Eto kakve sam sreće. Jučer mi zadnji Evo prodaju pred očima, danas ga maknu iz prodaje. Sad sam zapeo sam ovim govnom od mobitel N97. FML -.-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa naravno petak 13 ti jos se ja pitam zas mi sve krenulo naopako ..
ma kontas to oni narucuju od tele 2 .. tako da ako nema kod njih uskoro će maknut i tu ..
ček evo koda je došo opet samo po cjeni od 3000 kn
http://www.tele2.hr/poslovni-korisnici/mobiteli/htc-evo-3d/db299/
Evo potvrđeno je da će opet doći .. pošiljka je trenutno u fazi dolaska što se može vidjet na stranici od svjet medija :D
http://www.svijet-medija.hr/p/TELE2-postpaidprepaid-HTC-Evo-3D/17130/#
Pozz,
zna li netko datum kada dolazi official ICS za Evo 3D jer je sad nedavno bas izasao za Sensation :)
Maloprije mi je stara javila da je zvala 2-3 centra u Osijeku, Vukovaru i Županji i da su rekli da trenutno nemaju više Evo-a na lageru te da će doći još.
doći će sigurno to mi je potvrđeno sad kad bi neko još pito kada :D
a kakva ce cijena biti? mislim da ce je povisit

a kakva ce cijena biti? mislim da ce je povisit
cjena bi trebala ostat ..
E ljudi.Vidim da za LeeDroid treba wipeat radio,i onda ga opet flashat.No neznam odakle ga nabaviti.Pa bih trebao pomoć
Pa. Takva ponuda se ne propusta. Ja sam bas jucer prosetao trgovackim centrom i ispred tele2, ljudi nose HTC EVO 3D kao da se kruh prodaje.
skinuti kvačicu postavke,napajanje,brzo podizanje sustava skinuti kvačicu.pišu,brišu..............
Evo našao GSM radie samo neznam koji da uzmem.Ima dosta verzija iz puno verzija stock romova
Gdje si to uopće pročitao za radio? Ja nisam nigdje vidio, a stavio svojevremeno LeeDroid normalno kao i svaki drugi rom..
Pa. Takva ponuda se ne propusta. Ja sam bas jucer prosetao trgovackim centrom i ispred tele2, ljudi nose HTC EVO 3D kao da se kruh prodaje.
dok god ga nose ko kruh biće ga opet siguran sam ...
Ma nešta ovaj radio izgleda zajebava za tmobile.Malo je lošiji signal na njemu
ima ga raspolozivog po cjeni od 2700 kn u svjet medija (to je za slobodnu prodaju nevezano uz tele 2)
samo se toplo nadam da će doć opet ta pošiljka po cjeni od 2000kn :/
ima ga raspolozivog po cjeni od 2700 kn u svjet medija (to je za slobodnu prodaju nevezano uz tele 2)
samo se toplo nadam da će doć opet ta pošiljka po cjeni od 2000kn :/
Pa. Ako ce ga jos biti vjerovatno ce ostati ista cijena. Jer, ko je lud da povisuje cijenu kad se prodaje kao ludo. Nadamo se 1995kn :)
Prodajem 2 tjedan star EVO 3D za 2600 kn.
Nadam se da takvih oglasa nećemo viđati. XD
Upravo sam saznao u TELE2 centru da nova posiljka stize u srijedu 18.04. i receno mi je po starim cijenama.
Nadam se da je informacija tocna :)
isplati li se uopce stavljati neki custom rom buduci da je i ovako mobitel dosta brz barem meni. osjeti li se uopce razlika u brzini i dali se produzi trajanje baterije ?
Evo upravo kupio mobitel od zene koja ga je danas kupila u tele 2.. Kupljen za 1900kn i mob je mo meni odlican..Gledao sam malo kometare i vecina kao pljuje ovaj mobitel, ali razlika izmedu ovog i onih skupljih uopce nije velika i ne dobivas nista posebno. Samo bezveze das 1000-1500 kn vise bezveze.. Za moje potrebe,a i vjerujte mi i vase ovaj mobitel je odlican. Neki pisu ko da rade,spavaju i seksaju se sa mobitelima pa da mora biti savrsen. Savrsenstvo ne postoji jer mobitele radi covjek, a covjek grijesi. Koristim Htc mobitele vec 4 godine i tako ce i dalje ostati jer nijedan me nije iznevjerio.. Za apple cu samo reci da su jako dobri mobiteli, ali cijena je visoka zbog imena i to je cinjenica. Ja sam puno vise cuo od svojih prijatelja i poznanika kako imaju probleme sa iphone, nego sa drugim brendovima zajedno. Bez ljutnje,ali je tako.
Upravo sam saznao u TELE2 centru da nova posiljka stize u srijedu 18.04. i receno mi je po starim cijenama.
Nadam se da je informacija tocna :)
Ja sam (tj. moja stara) od šefice Tele2 centra u Vinkovcima čuo da od idučeg tjedna neki Samsung ide na sniženje. :O
koji :D
neko drastično sniženje ?
koji :D
neko drastično sniženje ?
SGS linija(uključuje dvojku). Riješavaju se zaliha.
Pa da sad snize SGS II na cca: 2000-2500 kn poludija bi jer sam taman kupia EVO 3D. Mada bi se možda dalo uvaliti nekome EVO-a i kupiti S II
Evo upravo kupio mobitel od zene koja ga je danas kupila u tele 2.. Kupljen za 1900kn i mob je mo meni odlican..Gledao sam malo kometare i vecina kao pljuje ovaj mobitel, ali razlika izmedu ovog i onih skupljih uopce nije velika i ne dobivas nista posebno. Samo bezveze das 1000-1500 kn vise bezveze.. Za moje potrebe,a i vjerujte mi i vase ovaj mobitel je odlican. Neki pisu ko da rade,spavaju i seksaju se sa mobitelima pa da mora biti savrsen. Savrsenstvo ne postoji jer mobitele radi covjek, a covjek grijesi. Koristim Htc mobitele vec 4 godine i tako ce i dalje ostati jer nijedan me nije iznevjerio.. Za apple cu samo reci da su jako dobri mobiteli, ali cijena je visoka zbog imena i to je cinjenica. Ja sam puno vise cuo od svojih prijatelja i poznanika kako imaju probleme sa iphone, nego sa drugim brendovima zajedno. Bez ljutnje,ali je tako.
Potpisujem do zadnje riječi.
Neki se žale na trajanje baterije ali to mi nije jasno jer kod mene u uslovima naprednog korištenja izdrži 2 dana,osim toga mob je kvalitetno izrađen i za tu lovu se stvarno nemože dobiti bolje ako računamo na nove mobitele pa mogu reći nemožeš kupiti bolji niti polovni mob.