Bonbon 4G / SGS IV

poruka: 2
|
čitano: 2.677
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bonbon 4G / SGS IV

Pizdrav,

Već se neko vrijeme gnjavim sa svojim SGSIV i nikako se ne uspjevam spojiti na LTE mrežu (koja je dostupna na području na kojem se nalazim). Naime, zbog nevjerojatne sporosti Tele2 kod kojih je uređaj kupljen i čekanja više od 2 mjeseca da uređaj otključaju isti sam rootao uspješno više puta (XDA devs). 

Trenutno su postavke sljedeće:

Version: 4.4.2

Baseband: I9505XXUGNI2

Build number: KOT49H.I9505XXUGNI2

Problem:

Kada je network mode na 3G/2G data promet uredno radi i prebacuje se ovisno o dostupnosti mreže.

Kada je network mode na 4G/3G/2G data promet odmah nestane i ne prebacuje se na 3G/2G. Bonbon podrška tvrdi da je to do uređaja no to mi baš i nema smisla...

Ima li ikoga da mu 4G radi na bonbonu sa ovim uređajem?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 11:23 (impaelas).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Bonbon 4G / SGS IV
impaelas kaže...

Pizdrav,

Već se neko vrijeme gnjavim sa svojim SGSIV i nikako se ne uspjevam spojiti na LTE mrežu (koja je dostupna na području na kojem se nalazim). Naime, zbog nevjerojatne sporosti Tele2 kod kojih je uređaj kupljen i čekanja više od 2 mjeseca da uređaj otključaju isti sam rootao uspješno više puta (XDA devs). 

Trenutno su postavke sljedeće:

Version: 4.4.2

Baseband: I9505XXUGNI2

Build number: KOT49H.I9505XXUGNI2

Problem:

Kada je network mode na 3G/2G data promet uredno radi i prebacuje se ovisno o dostupnosti mreže.

Kada je network mode na 4G/3G/2G data promet odmah nestane i ne prebacuje se na 3G/2G. Bonbon podrška tvrdi da je to do uređaja no to mi baš i nema smisla...

Ima li ikoga da mu 4G radi na bonbonu sa ovim uređajem?

1. Otključavanje uređaja kod Tele 2 nema smisla.To se čudo otključa za pol sata.

2. Od kud tebi to da ti imaš kod sebe u gradu/selu 4G??

3. Jer ti ima netko od frendova/frendica neki drugi mob koji podržava 4G i da njemu radi na tom istom mjestu gdje tebi ne radi??

4. Ako ti je upaljeno 4G/3G/2G onda na uređaju mora biti dostupna neka od navedenih frekvencija.,ako nemaš ništa,tj nema uopće nikakvog signal onda je nešto do moba.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice