HTC Desire vs HTC Desire HD

poruka: 16
|
čitano: 6.865
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC DESIRE vs. HTC DESIRE HD
Zanimalo bi me vaše mišljenje o ovim "pametnim mobitelima"... kupio bi jednog u tele2 a pošto je htc desire hd u tarifi 150 skuplji samo 100 kn zanimaju me vaša iskustva... gledao sam malo oba telefona imaju svojih prednosti i mana.. pa eto bilo bi mi drago kada bi iznjeli svoja mišljenja i iskustva u vezi ova dva mobitela.. još je tu i samsung galaxy i9000 ali kako citam puno je lošiji od htc-ovih modela
- .... ako postoji jos neki mobitel koji tu nije naveden a mislite da je u rangu sa ovima slobodno napišite... hvala unaprijed !! mobitel nebi koristio u poslovne svrhe.. više za uobičajenu svakodnevnicu interent i ostale fore, koja igrica, muzika, fotografije, aplikacije.. eto hvala jos jednom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC DESIRE vs. HTC DESIRE HD

HTC Desire HD ti je poboljsani desiere i nema ti gotovo nikakve razlike osim u velicini i kameri.Ja bi ti preporucio iPhone.

16 godina
cro_hamza kaže...

HTC Desire HD ti je poboljsani desiere i nema ti gotovo nikakve razlike osim u velicini i kameri.Ja bi ti preporucio iPhone.

KakAv iphone, LOL, uzimaj Desire HD.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 16:05 (perkoxcar).
14 godina

Kratko i jasno glasno, kao ponosni vlasnik HTC DHD-a, vruće ga preporučam, pogotovu u TELE2, gdje sam ga i ja sam kupio.

Odmah da znaš, ja sam dobio mob s 2.2.1 Froyo android OS-om, a moj prijatelj par dana kasnije s 2.2, neka te ne brine obzirom sam na drugim forumima pronašao kako je u onom 1 nakakav SMS bug. Kod mene ga nema ili se još ne stvara probleme, nadam se da neće dok ne dođe 2.4, 2.5 ili 3.0 ili neki već.

Navodno u T-mobile dućanima NE daju SD karticu, VIP ga zaljučava, pa ako hoćeš raditi nešto s njim pljuni još oko 400 hrvatskih novaca na sunce za unlock, za ostale operatere ne znam.

I za sada na wery last kraju balade, uzmi bilo koju tarifu ALI uz uključen internet promet, da ne bi kupio mob kao mukte, a na račun 1 mjesec platio baram koliko za mob. 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Koju tarifu ti imas..? cuo sam za HD da mu je baterija jako loša, također i zvučnik nije baš nešto.. sada ja neznam nisam ga imao nikada u rukama sve sta sam god napisao sam procitao ti ga imas pa mislim da ti znas..
16 godina
neaktivan
Baterija ti drzi jedan dan, znaci ujutro ga maknes iz punjaca, kasno navecer ga stavis na punjac ako si ga bas cijeli dan mucio, znaci ukljucen 3g, surfao,igra igre,wifi,pjesme...Zvucnik uopce nije los,meni je bolji nego na starom galaxy s,ali ukljuci dolby mobile. I u vipu dolaze nezakljucani jer je moj kupljen u vipu i prima sve kartice. Mob ti ima bolji procesor, kameru, te "malo" je veci od obicnog desire te ima vise rama. Ukoliko te dode samo 100kn vise naravno uzmi dhd.
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Gdje ces uzeti mob?

I ja ga mislim uzeti negdje ali povoljno pa javi ako nesto nadjes? neku tarifu jeftinu ili nesto

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro_hamza kaže...

ajd ne pričaj gluposti. ako nemaš ništa pametno za napisati, ne piši.

ajde redom:

hd ima noviju generaciju procesora, desire ima snapdragonov 1ghz qsd8250 a desire hd ima 1 ghz qsd8255 , znam da ti to ništa ne znači, ali stari je u 65nm a novi u 45nm tehnologiji, znači postiže bolje performanse i troši manje struje.

desire je imao oko 500mb nutarnje memorije, hd ima 1.5g

desire hd ima htcov fast boot,  i boota se za manje od deset sekundi. 

ima veći ekran, bolji touchsrceen koji bolje reagira i prepoznaje više dodira.

bolju kameru, novi sense, koji je odličan.

hd ima dlna podršku, dolby mobile i srs...

eto, nek netko dopuni ...

13 godina
neaktivan
pozz,znam da malo kasnim na temu,ali zanima me znaci uzimam vjerovatno htc desire z,ali nekako mi je za oko zapeo hd iako ima losiju bateriju,meni malo pre glomazan ekran,ali opet bolji je po dosta stvari od desire z-a.Desire z nasao sam sa garancijom za 1300 kn tako da mi pase cjena dok hd nema nigdje ispod 1800 Pa neznam dali da cekam malo dok ne sakupim novce da uzmem desire hd ili da uzmem desire z posto je cjena flexibilna :))
Molim misljenja,hvala! :D

0 0 hvala 0
14 godina
@Rasist, sama činjenica da ga imam već over 13 mjeseci bi ti trebala nešto govoriti, a ja se referiram na HTC DHD!
Jedna bitna činjenica, u stvari dvije, prva je da je izrađen od fenomenalnog alu kućišta, a druga je kada je stigao update na 2.3.5 Gingerbread i 3.0 Sense, baterija mi bez pol muke traje preko 48 i kusur sati.
Netko će ti sugerirati iz drugih razloga nešto drugo, ovo su moja dva osnovna za Desire HD!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
uzeo bi i ja hd,ali mi je tjesno s parama,1400 mogu pljunut al vise bas neam,a sto se tice desire z,ddali je taj mobitell puno losiji od hd-a ili? nisam imo priliku drzat nijednog od mobitela,imo sam iphone 3g i zgadili su mi se ajfoni opcenito,samo pola one jabuke kosta 1/5 mobitela tako da to nema smisla... htc mi je u svakom segmentu bolji od iphonea i sam android mi je bolji nego ios tako da... A treba mi neko misljenje o desire z vidio sam u comperovima da je bolji od iphonea 4,a za sam iphone 4 moram pljunut minimalno jos soma,tako da ostajem na htc-u,samo neznam kojem :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne zelim otvarati novu temu vezanu za HTC Desire, ali u zadnjih par dana imam problema s njim. Svako  malo pokazuje kao da nema mreze. Imam tele2 karticu, pa sam stavio Tomato karticu i isto mu treba puno dulje dok ne nadje mrezu. S Tele2 ide teze, iako su u korisnickoj sluzbi rekli da nemaju nikakvih poteskoca s mojim brojem i sa Tele2 mrezom. Zanima me jeli netko upoznat s ovime, da li je to znak da se mobitel poceo kvariti?

Prije mi se to desavalo sa starijim modelima mobitela kad su se poceli kvariti, tj. pokazivali su da nema mreze, pa mozda je u i tu tako?!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bolji ti je iphone zbog iskustva sa desire-om.

Bugići
15 godina

biseru, naso si nakon 7mj odgovarat na temu...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam HTC Desire HD već dvije godine, od drugog mjeseca 2011. i ništa mu se nije dogodilo. Ima odličnu kameru, 8.0Megapixela, možeš updejtat na 2.3.5. predobar je mobitel, velik ekran, i po meni puno bolji od HTC Desire.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Definitvno Desire HD. Imam ga 2 godine, odličan je, aplikacije rade bez štekanja, kao Call of Duty je Modern Combat 3 Fallen Nation, shadowsi su nejverojatni, onda touch je odličan, lako kližeš po ekranu, veći je, ima 8.0MP što je odlična kvaliteta slike i preko 3000x1000 rezolucija (preko cijelog ekrana i više), bolje rade aplikacije, zvuk je ok, tvrd je, meni je pao nekoliko puta (2 puta), i ništa se nije desilo, samo mala ogrebotina, tvrda i pretvrda plastika, dugotrajna baterija (što više koristiš, slabija je). Nikakve primjedbe nemam izmežu Desire HD, jednostavno odličan mobitel!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice