- .... ako postoji jos neki mobitel koji tu nije naveden a mislite da je u rangu sa ovima slobodno napišite... hvala unaprijed !! mobitel nebi koristio u poslovne svrhe.. više za uobičajenu svakodnevnicu interent i ostale fore, koja igrica, muzika, fotografije, aplikacije.. eto hvala jos jednom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- .... ako postoji jos neki mobitel koji tu nije naveden a mislite da je u rangu sa ovima slobodno napišite... hvala unaprijed !! mobitel nebi koristio u poslovne svrhe.. više za uobičajenu svakodnevnicu interent i ostale fore, koja igrica, muzika, fotografije, aplikacije.. eto hvala jos jednom
HTC Desire HD ti je poboljsani desiere i nema ti gotovo nikakve razlike osim u velicini i kameri.Ja bi ti preporucio iPhone.
HTC Desire HD ti je poboljsani desiere i nema ti gotovo nikakve razlike osim u velicini i kameri.Ja bi ti preporucio iPhone.
KakAv iphone, LOL, uzimaj Desire HD.
Kratko i jasno glasno, kao ponosni vlasnik HTC DHD-a, vruće ga preporučam, pogotovu u TELE2, gdje sam ga i ja sam kupio.
Odmah da znaš, ja sam dobio mob s 2.2.1 Froyo android OS-om, a moj prijatelj par dana kasnije s 2.2, neka te ne brine obzirom sam na drugim forumima pronašao kako je u onom 1 nakakav SMS bug. Kod mene ga nema ili se još ne stvara probleme, nadam se da neće dok ne dođe 2.4, 2.5 ili 3.0 ili neki već.
Navodno u T-mobile dućanima NE daju SD karticu, VIP ga zaljučava, pa ako hoćeš raditi nešto s njim pljuni još oko 400 hrvatskih novaca na sunce za unlock, za ostale operatere ne znam.
I za sada na wery last kraju balade, uzmi bilo koju tarifu ALI uz uključen internet promet, da ne bi kupio mob kao mukte, a na račun 1 mjesec platio baram koliko za mob.

Gdje ces uzeti mob?
I ja ga mislim uzeti negdje ali povoljno pa javi ako nesto nadjes? neku tarifu jeftinu ili nesto
ajd ne pričaj gluposti. ako nemaš ništa pametno za napisati, ne piši.
ajde redom:
hd ima noviju generaciju procesora, desire ima snapdragonov 1ghz qsd8250 a desire hd ima 1 ghz qsd8255 , znam da ti to ništa ne znači, ali stari je u 65nm a novi u 45nm tehnologiji, znači postiže bolje performanse i troši manje struje.
desire je imao oko 500mb nutarnje memorije, hd ima 1.5g
desire hd ima htcov fast boot, i boota se za manje od deset sekundi.
ima veći ekran, bolji touchsrceen koji bolje reagira i prepoznaje više dodira.
bolju kameru, novi sense, koji je odličan.
hd ima dlna podršku, dolby mobile i srs...
eto, nek netko dopuni ...
Molim misljenja,hvala! :D
Jedna bitna činjenica, u stvari dvije, prva je da je izrađen od fenomenalnog alu kućišta, a druga je kada je stigao update na 2.3.5 Gingerbread i 3.0 Sense, baterija mi bez pol muke traje preko 48 i kusur sati.
Netko će ti sugerirati iz drugih razloga nešto drugo, ovo su moja dva osnovna za Desire HD!
ne zelim otvarati novu temu vezanu za HTC Desire, ali u zadnjih par dana imam problema s njim. Svako malo pokazuje kao da nema mreze. Imam tele2 karticu, pa sam stavio Tomato karticu i isto mu treba puno dulje dok ne nadje mrezu. S Tele2 ide teze, iako su u korisnickoj sluzbi rekli da nemaju nikakvih poteskoca s mojim brojem i sa Tele2 mrezom. Zanima me jeli netko upoznat s ovime, da li je to znak da se mobitel poceo kvariti?
Prije mi se to desavalo sa starijim modelima mobitela kad su se poceli kvariti, tj. pokazivali su da nema mreze, pa mozda je u i tu tako?!
Bolji ti je iphone zbog iskustva sa desire-om.
biseru, naso si nakon 7mj odgovarat na temu...
Imam HTC Desire HD već dvije godine, od drugog mjeseca 2011. i ništa mu se nije dogodilo. Ima odličnu kameru, 8.0Megapixela, možeš updejtat na 2.3.5. predobar je mobitel, velik ekran, i po meni puno bolji od HTC Desire.
Definitvno Desire HD. Imam ga 2 godine, odličan je, aplikacije rade bez štekanja, kao Call of Duty je Modern Combat 3 Fallen Nation, shadowsi su nejverojatni, onda touch je odličan, lako kližeš po ekranu, veći je, ima 8.0MP što je odlična kvaliteta slike i preko 3000x1000 rezolucija (preko cijelog ekrana i više), bolje rade aplikacije, zvuk je ok, tvrd je, meni je pao nekoliko puta (2 puta), i ništa se nije desilo, samo mala ogrebotina, tvrda i pretvrda plastika, dugotrajna baterija (što više koristiš, slabija je). Nikakve primjedbe nemam izmežu Desire HD, jednostavno odličan mobitel!