Treba mi kolekcija virusa za testiranje

poruka: 5
|
čitano: 1.769
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Testiram sigurnost jednog sustava i treba mi kolekcija virusa s kojom mogu izvrsiti testiranje. Znam da je u Bugu bila neka kolekcija ali se ne mogu sjetiti kako se zove. Pomoc molim!!

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LINK na tom linku imaš web adrese pa skidaj.  

Link koristite na vlastitu odgovornost!

zakon
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedva sam pronasao ovu temu, citam je neki dan i ne stignem replayat, a jos tnakir je promijenio avatar(a meni u glavi ostao onaj stari)...i eto..nakon pol sata..jedva dosao!:D

Pitanje:

Na koji nacin testiras sustav?

Sta skines tu arhivu i otpakiras u nekoj virtualnoj masini, pa onda montiras neki AV software? ili na vec instalirani AV softvare otpakiras arhivu, pa onda gledas sta ce ovaj detektirat?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Treba mi kolekcija virusa za testiranje
Skyline kaže...

Jedva sam pronasao ovu temu, citam je neki dan i ne stignem replayat, a jos tnakir je promijenio avatar(a meni u glavi ostao onaj stari)...i eto..nakon pol sata..jedva dosao!:D

Pitanje:

Na koji nacin testiras sustav?

Sta skines tu arhivu i otpakiras u nekoj virtualnoj masini, pa onda montiras neki AV software? ili na vec instalirani AV softvare otpakiras arhivu, pa onda gledas sta ce ovaj detektirat?

Da... virtualni stroj (VirtualBox)

zapravo sam testirao  ondemand antivirus skener koji se aktivira nekakvim eventima... Npr file upload bla bla... Nasao sam taj neki "virus" koji zapravo nije virus ali ima sve naznake istog...

Trebalo mi je samo da vidim dali se taj AV uredno aktivira prilikom zadanog eventa i napravi radnje koje sam mu definirao.

I'm going woo woo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice