iliti ex-Market). Konekcija na internet ide savršeno, nema lagova, trzanja ni zastajkivanja. Preporučujem da prije preko pc-a kreirate na Googleu svoj mail, jer će vam isti zatrebati i na ovom mobitelu. Nedostak je mala interna memorija, pa bez dodatne memorije nema nekog zahtjevnijeg korištenja ovog uređaja. Prvi ozbiljniji problem mi je bilo USB povezivanje sa računalom. Naime,na službenim stranicama HTC-a se nalazi link za download HTC Sync-a kog morate instalirati na svoj  pc da bi s njim povezali svoj mobitel. Već kod instalacije HTC Sync-a, javljaju mi se poruke da  neki dijelovi aplikacije nisu uspješno  instalirani, ali u konačnici, nakon kratkog vremena, program se (navodno) uspješno instalirao na komp. No, kod povezivanja mobitela sa pc-em, ne događa se ništa,  mobitel i pc se ne prepoznaju međusobno. Ovaj problem još nisam riješio, ali vjerujem da ćemo uskoro i to prevazići.

Uglavnom, HTC Explorer je uređaj koji svakako za tu cijenu (99 kn) TREBA uzeti, jer smatram da je po svojim performansama daleko iznad cijene koju plaćate.

0 0 hvala 1
17 godina
Dark-RI kaže...

Prvi ozbiljniji problem mi je bilo USB povezivanje sa računalom. Naime,na službenim stranicama HTC-a se nalazi link za download HTC Sync-a kog morate instalirati na svoj  pc da bi s njim povezali svoj mobitel. Već kod instalacije HTC Sync-a, javljaju mi se poruke da  neki dijelovi aplikacije nisu uspješno  instalirani, ali u konačnici, nakon kratkog vremena, program se (navodno) uspješno instalirao na komp. No, kod povezivanja mobitela sa pc-em, ne događa se ništa,  mobitel i pc se ne prepoznaju međusobno. Ovaj problem još nisam riješio, ali vjerujem da ćemo uskoro i to prevazići.

Nije potreban HTC Sync za povezivanje sa računalom. HTC Sync služi za sinkronizaciju kontakata, dokumenata i ostalog. Ako imas sd karticu unutra spojis mobitel usb kablom i iz menija koji ti se pojavi odabereš Disk drive.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
username kaže...
big_guy kaže...

I ja sam ga odnio prošlu srijedu, mislim da ga možemo očekivati do vikenda.

Ah,nadajmo se....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
Dark-RI kaže...

U petak navečer sam produžio ugovor za internet, a već u utorak mobitel poštom dobio. Da nije neradnih subote i nedjelje, znači da bih ga dobio u roku od 2 dana (ZG-RI).

Kutija mobilnog uređaja djeluje siromašno, no to je izgleda trend i kod drugih mobitela, a i nije toliko bitno. Zamjećujem nedostatak slušalica, no i taj nedostatak se može tolerirati. Upute solidne i dostatne.

Prilikom prvog startanja uređaja, nema nikakvog buga, sve radi glatko i kako treba. Software ( izvrsni gingerbread) nije zahtijevao nikakav update, hrvatski je podržan, wi-fi konekcija je tekla glatko. Instalirane aplikacije su sasvim dostatne za početak, ostatak programa koji vas zanimaju, lako skidate preko već instalirane aplikacije Google Play (Trg.Play, iliti ex-Market). Konekcija na internet ide savršeno, nema lagova, trzanja ni zastajkivanja. Preporučujem da prije preko pc-a kreirate na Googleu svoj mail, jer će vam isti zatrebati i na ovom mobitelu. Nedostak je mala interna memorija, pa bez dodatne memorije nema nekog zahtjevnijeg korištenja ovog uređaja. Prvi ozbiljniji problem mi je bilo USB povezivanje sa računalom. Naime,na službenim stranicama HTC-a se nalazi link za download HTC Sync-a kog morate instalirati na svoj  pc da bi s njim povezali svoj mobitel. Već kod instalacije HTC Sync-a, javljaju mi se poruke da  neki dijelovi aplikacije nisu uspješno  instalirani, ali u konačnici, nakon kratkog vremena, program se (navodno) uspješno instalirao na komp. No, kod povezivanja mobitela sa pc-em, ne događa se ništa,  mobitel i pc se ne prepoznaju međusobno. Ovaj problem još nisam riješio, ali vjerujem da ćemo uskoro i to prevazići.

Uglavnom, HTC Explorer je uređaj koji svakako za tu cijenu (99 kn) TREBA uzeti, jer smatram da je po svojim performansama daleko iznad cijene koju plaćate.

pise ti da moras iskljucit antivirus prije instalacije makar je kod mene bio upaljen i sve je dobro proslo...

13 godina
protjeran
HTC Explorer
ja takoder uzo mob, dobio za 2 dana, sve radi uredno, za mobitel sve pohvale, nisam ocekivao da ce biti tako dobar
pitanje, kako prebaciti na 2g mod, da baterija duze drzi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Explorer

Danas mi stigao htc explorer i stalno mi se gasi kad idem prebacit neke stvari sa interne memorije na sd karticu... Jel se to moze nekako rijesiti ili moram nosit vec mob na servis?

I dok sam si skinuo neke aplikacije sa neta i isao prebaci na mob i kad idem instalirat u nekom app manageru isto se ugasi i restarta

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Explorer

Kako se to čudo spaja na PC da mogu prenosit podatke?I jel mi može netko pojasniti kako instaliram igre i aplikacije s pc-a na mob?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 16:32 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trebaš imati SD karticu. Spojis ga usbom, odaberes opciju da bude kao vanjski disk, pa prebacivas sve što hoćeš u neki folder. A aplikacije stavis na sd karticu i instaliras je kroz aplikaciju kao sto je astro file manager i sl.
13 godina
protjeran
pod009 kaže...
Trebaš imati SD karticu. Spojis ga usbom, odaberes opciju da bude kao vanjski disk, pa prebacivas sve što hoćeš u neki folder. A aplikacije stavis na sd karticu i instaliras je kroz aplikaciju kao sto je astro file manager i sl.

evo kupio 32gb karticu, sad punim svime i svacime, vec sam 10gb popunio, igre razne filmovi ... kartica bila 250kn

13 godina
neaktivan
HTC Explorer

evo,ovakva je situacija,stigao adsl i mobitel. adsl zbog udaljenosti jako slabo radi,bio tehnicar i nista nije mogao tu napraviti. Odlucio sam raskinuti ugovor sa t-com jer mi nema smisla placati za uslugu koja ne radi kako treba. Jel znate mozda dal cu ja prilikom raskida ugovora i vracanja adsl paketa morati vratiti i mobitel ili se da tu nesto dogovoriti sa njima da mi mobitel ostane,pa ja to na neki drugi nacin platim?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zimicbz kaže...

evo,ovakva je situacija,stigao adsl i mobitel. adsl zbog udaljenosti jako slabo radi,bio tehnicar i nista nije mogao tu napraviti. Odlucio sam raskinuti ugovor sa t-com jer mi nema smisla placati za uslugu koja ne radi kako treba. Jel znate mozda dal cu ja prilikom raskida ugovora i vracanja adsl paketa morati vratiti i mobitel ili se da tu nesto dogovoriti sa njima da mi mobitel ostane,pa ja to na neki drugi nacin platim?

kako zbog udaljenosti??? pa to je preko telefonske zice, ako imas telefon nema veze udaljenost!? i nes moc dobit mobitel ako nes potpisat za net, ti bi jeftinije mobitel a da im nebudes pretplatnik, ap nisu oni budale da na to pristanu, hahha

ako ti se svidam ob iams ga za 1000kn u tele 2 ja mislim

16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

A kako skidam preko kompa igre?

I sad sam skinuo igru preko torrenta i stavio na karticu ali nemogu je nigdje naći u mobitelu?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 18:07 (big_guy).
13 godina
neaktivan
Megatr0n98 kaže...
zimicbz kaže...

kako zbog udaljenosti??? pa to je preko telefonske zice, ako imas telefon nema veze udaljenost!? i nes moc dobit mobitel ako nes potpisat za net, ti bi jeftinije mobitel a da im nebudes pretplatnik, ap nisu oni budale da na to pristanu, hahha

adsl slabo radi zbog udaljenosti centrale,predaleko mi je kuća,klasicna poteskoca, zbog toga je brzina jako loša. Kuzim ja da mi ne bi dali jeftinije oni,ja jesam pretplatnik,pa sam mislio ako mi ga mogu naplatit isti taj mob, da produzim ugovor pretplatnicki za mobitel, a ne preko adsl-a kako je trebalo biti.kuzis?

13 godina
protjeran
zimicbz kaže...
Megatr0n98 kaže...
zimicbz kaže...

adsl slabo radi zbog udaljenosti centrale,predaleko mi je kuća,klasicna poteskoca, zbog toga je brzina jako loša. Kuzim ja da mi ne bi dali jeftinije oni,ja jesam pretplatnik,pa sam mislio ako mi ga mogu naplatit isti taj mob, da produzim ugovor pretplatnicki za mobitel, a ne preko adsl-a kako je trebalo biti.kuzis?

aha, ali mi opet niej jasno kakve veze centrala ima, al kontam da os da produzis pretplatnicki za mob, pa probaj pitat, nemozemo ti mi tu rec, nazoves i pitas

16 godina
neaktivan
Pa s neke stranice ili torrenta.. čim si tražio?
17 godina
big_guy kaže...
pod009 kaže...

I sad sam skinuo igru preko torrenta i stavio na karticu ali nemogu je nigdje naći u mobitelu?

Pa normalno da nema, vidis kaj ti pise ispod: Nisi pristupio tim uredajem preko google playa. Znaci otvori google play preko mobitela ( ona bijela ikona ) i spoji se sa istim mailom, popuni kaj te traze i onda budes imal ovakvu sliku:

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
big_guy kaže...

Pa normalno da nema, vidis kaj ti pise ispod: Nisi pristupio tim uredajem preko google playa. Znaci otvori google play preko mobitela ( ona bijela ikona ) i spoji se sa istim mailom, popuni kaj te traze i onda budes imal ovakvu sliku:

Ali zanima me kako da skinem na komp a ne da šaljem na mob odma?

btw,nekako sam uspio maknuti onaj screen,zanima me kako da ga vratim kako je bio?Hvala

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 2:05 (big_guy).
16 godina
Megatr0n98 kaže...
zimicbz kaže...
Megatr0n98 kaže...
zimicbz kaže...

aha, ali mi opet niej jasno kakve veze centrala ima, al kontam da os da produzis pretplatnicki za mob, pa probaj pitat, nemozemo ti mi tu rec, nazoves i pitas

Sto ti je telefonska centrala dalje od kuce, brzina ce biti manja. Ako se ne varam, teoretska propusnost ADSLa je 20 i nesto mbps i to do 500m, onda naglo pada do 2km na nekih 7-8mbps, a onda iducih nekoliko km pada do 2-3mbps. Ovo izvlacim iz glave, citao sam o tome pred par mjeseci, pa brojevi najvjerojatnije nisu tocni P.S. ispricavam se na dugom citatu, ne mogu kratiti u Chromeu na iPadu.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
big_guy kaže...

Ali zanima me kako da skinem na komp a ne da šaljem na mob odma?

btw,nekako sam uspio maknuti onaj screen,zanima me kako da ga vratim kako je bio?Hvala

Google play funkcionira da se salje automatski na mobitel, ne znam zasto bi skidao na komp. Ali ako hoćeš onda odeš na apkmania.com ili upišeš u google naziv aplikacije apk i skines apk file, instaliras si aplikaciju sa google playa tipa AppInstaller ili EasyInstaller i nades preko njih taj apk na kartici i stisnes install.

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
big_guy kaže...

Google play funkcionira da se salje automatski na mobitel, ne znam zasto bi skidao na komp. Ali ako hoćeš onda odeš na apkmania.com ili upišeš u google naziv aplikacije apk i skines apk file, instaliras si aplikaciju sa google playa tipa AppInstaller ili EasyInstaller i nades preko njih taj apk na kartici i stisnes install.

Ok,hvala skužio sam :)

A kako da si malo sredim ikone,da stvorim nekakve foldere pa pobacam unutra?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice