Wireless pomoc

poruka: 6
|
čitano: 902
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Wireless pomoc

Vidio sam na internetu jedan proizvod,nerazumjem bas kako se koristi pa neka mi netko ako zna o cemu je rijec neka mi rece.

KLIK

KLIK

Meni treba da prima signal sa 1km udaljenosti,imam opticku vidljivost...

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Wireless pomoc

ako ti treba samo wireless onda ga stavis u repeater mode (i konfiguriras ga s susjedovim/frendovim podatcima - SSID i key), puknes van pod strehu i usmjeris prema njemu.

14 godina
neaktivan
odustao sam od ovog ap-a i sada mislim uzet Airlive wl-1700usb sa dodatnom 8dBi tp-link omnicom. Kakav je taj adapter i je li dovoljna ova antena?
14 godina
neaktivan
Wireless pomoc

BUMP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IVOX kaže...
odustao sam od ovog ap-a i sada mislim uzet Airlive wl-1700usb sa dodatnom 8dBi tp-link omnicom. Kakav je taj adapter i je li dovoljna ova antena?

Ja sam danas kupio navedeni adapter i sada neznam kako ga koristiti u windowsima,na ubuntu, bt5, mint sve radi normalno...ali u windowsima nikako, prvo sam pokusavao instalirati sa cd-a i onda ukljuciti usb ali nije išlo, nije prikazivalo nijednu mrežu, onda sam maknuo sve što sam instalirao i ukljucio usb i preko windows updatea je našao driver i prepoznaje mi ga kao wireless adapter ali neznam kako se spojiti na mrežu jer mi nijednu ne nalazi...u linuxima nalazi oko 20 mreža

14 godina
neaktivan
Wireless pomoc

bump

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice