Galaxy S4 ACTIVE

poruka: 7
|
čitano: 5.834
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Galaxy S4 ACTIVE sugovornici cuju jeku

Pozdrav. Nabavio sam Galaxy s4 active sa francuskog trzista.

Mobitel je dekodiran dakle moze na sve kartice. Zamijenio sam staru karticu sa novom micro sim karticom. Dakle otkad imam ovaj mobitel sugovornici se zale da cuju svoju jeku, u to sam se cak i sam uvjerio. Preko nikakvih postavki se to ne moze rijesiti, probao sam sve

iskljucivao/ukljucivao smanjenje buke itd itd, dakle nista ne pali. Kada stisam zvuk skroz do kraja tijekom poziva jeka se ne cuje. Da napomenem ja cujem sve normalno, a kada je sugovornik na kucnoj liniji a ne na mobitelu tada ni on ne cuje nikakvu jeku. Operater je tmobile, zvao sam njih i oni su rekli da je problem u uredaju

Dali netko zna u cemu bi mogao biti problem?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 15:29 (Haxoor1).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Galaxy S4 ACTIVE sugovornici cuju jeku

Update stavio sam drugu karticu tomato i nikome nema nikakve jeke. Koji je iduci korak onda, jel moze to tmobile rijesit ili?

17 godina
neaktivan
Haxoor1 kaže...

Update stavio sam drugu karticu tomato i nikome nema nikakve jeke. Koji je iduci korak onda, jel moze to tmobile rijesit ili?

Jeku sam imao na bonbonu (t mobile jel) i nestalo samo od sebe.

možeš eventualno zatražiti promjenu SIM kartice iako je vjerovatno problem mreže.

Galaxy SIII Mini / Bonbon
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 19:03 (Zoran).
12 godina
neaktivan

Uglavnom sa tomatom jeka je potpuno nestala, vratim ovu tmobile karticu jeka ponovno tu. No fascinantno jeku nisam imao sa starim mobitelom vec cim sam promijenio novi i stavio micro sim karticu.

U slucaju da zamijenim karticu za novu i opet se ponavlja jel se moze tu ista napravit ili da trpim kako je?

17 godina
neaktivan
Haxoor1 kaže...

Uglavnom sa tomatom jeka je potpuno nestala, vratim ovu tmobile karticu jeka ponovno tu. No fascinantno jeku nisam imao sa starim mobitelom vec cim sam promijenio novi i stavio micro sim karticu.

U slucaju da zamijenim karticu za novu i opet se ponavlja jel se moze tu ista napravit ili da trpim kako je?

Trpiš. Vjerovatno će nestat samo od sebe. meni je.

Galaxy SIII Mini / Bonbon
12 godina
neaktivan
Galaxy S4 ACTIVE

Nazalost otkrio sam sto je uzrok problemu, dakle sam uređaj. Kod probavanja kartice nebih vratio poklopac koji dolazi ozada i tada se jeka nebi cula te sam mislio da je do kartice. Naknadno sam shvatio da svaki put kad je stavljen poklopac baterije, sugovornik cuje jeku, skines ga jeke nema. Neznam sto je problem, dali mikrofon ne valja ili sto, mozda je neka glupost. Ima neko nekakav savjet da probam prije nego sto ga reklamiram?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Galaxy S4 ACTIVE
Pozdrav svima. Molim da mi rece netko ako zna sto mi se dogada s mob. Dakle, ekran je promjenio boje na nekako tamnije nianse i jace, ima neke sjene po ekranu i vidi se sve iz pozadine kao u duplo,kao da nisam izasla iz predhodnih radnji. A kad ga skroz iskljucim i samo postotak baterije je na ekranu onda nije crn nego vidim sve na njemu kao da je ukljucen ali u pozadini i zatamnjeno. Jeli to baterija slabi ili neki ozbiljnij problem? I poceo mi puno trosit bateriju. I neke crte vidim po izgasenom crnom ekranu.
Dajte savjet ako tko zna.
Hvala .

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice