Najbrži browser

poruka: 102
|
čitano: 29.576
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Najbrži browser

u macu mi net leti, dali je to do safari ili do maca? u win i lin koristim firefox koji je malo sporiji od onog safari u macu...

u win ne vidim neku razliku u brzini rada između mozille i IE..

ima li neki najbrži browser ili su svi tu negdje i dal je safari brži od mozille ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najbrži browser
mindstorm kaže...

u macu mi net leti, dali je to do safari ili do maca? u win i lin koristim firefox koji je malo sporiji od onog safari u macu...

u win ne vidim neku razliku u brzini rada između mozille i IE..

ima li neki najbrži browser ili su svi tu negdje i dal je safari brži od mozille ?

najsporiji je IE i to masno, onda ide mozilla, pa safari, pa opera, pa onda kao najbrzi chrome... znam jer sve imam instalirano na kompu.. .

15 godina
protjeran
Najbrži browser

šta chrome najbrži ? lol, pa meni je to u chrome os-u štekalo, di neče u winsu, mislim brz je, nema šta ali ima bugova i zašteka

a ova opera, valja li to probati ?

nervira me kad mi na youtube louda neki video od 10 min pa stane na pola u firefoxu...

i neznam dal se to i drugima događa, meni samo u xp, kad kliknem full screen nekog videa s youtuba, samo se restarta firefox

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

šta chrome najbrži ? lol, pa meni je to u chrome os-u štekalo, di neče u winsu, mislim brz je, nema šta ali ima bugova i zašteka

a ova opera, valja li to probati ?

nervira me kad mi na youtube louda neki video od 10 min pa stane na pola u firefoxu...

i neznam dal se to i drugima događa, meni samo u xp, kad kliknem full screen nekog videa s youtuba, samo se restarta firefox

bolji ti je chrome od opere i stabilniji... kad si ti koristio chrome... nema uopce nekih bugova i ne steka, opera mi se dosta rusi, a mozilla je tu jedino radi proxya za zamundu.... mozilla je puz naspram ovome trenutno

15 godina
protjeran
Najbrži browser

budem probal još taj chrome i operu, u vboxu sam imao chrome os u kojem, kad bi loudao stranicu, samo bi zablokirao browser. možda je i zbog vbox okolnosti bilo

0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži browser

Što se tiče izvođenja javascripta, trenutno je najbrža Opera 10.5, a poredak je ovakav:

Opera 10.5                              

Chrome 5.0.342.2 (dev)

Chrome 4.0.249.89      

Safari 4.0.5 (531.22.7)

IE9 Mix 2010 Platform Preview 1.9.7745.6019

Firefox 3.7 Alpha2 Pre-Release

Firefox 3.6

IE9 PDC 2009 Demo

Opera 10.10

IE8

Sunspider

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 11:52 (klimama).

4 0 hvala 3
16 godina
Najbrži browser

IE ne koristim od izlaska Firefoxa koji je još uvijek odličan, od nedavno koristim Crome koje je malo brži od foxa ali još ima nekih sitnih bugova koji ce ubrzo biti rješeni.-.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbrži browser

Chrome no1- ima još par bugova kod npr. youtube-a kad otvorim fullscreen nemogu preko ESC vratit na normalnu pa moram CTRL+ALT+DEL i onda mi se vrati na normalnu ali inače odličan browser

Firefox no2- uspori mi komp kad pokrenem download ali inače sasvim ok browser

IE ne koristim

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbrži browser

Dugo sam vjerovao mozilli i mislio da je idealna i odjednom ova nova verzija shit..uspora toliko net + podigne koristenje memorije da racunar steka..krenuo sa chrome i itekako zadovoljan..mozilla je tu ostala samo zbgo par addona i zbog nekih cpanela od hostova jer na chrome mi nesto ne pokazuje bas najbolje i zna se desit ja klikam a nece da otvori..

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je firefox dobar, sve kako spada, makar je chrome još bolji, tako da kombiniram ta dva browsera...

Dompa
17 godina
neaktivan
Najbrži browser

Žalosno je kako ljudi zapostavljaju Operu, koja je po mnogima (i meni) miljama ispred konkurencije.

Od srca ti ju preporučam.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Žalosno je kako ljudi zapostavljaju Operu, koja je po mnogima (i meni) miljama ispred konkurencije.

kad ti se nesto srusi 50 puta na youtubeu (verzija 10.50) vise to ne koristis, tako da ne ja je ne preporucam iako je trenutno najbrza u izvodenju javascripta...

17 godina
Mitsuoka kaže...
FlyBoy kaže...

kad ti se nesto srusi 50 puta na youtubeu (verzija 10.50) vise to ne koristis, tako da ne ja je ne preporucam iako je trenutno najbrza u izvodenju javascripta...

Mozda nije problem u Operi...meni se na Youtubeu nikad, ali bas nikad nije srusila!

TrustNo1
16 godina
neaktivan
Miki77 kaže...
Mitsuoka kaže...
FlyBoy kaže...

Mozda nije problem u Operi...meni se na Youtubeu nikad, ali bas nikad nije srusila!

hmh meni bi bilo otvoreno 2 taba (u jednom bug u drugome youtube) i kad bi pauzirao video i ponovno pokrenuo srusila bi se pa bi iskocio oni prozor za restart opere

17 godina
Mitsuoka kaže...

hmh meni bi bilo otvoreno 2 taba (u jednom bug u drugome youtube) i kad bi pauzirao video i ponovno pokrenuo srusila bi se pa bi iskocio oni prozor za restart opere

Hm..cudno...ne bi trebalo...

Pretpostavljam da imas instaliran novi flash? Mozda je i do njega nesto...

TrustNo1
16 godina
neaktivan
Miki77 kaže...
Mitsuoka kaže...

Hm..cudno...ne bi trebalo...

Pretpostavljam da imas instaliran novi flash? Mozda je i do njega nesto...

hmmmm a neznan, ali u svakom slucaju zadovoljan chromeom pa sad necu nista vise instalirat

16 godina
neaktivan
Nekužim kako je toliko puno ljudi na Chromeu, ja ga nemogu smislit. Firefox mi je OK i koristim ga kad Opera zakaže, ali Opera mi je 'default browser', predobra mi je, ali treba još ušminkati par sitnica. Eh, da i za nju postoje Add-onsi, ali se zovu widgets.
Opera FTW! :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
ja osobno koristim chrome i moja iskustva s njime su samo dobra... ne zauzima puno memorije, brz je i stabilan, lijepog sucelja... testirao sam ga na acid 3 testu i postigao je 100/100...
www.val.hr
15 godina
protjeran
Najbrži browser

evo me iz opere, brža malo je ali me nervira što se na youtube ne listaju releated video ko na firefoxu, trebat če mi malod a se prilagodim.

u svakom slučaju; dobar browser

EDIT: hebote pa ovo leti ko i safari u macu, odličan browser

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 10:51 (mindstorm).

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Najbrži browser

čitam ovu temu i razmišljam si kako nikad nisam imao nikakvih problema sa firefoxom, kad mi se stilta i prestane registrirat klikove. XD

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbrži browser

Najbolji browser koji sam koristio je zasigurno Opera puno bolja od firefox-a i chrome-a, najveci plus joj je sigurnost i stabilnost, a sada u novoj verziji 10.51 RC2 i brzina, uglavnom sve je bolje od IE 9,8,7,6 itd...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evil Philanthropist kaže...

Najbolji browser koji sam koristio je zasigurno Opera puno bolja od firefox-a i chrome-a, najveci plus joj je sigurnost i stabilnost, a sada u novoj verziji 10.51 RC2 i brzina, uglavnom sve je bolje od IE 9,8,7,6 itd...

zasto meni te bete i RC ovi Opere uopce ne rade kako treba samo se ruse Plač a bas mi je bila draga... 

15 godina
protjeran
Najbrži browser

provjereno-chrome je 4 puta brži od mozzile i može povećati brzinu učitavanja do 15kbps dok je i opera tu negdje ali chrome je najbrži

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
windows_7 kaže...

provjereno-chrome je 4 puta brži od mozzile i može povećati brzinu učitavanja do 15kbps dok je i opera tu negdje ali chrome je najbrži

4x puta brzi ? A ti bokca... Koristim usporedno jednog i drugog i gotovo da nema bas neke razlike u brzini... Priznam da je Chrome po meni stabilniji (trunku), al Mozilla ima super add-onove...

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

zasto meni te bete i RC ovi Opere uopce ne rade kako treba samo se ruse  Plač  a bas mi je bila draga...

Tko bi ga znao, probaj sa novim flash-om cesto zbog toga nece nekima raditi stabilno, eto malo prije izasla puna verzija 10.51 isprobaj.

15 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

Od kuda ti to da je bas 4 puta brza, molim link ili test od toga i kak moze ubrzati za 15kb/s ako je prosjecna brzina surfanja u hr. 150kb/s   ili tak nesto, jedino ako namjestis broj konekcija na 50 po serveru??

15 godina
protjeran
Najbrži browser

evo, na kraju sam ja ostao na dobrom, starom firefoxu. ona opera kao mi se činila brže ali ruši mi se češče...

ma svi su oni tu negdje i ako je neki brži to je toliko mala razlika da se ne primjeti jedino u stabilnosti se razlikuju u čemu mi firefox do sad najbolje izgleda

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
windows_7 kaže...

Od kuda ti to da je bas 4 puta brza, molim link ili test od toga i kak moze ubrzati za 15kb/s ako je prosjecna brzina surfanja u hr. 150kb/s   ili tak nesto, jedino ako namjestis broj konekcija na 50 po serveru??

pročitao sam u zabavniku

15 godina
neaktivan
Najbrži browser
Ja koristim operu još otprije 4 godine i default-ni mi je browser. Neznam zašto neki od vas imate problem sa njom, ali što je interesanto kad sam prvi put čuo za firefox odlućih ga isprobati, ljepo skinem ja njega i instaliram uredno, upalim i surfam, gledam što mi nudi, koliko radne memorije troši i uspoređujem sa operom. Naravno da je opera trošila manje sistemskih resursa, i odjednom se pojavi (firefox has encountered a problem and needs to close, send error.. DON'T SEND) I onda sam shvatio zašto me izbacuje, zbog usranog addona, pa neki koji imaju problema sa operom ne treba biti u samom browseru nego npr u flashu, itd, jer kad imaš friško instaliran OS, puno je manja mogućnost da če ti bilo koji brower zaštekati. Opera, Firefox i Chrome su jako dobri browseri i svi su dosta brzi, ali ja bi dao glas operi jer je ipak malo brža od drugih.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži browser

hvali ostalo, drž' se firefoxa!

Nudim pozivnice za Lockerz. PM na mail (leonardo.vrcek@gmail.com) ili za invite posjetite ovu stranicu: http://www.wix.com/invitez/tehlockerzinvitez
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice