Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 815.602
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Nije problem do "konektora" na mobitelu već do tog ultrajeftinog bijelog punjača i kabela. Danas sam s njime htio puniti mobitel i svako malo mi se prestao puniti ako sam ga pomaknuo jer se kabel "prodrmao".

Preporuka svakome jest koristiti drugi kabel i drugi punjač jer je ovo najjeftiniji mogući punjač uz Cubota koji košta 1$ na bangu ako se kupuje u slobodnoj prodaji.

Meni se danas smrznuo pa onda sam resetirao nakon par minuta u stock browseru. Inače sam na Chromeu no išao sam preko stocka i to se dogodilo....

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina

Preporuka svakome je ne kupovati GT99 ili ako se već napravila ta greška, elegantno ga se riješiti.

Čemu izmišljati opravdanja za nešto što ne valja, u stilu Željke.

Isti ovaj komentar sam ja na forumu stavio i prije nekih mjesec dana, ali ljudi na forumu ili ne čitaju postove,

ili selektivno čitaju. Ako selektivno čitaju, onda čitaju krive autore. A onda mi je drago što su kupili baš ovaj model.

Pametni ljudi su odavno već rekli: Narod je glup.

3 4 hvala 0
16 godina

Da kucnem u drvo, osim poznatog problema sa GPS-om, mene moj dobro služi. Što se punjača tiče, koristim jedan koji sam imao od ranije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Janer kaže...

Preporuka svakome je ne kupovati GT99 ili ako se već napravila ta greška, elegantno ga se riješiti.

Isti ovaj komentar sam ja na forumu stavio i prije nekih mjesec dana, ali ljudi na forumu ili ne čitaju postove,

ili selektivno čitaju. Ako selektivno čitaju, onda čitaju krive autore. A onda mi je drago što su kupili baš ovaj model.

platio si mob oko 1000 kn i očekuješ da radi kao neki uređaj od 4000-5000 kn.

S obzirok na cijenu mob ekstra radi uz neke mušice kao što i skuplji mobiteli imaju svoje mušice

16 godina
Ja sam svojega postelao i sada radi odlicno. Uskoro cu ga prodati i uzeti ovaj novi Cubot t9. Iskustvo kineza mi je super tako da ostajem na njima.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
Mislim da bi neki opet trebali procitati 2. paragraf moga prethodnog posta. Ako se za istu cijenu moze kupiti mobitel sa manje musica ili bez njih onda stvarno ne vidim smisla u kupnji modela iz ove teme. Ali na kraju ipak nekako se dogodi ono iz zadnjeg paragrafa mog prijasnjeg posta. Po mojoj definiciji, forum sluzi za razmjenu misljenja i medusobnu pomoc ali neki ga ocito ne koriste u tu svrhu. Ali na kraju krajeva meni ni u dzep ni iz njega. Kako je npr meni velika nada bio w450 pa se pokazao kao macak. Primljeno na znanje i preskoceno.

0 2 hvala 0
14 godina

bas mi je danas rekao u servisu u Rijeci ''opet taj Cubot'' pa smo malo popricali, kaze da ih najvise nose zbog tog konektora za punjenje, a promjena moje tipke je 150 hebenih kuna, sto mi na kraju sa svim zajebancijama i carinjenjem i ne imanjem mobitela 2 mjeseca ispadne puno vise od ''1000 KN'' (a u meduvremenu sam uzeo Galaxy S2 preko njuskala za 850 KN bez ijednog jedinog problema, usporedbe radi...)

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 21:10 (definho).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima svakakvih ljudi na ovom forumu. Nekome smeta dan, nekome noć. Pa tako i ovo u vezi Cubota. Izgleda da bi svi htjeli dizajnirati mobitel po svojoj želji. Mobitel je takav kakav je i ako ćeš ga uzet uzmi, ako nećeš nemoj.

Šta kome smeta što tipke ne svijetle dok ekran radi? Meni ne smeta, to nije nikakva greška nego je jednostavno tako napravljeno. Šta kome toliko smeta taj GPS? Ljudi putuju već milijunima godina, pa stižu svukud bez toga GPS-a. Nekome smeta šta je mobitel preglasan i što treba kliknuti sa strane dva puta na tipku da mu se ton smanji. Nekome smeta što mu se nakon uključenja mobitela pojavi da je slot SIM kartice 2 prazan (besmisleno).. {#}

I onda neznaju ljudi dovoljno pa idu stavljat svakakve custom ROM-ove na njega. Pa ako neznaš pokvarit ćeš nešto, tako je i na Cubotu i na Iphonu i na gvozdenoj kugli.

Nakon toliko tih primjeraka stekne se dojam da je mobitel škovaca. Mobitel nema nikakvih bitnijih mana osim tog krčanja (ja nemam trenutno taj problem, al ga možda budem imao, tko zna) i to je to. Ako neki nemogu živit bez GPS-a onda je vrijeme nek se zapitaju malo.

7 2 hvala 0
13 godina
definho kaže...

bas mi je danas rekao u servisu u Rijeci ''opet taj Cubot'' pa smo malo popricali, kaze da ih najvise nose zbog tog konektora za punjenje, a promjena moje tipke je 150 hebenih kuna, sto mi na kraju sa svim zajebancijama i carinjenjem i ne imanjem mobitela 2 mjeseca ispadne puno vise od ''1000 KN'' (a u meduvremenu sam uzeo Galaxy S2 preko njuskala za 850 KN bez ijednog jedinog problema, usporedbe radi...)

E da si ti jedini, ne bi mi bili ovdje gdje jesmo. Takve priče slušam svaki drugi dan.

A ovim postom, ovdje počinje moj EOD jer neki ljudi ne žele prihvatiti pomoć,

a sve mi se čini da bi ovdje za mene moglo završiti i sa onom starom:

Pomozi sirotu na svoju sramotu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 21:58 (Janer).

0 4 hvala 0
16 godina
Probao i sa drugim punjacima od samsunga i ista stvar tako da nije do kabla nikako nego do tog da je losa kvaliteta konektora a mobitelu. Nije to samo a cubotu. Imao ih 2 jedan je kod brata a drugi mi je doma. Imam i iocean x7elite i isti problem na njemu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
protjeran

Patrick i mene zeza taj konektora ako se pokvari sigurno ga necu slati u Kinu 100%

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svi vi kojima se resetira, jeste probali staviti onaj rom od samsunga? Obavezan backup stock roma prije stavljanja novog, ako ne znate vi odnesite nekome tko zna. Postupak traje 10 minuta.

Ja sam tako rješio problem na svome. Osim toga što mi se resetirao dogodi mi se ponekad da me sugovornik slabije čuje i osim GPS problema to je to. Super sam zadovoljan s mobitelom za 1000 kuna. Sad sam stavio Smart launcher pro i mob ne može raditi bolje, 3G leti, ništa ne šteka, ništa ne laga ma prva liga. Eto malo da se ja pohvalim sa svojim u moru nezadovoljstva :)

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina

Ma ja cu ga vjerojatno u rtv servis kod prijatelja dati da mi pogleda jel se moze to moze popraviti ili zamijeniti, jer ovo je stvarno u kur... Doduse kupio sam za par dolara externi punjac za bateriju i jos jednu dodatnu bateriju za taj drugi mob ( Iocean x7 elite) i super radi i sa jednim i sa drugim punjacem pa ih sada samo mijenjam.

Ja nisam stavljao na Cubota nista jer je to kod brata u drugom gradu cca 300km udaljenom a on nije baš s informatikom. Ovaj drugi Cubot ni ne koristim sada jer sam ga posudio ali isto ima taj problem pa cu to kasnije rjesavati.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 23:42 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
mmmnnn kaže...

S obzirok na cijenu mob ekstra radi uz neke mušice kao što i skuplji mobiteli imaju svoje mušice

Kupac ima pravo očekivati da uređaj koji je kupio radi ispravno, koštao on 100, 1000 ili 10000 kuna. Mušice su mušice, a defekti su defekti. Cijenom se defekti ne mogu opravdavati jer u oglasu ne piše da je to uređaj s greškom.

Što se tiče GPS-a, on je lažno oglašavanje iliti prijevara kupca. Stvar je malo drugačija ako je kupac svjestan da GPS ne radi kako treba pa se unatoč tom nedostatku (konkretno - defektu) odlučuje kupiti uređaj. No svi oni koji toga nisu bili svjesni su zapravo prevareni (i to ne samo od strane Cubota i Mediateka, nego i od strane dućana poput Banggooda koji cenzuriraju negativne feedbackove korisnika). Prevareni su bez obzira što taj smartfon košta mnogo manje nego slični koji se mogu kupiti kod nas.

PS sve ovo što sam napisao ne znači da kupac nije ili ne može biti zadovoljan tim uređajem. Ja uglavnom jesam zadovoljan, ali se ujedno osjećam prevarenim zbog GPS-a. Naručio sam uređaj nadajući se da neću baš ja naletjeti na primjerak koji ima problema s GPS-om ili da ako naletim, da ću ga moći riješiti, a ispada da je zapravo riječ o proizvođačima poznatom serijskom problemu koji se skriva od kupaca.

16 godina
ivano_69 kaže...

... Šta kome toliko smeta taj GPS? Ljudi putuju već milijunima godina, pa stižu svukud bez toga GPS-a. ...

Za razliku od ostalih stvari koje navodiš, koje su uglavnom manje ili više (ne)srećne dizajnerske odluke, GPS je definitivno neispravan: kad mu dođe, a to nije tako retko, smesti me i po 50 metara od mesta na kome se nalazim, a pri tom tvrdi tačnost od recimo 3 metra. To nisu tipke koje ne svetle, to nije poruka o praznom sim slotu (kad on zaista i jeste prazan), to je neispravno, a odbrana u stilu "ne radi, pa šta?!" je besmislena. Kome to ne treba, ne treba, ali za sve ostale, u pitanju je nešto što je danas "standardna oprema" na pametnim telefonima i generalno svuda radi, uključujući i uređaje niže klase.

Osim toga, pošto me je primedba dirnula u živac, primetiću i da nije tačno da ljudi putuju milionima godina (sa ili bez GPS-a), jer ljudi ne postoje milionima godina. Ako si hteo da kažeš vekovima, to je tačno; takođe je tačno i da su tokom tih istih vekova ljudi lečili većinu bolesti molitvom (uz opciono prinošenje žrtve odgovarajućem božanstvu), pijavicama, puštanjem krvi i klistiranjem. Je li ti i takva medicinska praksa prihvatljiva, ili je argument da je nešto ok samo zato što je naprosto vekovima bilo tako bezvredan? Uostalom, u srednjem veku, pa i kasnije, ogroman broj ljudi nikad u životu ne bi stigao dalje nekoliko kilometara od rodnog sela - manja distanca nego što je danas rutinski pređemo u jednom danu; a ako i krenu na duži put, onda nije bilo toliko bitno da li će trajati 5 ili 6 dana (ili meseci), dok danas, kada idemo negde, vreme dolaska planiramo u minut. Naravno da nam trebaju sredstva kakva ranije nisu postojala.

Da skratim, ne slažem se sa ocenom nekih da je uređaj loš, ali ne treba ni braniti ono što je neodbranjivo.

12 godina
neaktivan

Naveo sam da je krčenje ozbiljan problem jer tada praktički imaš neupotrebljiv mobitel, osnovna funkcija svakog mobitela je slanje poruka i pozivi. GPS ne spada u te ozbiljne probleme (al je svejedno problem), da bi se sada dovela u pitanje osnovna funkcionalnost mobitela.

Ne želim ih opravdavat zbog tog GPS-a, al mislim da je velika većina ljudi na forumu koji su naručili taj mobitel ipak sveukupno zadovoljni. Jer vidim da se u zadnjih par postova stvorila halabuka da je mobitel škovaca i prijevara. 

EDIT (za kolegu poviše mene): Ajmo reć da milijunima godina ranije nisu postojali ljudi nego nekakvi majmuni. Ja ti mogu tvrdit da ti majmuni nisu koristili GPS, a svejedno bi stigli sa stabla na stablo. Zamisli. Fascinantno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 0:37 (ivano_69).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

.   Ovdje je postavljen jedan od nacina za rijesavanje krcanja u slusalici....

15 godina
mbaksa kaže...
mmmnnn kaže...

Kupac ima pravo očekivati da uređaj koji je kupio radi ispravno, koštao on 100, 1000 ili 10000 kuna. Mušice su mušice, a defekti su defekti. Cijenom se defekti ne mogu opravdavati jer u oglasu ne piše da je to uređaj s greškom.

Što se tiče GPS-a, on je lažno oglašavanje iliti prijevara kupca. Stvar je malo drugačija ako je kupac svjestan da GPS ne radi kako treba pa se unatoč tom nedostatku (konkretno - defektu) odlučuje kupiti uređaj. No svi oni koji toga nisu bili svjesni su zapravo prevareni (i to ne samo od strane Cubota i Mediateka, nego i od strane dućana poput Banggooda koji cenzuriraju negativne feedbackove korisnika). Prevareni su bez obzira što taj smartfon košta mnogo manje nego slični koji se mogu kupiti kod nas.

PS sve ovo što sam napisao ne znači da kupac nije ili ne može biti zadovoljan tim uređajem. Ja uglavnom jesam zadovoljan, ali se ujedno osjećam prevarenim zbog GPS-a. Naručio sam uređaj nadajući se da neću baš ja naletjeti na primjerak koji ima problema s GPS-om ili da ako naletim, da ću ga moći riješiti, a ispada da je zapravo riječ o proizvođačima poznatom serijskom problemu koji se skriva od kupaca.

Ma slažem se u  svemu s tobom,

čak sam u svojoj kratkoj recenziji uređaja naveo i mnogo više mana i nedostataka cubota. Čak bi reko da sam jedan od najvećih kritičara :D

Al generalno sam zadovoljan, nisam imao nekih problema,

Čak nekad uspijem upogoniti i taj gps al generalno se u njega ne može pouzdati.

Htio sam samo reći da su mi neki prijatelji kupovali mnogo skuplje mobitele razvikanih firmi pa su imali i više problema nego ja. Takvu usporedbu sam radio.

11 godina
ivano_69 kaže...

Naveo sam da je krčenje ozbiljan problem jer tada praktički imaš neupotrebljiv mobitel, osnovna funkcija svakog mobitela je slanje poruka i pozivi. GPS ne spada u te ozbiljne probleme (al je svejedno problem), da bi se sada dovela u pitanje osnovna funkcionalnost mobitela.

Ne želim ih opravdavat zbog tog GPS-a, al mislim da je velika većina ljudi na forumu koji su naručili taj mobitel ipak sveukupno zadovoljni. Jer vidim da se u zadnjih par postova stvorila halabuka da je mobitel škovaca i prijevara. 

EDIT (za kolegu poviše mene): Ajmo reć da milijunima godina ranije nisu postojali ljudi nego nekakvi majmuni. Ja ti mogu tvrdit da ti majmuni nisu koristili GPS, a svejedno bi stigli sa stabla na stablo. Zamisli. Fascinantno.

Ja sam jedan od onih koji imaju problema sa krčanjem, i unatoč tome i svim ostalim problemima ne mogu reći da sam zadovoljan ali koristim mob takav kakav je. Najveći je problem na prodavaču tipa BANGGOOD koji kako je mislim BAksa napisao skrivaju negativne feedbackove, imaju preko 2000 prodanih Cubota i nekih 50-ak super zadovoljnih korisnika. Žao mi je što sam prekasno skužio tu foru, po meni je Ebay tu u ogromnoj prednosti iako je dosta skuplji.

Ove fore tipa zaštite preko PP ako kupuješ sa BANGGOD-lažljivaca je bez veze. U praksi je to prevelika gnjavaža. 

16 godina

Ali ekipa, znali ste da kupovina iz Kine ima svoj rizik. Garancija ti vrijedi, a Kina je daleko. Situacija je teska u ovoj nasoj drzavi i svatko gleda da prejde sto jeftinije. Da imam placu od soma eura nebih kupovao ovog kineza, ali kaj je tu je. Evo, izasla je Motorola Moto G pa bez pardona prodate cubote, malo nadoplatite i imate jos bolji mob kojemu sve radi.

Sad jos da se nadovezem na post gore kaj se tice servisa. Zanima me kaj serviser nije rekel "opet ovaj samsung galaxy s3, s4, htc one, iphone, sony", bar njih svaki puta vidim po stolovima na bacanje.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
jozagloza123 kaže...

nemogu ponovo stavit kad mi svaki put napravi factory reset

Jesi uspio riješiti problem sa vraćanjem na tvorničke postavke?

Meni se isto dešava na stock ROM-u, a problem sam riješio ponovnim flashanjem cwm-a pa probaj i ti isto napraviti.

15 godina
neaktivan

Sva ta elektronika danas i nije neko veselje. Moj službeni HTC 8S je već treći koji sam dobio. Al istina je da Cubot ima upitnu kvalitetu izrade i kontrolu kvalitete. Pod ovim ne govorim o tome jeli mobitel škripi pod prstima, nego o tome  jel se sklapa u rukavicama i kakav je okoliš u kojem se to radi. Prašina, mast i šmrklji na spojevima čuda rade.

Jel se Kinezi isplate ili ne, nije nešto šta moš zaključit na telefonu kao Cubot. Ima san prilike u rukama držat Oppo, Xiaomi i Meizu. U usporedbi s njima Galaxy je kao jeftini kinez. I ljudi koji ih imaju su prezadovoljni, nisu imali nikakvih problema. A koštaju znatno manje od uređaja iste klase. 

A to nemoš očekivat da nešto od 1000kn radi kao nešto od 4000kn je glupost. Može on bit sporiji, može on imat manje mogućnosti, al treba radit. To očekujen i od telefona koji koštaju 180kn u prepaid paketu. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 11:51 (Mad_Badger).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Janer kaže...

Zasto je preporuka nekupovati mobitel? Ako si ti dobio defektan model neznaci da je svaki takav jer tom logikom niti jedan mobitel nije dobar, svaka serija imas svojih "musica" i greska ukljucujuci  i one "high end" tipa galaxy s3, iphone5s. 

Evo prosao je mjesec dana otkada sam dobio mobitel i do sad nikakvih problema nisam imao, a mobitel mi se niti jednom nije srusio ili zablokirao tokom rada. Radi usporedbe prijatelj mi ima galaxy s3 koji je se srusio bar 3-4 puta sto ja znam. Radio sam istovremeno na oba mobitela s istim aplikacijama i cubot nije nimalo zaostajao za s3, stovise priliko koristenja internta mogu rec da je browser bolje radio na cuobtu nego na s3 jer je znao vise puta zastekat prilikom surfanja. Kod cubota je daleko najveca mana potpuno nefunkcionalni gps, te losija kvaliteta izrade straznje maske sve ostalo je odlicno, bar kod mene. Sad mi je i prijatelj isto dobio svoj modela i koristi ga tjedan dana bez ikakvih problema.

16 godina

Upoređuješ Cubota sa S3, pri čemu u oba slučaja analiziraš uzorak veličine 1. Ova tema nam daje priliku da to radimo mnogo preciznije. Cubot, po mom mišljenju, ima tri osnovna problema:

1. neispravan GPS - pogađa svaki primerak i ne može se popraviti;
  2. problemi sa krčanjem koje čuje sagovornik - pogađa neugodno veliki broj primeraka, ako se ne varam, rešenje je servis?
  3. garancija, na koju se ne isplati pozivati se, osim u slučaju nekog velikog kvara.

Ostalo je minorno i nije češće ili gore nego na bilo kom drugom ("nekineskom") uređaju. Ipak, sa feedbackom koji je zabeležen od kad sam ja svoj naručio, nisam siguran da bih se odlučio na kupovinu da sada treba to da uradim, iako se ja sa mojim primerkom još nisam pokajao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ProxyZero kaže...

Zasto je preporuka nekupovati mobitel? Ako si ti dobio defektan model neznaci da je svaki takav jer tom logikom niti jedan mobitel nije dobar, svaka serija imas svojih "musica" i greska ukljucujuci  i one "high end" tipa galaxy s3, iphone5s....

Neki stvarno ne čitaju sa razumjevanjem.

Ja nigdje nikad nisam napisao da sam kupio ovaj navedeni model. Ja ne znam odakle vama to.

Možda polazite od pretpostavke da mogu drugima savjetovati da neki model kupe odnosno ne kupe, samo ako sam ga i osobno probao? Ja ne znam kako vas drugačije objasniti.

Ivan(4) kaže...
 ...Ostalo je minorno i nije češće ili gore nego na bilo kom drugom ("nekineskom") uređaju. Ipak, sa feedbackom koji je zabeležen od kad sam ja svoj naručio, nisam siguran da bih se odlučio na kupovinu da sada treba to da uradim, iako se ja sa mojim primerkom još nisam pokajao.

Upravo to ja stalno pokušavam nekima objasniti ali ljudi neće da čuju dalje od svog mišljenja.

Ako je 10 kupaca kupilo model XY i 9 od njih je reklo da im taj model radi samo kada je sunčano vrijeme,

a 10 drugih kupaca je kupilo model XZ i 4 od njih je reklo da im lcd ispadne iz kućišta ako ga nagnu više od 91°,

onda svatko normalan će izabrati XZ iako postoji šansa da će mu ekran ispadati, ali je za to šansa manja od one

da će mu raditi i po oblačnom vremenu.

Ali glup nije onaj koji pogriješi, nego onaj koji ne priznaje da je pogriješio.

Još je najgore to što ljudi pri punoj svijesti izjavljuju da je normalno da mobitel ne radi po oblačnom vremenu ili da mu ekran ispada ako ga nagne.

Pa bolje onda reci da si tu rečenicu izjavio nedugo nakon što si zaradio potres mozga dok si sa ekipom igra mali nogomet u kvartu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 16:11 (Janer).
15 godina
neaktivan

Evo da se ja izjasnim nakon nesto malo vise od mjesec dana upotrebe mobitela.

1. Mobitel ne steka u nicemu sto god sam ja pokrenuo (nisam previse igrice probavao jer ga ne koristim za igranje)

2. 3G mi radi savrseno (Zagreb - T-Mobile)

3. Krcenje ili slabo cujan mikrofon mi se jos nije pojavio niti jednom

4. Nije se niti jednom restartirao ili vratio na tvornicke postavke

5. GPS radi, ali bi ga opisao kao ispod prosjecnog

Znaci mane koje ja osobno imam su: GPS, "crta" na dnu ekrana koju ne primjetim i koje nekad nema uopce i blago skripanje straznje maske.

Iz tog razloga sam ja lijepo otvorio paypal case snimio GPS i tu "crtu" na ekranu i trazio 50 dolara refund kao odstetu koju sam naravno i dobio.
Mobitel sam platio 90 dolara ili ti 506kn, PDV mi nisu naplatili, ja sam ZADOVOLJAN!

Mobitel nije savrsen i nemojte misliti da ste prosli super jeftino i dobili savrseni mob, serije su im upitne, jer ocito ima dosta varijacije u kvaliteti svakog pojedinog. I na kraju na vama je odluka kupiti ili ne kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 19:23 (stroj69).
Moj PC  
4 1 hvala 1
15 godina
stroj69 kaže...

1. Mobitel ne steka u nicemu sto god sam ja pokrenuo (nisam previse igrice probavao jer ga ne koristim za igranje)

Znaci mane koje ja osobno imam su: GPS, "crta" na dnu ekrana koju ne primjetim i koje nekad nema uopce i blago skripanje straznje maske.

Iz tog razloga sam ja lijepo otvorio paypal case snimio GPS i tu "crtu" na ekranu i trazio 50 dolara refund kao odstetu koju sam naravno i dobio.
Mobitel sam platio 90 dolara ili ti 506kn, PDV mi nisu naplatili, ja sam ZADOVOLJAN!

Mobitel nije savrsen i nemojte misliti da ste prosli super jeftino i dobili savrseni mob, serije su im upitne, jer ocito ima dosta varijacije u kvaliteti svakog pojedinog. I na kraju na vama je odluka kupiti ili ne kupiti.

Ovo nisam znao da se može {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
16 godina
stroj69 kaže...

Zbog ovakvih bahatih korisnika Hrvatska će doći na crnu listu kupaca.

Tražio si preveliki iznos za vraćanje, čak i potpuno novi ekran se prodaje za 30-ak $.

U prilogu stavljaš sliku gdje ti je GPS signal odličan, preciznost 3m te ja takav dobijem jedva ponekad na ZTE-u koji ima puno bolju izradu. Takav signal je na svim MTK mobitelima i od tebe se očekuje da sam prođeš kroz MTK tools i popraviš ga, ti si ga popravio.

Linija se kao što smo već ustanovili zna pojaviti, neprimjetna je osim ako ne prikazuješ neki izrazito dinamičan sadržaj pa primjetiš i nestane nakon nekoliko minuta kada se mobitel "zagrije". Neprimjetno, sam si naveo da nakon restarta ta "crta nestane" prije par mjeseci a novi ekran košta 30$.

Bahato i nepotrebno si dignuo zahtjev za Paypal caseom radi nepostojećog problema, da si im slao natrag u Kinu to bi te koštalo 82kn poštarine i popravili bi ti ili vratili novac. Još nisi platio ni PDV i hvališ se svojim "uspješnim" rvackim poduzetništvom u varanju nekog drugog a sve iz osobne koristi.

Ovo me podsjeća na neke kupce s jednog drugog foruma koji kupuju krpice;majice i haljine od 5-10$ ili oko 20-50kn, ako jednom i dobiju proizvod koji im je premali ili im se ne sviđa traže pola iznosa natrag i slično.

Tako se hvale po forumima kako su prevarile trgovca, neki i dobiju proizvod pa kažu da nisu dobili, dignu case na paypalu i vrati im se novac.

Sve to rezultira da je npr. Italija od brojnih Ebay prodavača izbačena iz mogućnosti kupovina pa čak donedavno i Tomtop na Ebayu nije imao na listi podržanih Hrvatsku zbog čestih lažnih žalbi i neutemeljenih zahtjeva za povratom.

Nije ni čudo što zbog ovakvih kupaca određen broj europskih prodavaonica mobitela odbija slati u Hrvatsku zbog prethodnih loših iskustava.

Ovaj mobitel je prodan u jako puno primjeraka, mislim da ga kod nas imaju stotine ljudi te je broj nezadovoljnih korisnika s nekim problemom izrazito mali. Kada usporedite neke druge kineske mobitele gdje je W450 došao svega nekolicini ljudi i velik postotak je imao ekran koji crkava ili na nekim drugim kao Haier gdje im crkava baterija a svega desetak je naručilo za temu s više od 2000 postova i stotinama ljudi postotak koji imaju prigovor je neusporedivo malen u odnosu i na veće proizvođače.

Velik postotak nema nikakav problem (stotine) i jako su zadovoljni mobitelom dok su najglasniji ta nekolicina koja će uvijek naći manu.

I za kraj, ono što nitko ne može osporiti je izrazito dobra kamera koja je jedna od najboljih na kinezima.

Nedavno sam imao u rukama 2 kineza i njihove kamere su 3x gore od GT99:

ZTE v967s:

http://anton008.com/wp-content/uploads/2013/12/IMG_20131127_114615.jpg

http://anton008.com/wp-content/uploads/2013/12/IMG_20131127_114106.jpg

Cubot GT99:

http://anton008.com/wp-content/uploads/2013/12/manja_gt99.jpg

http://i.imgur.com/5XxiOoP.jpg

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 21:36 (Ag008).
15 godina
neaktivan

Kaj tebe briga koliko sam ja trazio, trazio sam $50 ili zamjenski uredjaj bez tih problema i oni su pristali na refund.

PDV nisam platio jer mi ga doticna gospoda nije ni carinila, oces reci da bi ti otisao na carinu i rekao da ti naplate PDV? Ako je itko bio prevaren onda sam to bio ja prije nego sto sam otvorio case, sa "odstetom" se osjecam bolje.

Ova slika signala i preciznost je na mjestu bez mrdanja, uz razno razne fixeve, i uz 5cm zice ispod maske koju budem jos uslikao, u kretnji se gubi ili krivo pokazuje. I ne od mene se ne ocekuje da ja bilo sto popravljam jer ja ne kupujem polovni uredjaj vec potpuno novi.
Isto tako ne spominjes da doticni vrlo iskreni shop uopce ne dopusta ni jedan negativan feedback nego lijepo izaberu one najbolje, sto me takodjer dodatno razljutilo.
Mene ne zanimaju nikakve usporedbe sa nekim drugim mobitelima gdje ima vise ili manje problema vec iskljucivo moj kupljeni uredjaj.
Za kameru se slazem, usporedjivao sam je sa S4 i meni osobno je bolja od cubota jer ima malo bolje boje, tj na S4 imam dojam kao da su malo izblijedite.

i ti meni pricas o "rvackom poduzetnistvu", a ni sam nisi platio PDV i ti meni pricas o "rvackom poduzetnistvu", a ni sam nisi platio PDV
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 22:22 (stroj69).
Moj PC  
9 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

I SUMNJAM NA BATERIJU. KORISTIM PLASTIČNU MASKU KOJU SAM DOBIO SA MOBITELOM, JER MI KOŽNA FUTROLA JOŠ NIJE DOŠLA A NARUČIO SAM JU JOŠ 27.10.13.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice