NetDrive

poruka: 4
|
čitano: 2.139
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NetDrive

Skinula sam program NetDrive koji pristupa otvorenim FTP serverima među kojima su neki Linux serveri i neka sveučilišta. Zanima me kako točno ide pristup serverima, što se zabravo na taj način dijeli sa korisnicima i postoje li neki korisni FTP serveri kojima se može pristupiti?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NetDrive

.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
NetDrive

hmmm mozda bi to trebala pitat pod Linux temom

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
16 godina
Re: NetDrive
GigaGirl kaže...

Skinula sam program NetDrive koji pristupa otvorenim FTP serverima među kojima su neki Linux serveri i neka sveučilišta. Zanima me kako točno ide pristup serverima, što se zabravo na taj način dijeli sa korisnicima i postoje li neki korisni FTP serveri kojima se može pristupiti?

Hvala

-nepotrebna stvar (za ovo što navodiš), smisao mu je kreiranja vlastitog FTPa kojem bi pristupala, za to ti je potreban i IP....

-svaki ozbiljniji filemanager ima i ftp klijenta, razlika je samo u izgledu. npr. (NC) MidnightCommander. ili specijalizirani ftp-Commander (primjeti 'generički' naziv).

-za pristup javnim ftp serverima nije ništa (posebnog) potrebno, eventualno user-password. Može i browser.

-kao i različita druga rješenja npr Gmail ili bilo koji javni servis na kojem možeš ostaviti veću količinu podataka (bez brige oko konfiguracije i održavanja).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 10:04 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice