HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 415.024
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HTC Evo 3D

Eto kakve sam sreće. Jučer mi zadnji Evo prodaju pred očima, danas ga maknu iz prodaje. Sad sam zapeo sam ovim govnom od mobitel N97. FML -.-

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 15:58 (KingNothing).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

pa naravno petak 13 ti jos se ja pitam zas mi sve krenulo naopako ..

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC Evo 3D
Mozete probat pogledat na ovom linku (mozda ga jos imaju): http://www.svijet-medija.hr/p/Evo-3D-postpaid--prepaid/17130/
http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
14 godina
HTC Evo 3D

ma kontas to oni narucuju od tele 2 .. tako da ako nema kod njih uskoro će maknut i tu ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

ček evo koda je došo opet samo po cjeni od 3000 kn

http://www.tele2.hr/poslovni-korisnici/mobiteli/htc-evo-3d/db299/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

Evo potvrđeno je da će opet doći .. pošiljka je trenutno u fazi dolaska što se može vidjet na stranici od svjet medija :D

http://www.svijet-medija.hr/p/TELE2-postpaidprepaid-HTC-Evo-3D/17130/#

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pozz,

zna li netko datum kada dolazi official ICS za Evo 3D jer je sad nedavno bas izasao za Sensation :)

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Evo 3D

Maloprije mi je stara javila da je zvala 2-3 centra u Osijeku, Vukovaru i Županji i da su rekli da trenutno nemaju više Evo-a na lageru te da će doći još.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

doći će sigurno to mi je potvrđeno sad kad bi neko još pito kada :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

a kakva ce cijena biti? mislim da ce je povisit{#}

Moj mail: grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam odustao. Ne kuzim te ducane i likove kaj delaju. Nazovi i pitaj bogati kad stize i kolko komada mozes dobiti (ako mozes). Ebo te odgovor "ne znam". Ko da minuta razgovora kosta 100 kuna. Ras*izdio se i uzeo iPhone 4S 64GB za 1458 kn u vipu.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
Grga123 kaže...

a kakva ce cijena biti? mislim da ce je povisit{#}

cjena bi trebala ostat ..

14 godina

E ljudi.Vidim da za LeeDroid treba wipeat radio,i onda ga opet flashat.No neznam odakle ga nabaviti.Pa bih trebao pomoć

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 19:22 (robimarko).
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pa. Takva ponuda se ne propusta. Ja sam bas jucer prosetao trgovackim centrom i ispred tele2, ljudi nose HTC EVO 3D kao da se kruh prodaje. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

skinuti kvačicu postavke,napajanje,brzo podizanje sustava skinuti kvačicu.pišu,brišu..............

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 19:30 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo našao GSM radie samo neznam koji da uzmem.Ima dosta verzija iz puno verzija stock romova

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 19:34 (robimarko).
17 godina
HTC Evo 3D

Gdje si to uopće pročitao za radio? Ja nisam nigdje vidio, a stavio svojevremeno LeeDroid normalno kao i svaki drugi rom..

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 20:08 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
shad1eh kaže...

Pa. Takva ponuda se ne propusta. Ja sam bas jucer prosetao trgovackim centrom i ispred tele2, ljudi nose HTC EVO 3D kao da se kruh prodaje. 

dok god ga nose ko kruh biće ga opet siguran sam ...

14 godina

Ma nešta ovaj radio izgleda zajebava za tmobile.Malo je lošiji signal na njemu

robimarko@gmail.com
14 godina
HTC Evo 3D

ima ga raspolozivog po cjeni od 2700 kn u svjet medija (to je za slobodnu prodaju nevezano uz tele 2)

samo se toplo nadam da će doć opet ta pošiljka po cjeni od 2000kn :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

ima ga raspolozivog po cjeni od 2700 kn u svjet medija (to je za slobodnu prodaju nevezano uz tele 2)

samo se toplo nadam da će doć opet ta pošiljka po cjeni od 2000kn :/

Pa. Ako ce ga jos biti vjerovatno ce ostati ista cijena. Jer, ko je lud da povisuje cijenu kad se prodaje kao ludo. Nadamo se 1995kn :)

13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Prodajem 2 tjedan star EVO 3D za 2600 kn. {#}

Nadam se da takvih oglasa nećemo viđati. XD

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
HTC Evo 3D

Upravo sam saznao u TELE2 centru da nova posiljka stize u srijedu 18.04. i receno mi je po starim cijenama.

Nadam se da je informacija tocna :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

isplati li se  uopce stavljati neki custom rom buduci da je i ovako mobitel dosta brz barem meni. osjeti li se uopce razlika u brzini i dali se produzi trajanje baterije ?

0 0 hvala 0
16 godina
HTC Evo 3D

Evo upravo kupio mobitel od zene koja ga je danas kupila u tele 2.. Kupljen za 1900kn i mob je mo meni odlican..Gledao sam malo kometare i vecina kao pljuje ovaj mobitel, ali razlika izmedu ovog i onih skupljih uopce nije velika i ne dobivas nista posebno. Samo bezveze das 1000-1500 kn vise bezveze.. Za moje potrebe,a i vjerujte mi i vase ovaj mobitel je odlican. Neki pisu ko da rade,spavaju i seksaju se sa mobitelima pa da mora biti savrsen. Savrsenstvo ne postoji jer mobitele radi covjek, a covjek grijesi. Koristim Htc mobitele vec 4 godine i tako ce i dalje ostati jer nijedan me nije iznevjerio.. Za apple cu samo reci da su jako dobri mobiteli, ali cijena je visoka zbog imena i to je cinjenica. Ja sam puno vise cuo od svojih prijatelja i poznanika kako imaju probleme sa iphone, nego sa drugim brendovima zajedno. Bez ljutnje,ali je tako.  

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam saznao u TELE2 centru da nova posiljka stize u srijedu 18.04. i receno mi je po starim cijenama.

Nadam se da je informacija tocna :)

Ja sam (tj. moja stara) od šefice Tele2 centra u Vinkovcima čuo da od idučeg tjedna neki Samsung ide na sniženje. :O

14 godina
HTC Evo 3D

koji :D

neko drastično sniženje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...

koji :D

neko drastično sniženje ?

SGS linija(uključuje dvojku). Riješavaju se zaliha.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pa da sad snize SGS II na cca: 2000-2500 kn poludija bi jer sam taman kupia EVO 3D. Mada bi se možda dalo uvaliti nekome EVO-a i kupiti S II

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Džekson kaže...

Evo upravo kupio mobitel od zene koja ga je danas kupila u tele 2.. Kupljen za 1900kn i mob je mo meni odlican..Gledao sam malo kometare i vecina kao pljuje ovaj mobitel, ali razlika izmedu ovog i onih skupljih uopce nije velika i ne dobivas nista posebno. Samo bezveze das 1000-1500 kn vise bezveze.. Za moje potrebe,a i vjerujte mi i vase ovaj mobitel je odlican. Neki pisu ko da rade,spavaju i seksaju se sa mobitelima pa da mora biti savrsen. Savrsenstvo ne postoji jer mobitele radi covjek, a covjek grijesi. Koristim Htc mobitele vec 4 godine i tako ce i dalje ostati jer nijedan me nije iznevjerio.. Za apple cu samo reci da su jako dobri mobiteli, ali cijena je visoka zbog imena i to je cinjenica. Ja sam puno vise cuo od svojih prijatelja i poznanika kako imaju probleme sa iphone, nego sa drugim brendovima zajedno. Bez ljutnje,ali je tako.  

Potpisujem do zadnje riječi.

Neki se žale na trajanje baterije ali to mi nije jasno jer kod mene u uslovima naprednog korištenja izdrži 2 dana,osim toga mob je kvalitetno izrađen i za tu lovu se stvarno nemože dobiti bolje ako računamo na nove mobitele pa mogu reći nemožeš kupiti bolji niti polovni mob.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice