Flex 150 -> Flex 300

poruka: 27
|
čitano: 4.951
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Flex 150 -> Flex 300

Evo jedno možda noob pitanje, ali šta ćeš:-)

Kolega mi ima Flex 150, a mjesečni račun mu bude negdje oko 300kn, više-manje.

E sad jel ne bi onda njemu bilo bolje da prijeđe na Flex 300? I jel se taj prelazak i produljenje ugovara može obavit telefonski?

Hvala, živili!:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flex 150 -> Flex 300

Zar nitko???:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Flex 150 -> Flex 300

Može, kako ne, T-mobile jedva čeka korisnika poput tvog prijatelja koji će se obvezati na veću mjesečnu potrošnju Smijeh. Cijene razgovora i poruka bit će koju lipu povoljnije, možete to provjeriti na web stranicama. Na nižu tarifu ponovo će se moći prebaciti nakon tri plaćena računa (bar je tako bilo prije), a na još nižu tarifu ne može do kraja ugovora (znači na Flex 60 ili Mrak).

I da, sve se može napraviti telefonski ili preko interneta, registracijom na Moj T-mobile, a promjene će postati aktivne idućeg mjeseca.

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 12:42 (Leprechaun).
16 godina
neaktivan
Flex 150 -> Flex 300

Kada mu istice ugovor,da kupi neki novi mobitel?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ugovor mu je već isteko pa mu već nude da produlji:-)

Misli produljit na 2 godine, uzet flex 300 i onda iPhone za nekih 800-900 kn mislim.

16 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Misli produljit na 2 godine, uzet flex 300 i onda iPhone za nekih 800-900 kn mislim.

e pa to mu se vec isplati da uradi,jer sa fex 300 dobije mnogo jeftinije mobitel :)

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Puhi kaže...

e pa to mu se vec isplati da uradi,jer sa fex 300 dobije mnogo jeftinije mobitel :)

To mu i ja kažem. Ionako već plaća račun oko 300 kn, a ovako će dobit mobitel za manje novce!:-)

16 godina

ako sam ja dobro skužio, tko do kraja godine produži ugovor, prvu godinu plaća samo ono što potroši, a ne cijeli iznos tarife tako da se sad isplati prijeći na veću tarifu i uzet neki mob za nižu cijenu.

17 godina
dejo6 kaže...

ako sam ja dobro skužio, tko do kraja godine produži ugovor, prvu godinu plaća samo ono što potroši, a ne cijeli iznos tarife tako da se sad isplati prijeći na veću tarifu i uzet neki mob za nižu cijenu.

Tako je, s tim da onda drugu godinu, iliti do kraja ugovora, nema prelaženja na nižu tarifu.

16 godina
neaktivan
Flex 150 -> Flex 300

Pa zar je to moguće?

Pozivi prema T-Mobile HR mreži: 1,10 kn/min

Pozivi prema Favorite brojevima iz T-Mobile HR mreže : 0,55kn

Pozivi prema ostalim mrežama u Hrvatskoj: 2,30 kn/min

WTF pa oni nisu normalni, zar jos nisu spustili cijene odprije 4 godine kad sam presao na tele2 ???

Ovo je cijena poziva flex 150!

Pa nije ni cudo da trosi 300kn mjesecno.... LOL

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 15:15 (drnde).

1 0 hvala 0
17 godina

Flex tarife se više ne isplati uzimati, puno bolji odabir sada je Mrak, ili neka od iTarifa. Ili, kako si ti napravio, prijeći u drugu mrežu...

17 godina
neaktivan
Flex 150 -> Flex 300

Još dva pitanja:-)

Kad produljiš ugovor i odabereš neki novi uređaj jel oni taj uređaj šalju poštom?

Drugo noob pitanje: jel moguće da telefon bude zaključan samo na određeni broj? Znači zaključan na t-mobile i samo na određenu karticu?

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Još dva pitanja:-)

Kad produljiš ugovor i odabereš neki novi uređaj jel oni taj uređaj šalju poštom?

Drugo noob pitanje: jel moguće da telefon bude zaključan samo na određeni broj? Znači zaključan na t-mobile i samo na određenu karticu?

Hvala!

1.ovo za postu ne znam

2.ako je vec zakljucan na t-mobile mrezu,nije zakljucan samo na jedan broj,vec mozes koristiiti sve t-mobile kartice ;)

17 godina
neaktivan
Flex 150 -> Flex 300

Ajmo tko zna odgovor na ovo prvo pitanje?:-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Sta je tako tesko poslati mejl na t-mobile@t-mobile.hr, ili zatraziti poziv ili nazvati t-mobile 098 1550

ili poslati faks 0981560 ???

Valjda oni najbolje zanju i siguran sam da ces dobiti odgovore na sva svoja pitanja...

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan
drnde kaže...
Puhi kaže...

Sta je tako tesko poslati mejl na t-mobile@t-mobile.hr, ili zatraziti poziv ili nazvati t-mobile 098 1550

ili poslati faks 0981560 ???

Valjda oni najbolje zanju i siguran sam da ces dobiti odgovore na sva svoja pitanja...

Nije problem, ali više volim kad mi netko to iz iskustva kaže, a ne oni tamo s lažnim imenima u help centru.

Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell --Gray Fo
17 godina
Flex 150 -> Flex 300

Šalju i HP expressom, sve ovisi kak se dogovori s njima.

Zašto se tvoj frend nebi odšetao do T-Hitler centra i pogledao si tamo mobitele uživo nego samo ovak (moja preporuka), a vjerovatno će ga i odmah dobiti.

I još nešto. Da sam ja na njegovom mjestu prešao bi na neku drugu mrežu odmah. A mobitel je uvijek najjeftnije kupiti u dućanu, jer takvi mobiteli (npr iPhone) onda imaju full garanciju npr 24 mjeseca umjesto 12 koliko nudi T-Hitler, a i većina ih je odključano za sve kartice :)

Ovo pišem čisto iz ekonomske računice - 300kn*24=7200 kn za 2 godine... Za to se kupi jako dobar mobitel za 3000 kn i još može puno više telefonirati za ostalih 3000 kn kod nekih drugih operatera.

p.s. Ja sam još uvijek na T-Hitler, ali na flex60 :))) i jedva čekam da istekne ugovor

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 23:47 (gkelekov).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gkelekov kaže...

Šalju i HP expressom, sve ovisi kak se dogovori s njima.

Zašto se tvoj frend nebi odšetao do T-Hitler centra i pogledao si tamo mobitele uživo nego samo ovak (moja preporuka), a vjerovatno će ga i odmah dobiti.

I još nešto. Da sam ja na njegovom mjestu prešao bi na neku drugu mrežu odmah. A mobitel je uvijek najjeftnije kupiti u dućanu, jer takvi mobiteli (npr iPhone) onda imaju full garanciju npr 24 mjeseca umjesto 12 koliko nudi T-Hitler, a i većina ih je odključano za sve kartice :)

Ovo pišem čisto iz ekonomske računice - 300kn*24=7200 kn za 2 godine... Za to se kupi jako dobar mobitel za 3000 kn i još može puno više telefonirati za ostalih 3000 kn kod nekih drugih operatera.

p.s. Ja sam još uvijek na T-Hitler, ali na flex60 :))) i jedva čekam da istekne ugovor

Ma t-centar mu nije baš blizu:-)

Što se tiče računice nekima više paše ovako, a šta ćeš:-D

Hvala na odgovoru;-)

LOL t-hitler:-)))

Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell
16 godina
neaktivan

Evo iskustvo iz "prve ruke":

Sve možeš putem svog korisničkog računa (ako ga nemaš, napraviš).

Znači, produženje, izabereš mobitel, ako imaš neiskorištenih bodova, koje ti oni ponude u opciji, imaš popust na mobitel koji izabereš, dodatno izabereš Božičnu opciju od nekih ponuđenih i sve to možeš platiti pouzećem ili kreditnom karticom.

Nema gužve na prodajnom mjestu i sve napraviš ispred računala!!!

16 godina
neaktivan
Flex 150 -> Flex 300

bok,evo da neotvaram novu temu ostavit cu pitanje svoje u ovoj..znaci trenutno sam u dilemi posto punim 18 godina za tjedan dana odlucio sam uzimat mobitel na pretplatu u t-mobile u tarifi 150 posto me mobitel ispadne jefitinije,a posto netrosim puno novaca dovoljan mi je flex 60 sad dali ja mogu kad potpisem ugovor na 24 mjeseca flex150 jel mogu odma iduci mjesec prebacit na flex60 ili mora proci nekoliko mjeseci.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
razer1911 kaže...

bok,evo da neotvaram novu temu ostavit cu pitanje svoje u ovoj..znaci trenutno sam u dilemi posto punim 18 godina za tjedan dana odlucio sam uzimat mobitel na pretplatu u t-mobile u tarifi 150 posto me mobitel ispadne jefitinije,a posto netrosim puno novaca dovoljan mi je flex 60 sad dali ja mogu kad potpisem ugovor na 24 mjeseca flex150 jel mogu odma iduci mjesec prebacit na flex60 ili mora proci nekoliko mjeseci.

Kod i-tarifa znam da mozes prebacit na nizu nakon 4 placena mjeseca. Pretpostavljam da je tako i u drugim tarifama. 

16 godina
ansha kaže...
razer1911 kaže...

Kod i-tarifa znam da mozes prebacit na nizu nakon 4 placena mjeseca. Pretpostavljam da je tako i u drugim tarifama. 

tako je i s drugim tarifama. nakon 4 mjeseca možeš prijeći na flex 60

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
ansha kaže...
razer1911 kaže...

Kod i-tarifa mogu isto prijeci sa nje na flex 60?nakon 4 mjeseca.

16 godina
razer1911 kaže...
dejo6 kaže...
ansha kaže...
razer1911 kaže...

Kod i-tarifa mogu isto prijeci sa nje na flex 60?nakon 4 mjeseca.

Ako je pitanje: je li mogu prijeći sa iTarife 150 na Flex 60, odgovor je NE. 

Dokle god traje ugovor, ne možeš prelaziti sa iTarife na bilo koju drugu.

Ali možeš jednom za vrijeme trajanja ugovora 'migrirati' na jednu tarifu manje (nakon 4 plaćena računa). 

17 godina
neaktivan
Flex 150 -> Flex 300

Inače, koristim i300 tarifu za svoj iPhone i račun mi je uvijek manji od 300 kn. Sad nisam kod kuće da bih provjerio točne iznose, ali popusti su izdašni. Tako da ako tvoj prijatelj odluči kupiti iPhone, i300 tarifa mu se svakako isplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jastreb kaže...

Inače, koristim i300 tarifu za svoj iPhone i račun mi je uvijek manji od 300 kn. Sad nisam kod kuće da bih provjerio točne iznose, ali popusti su izdašni. Tako da ako tvoj prijatelj odluči kupiti iPhone, i300 tarifa mu se svakako isplati.

Upravo mislim preći na iTarifu.

Kako to misliš 'popusti'?

Govoriš o ovoj akciji za iTarife (6 mjeseci plaćaš pola cijene) ili nečem drugom? 

17 godina
neaktivan

Govorim o tome da ti svaki mjesec daju malo popusta, možda kao nagradu za plaćanje računa na vrijeme. Mislim da ti rade i za fiksni telefonski račun, pogledaj malo stavke u računu.

EDIT: evo pogledao sam zadnji račun i popust je skoro 50%. Znam da sam prva tri mjeseca imao taj popust, ali ja tarifu koristim već šest mjeseci. Nadam se da nije neki zajeb pa da će mi povećati račun kad skuže.

EDIT 2: Mislim da imaš pravo, akcija je šest mjeseci, a ne tri koliko sam ja mislio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 21:28 (jastreb).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice