Wep key na simensovom ruteru?

poruka: 8
|
čitano: 3.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovako interesira me di se nalazi ovaj wep key na simens gigaset sx763 ruteru,nemogu ga nigdje nači {#} pogledo sam ispod njega probo upisati sve brojke koje su ispod i neželi se mob spojiti na wlan {#}

Zagorje u srcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uđi u ruter (192.168.1.1) i potraži kao na slici.

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 12:27 (F1-IVO).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Wep key na simensovom ruteru?
crni pauk kaže...

Ovako interesira me di se nalazi ovaj wep key na simens gigaset sx763 ruteru,nemogu ga nigdje nači {#} pogledo sam ispod njega probo upisati sve brojke koje su ispod i neželi se mob spojiti na wlan {#}

wep key si ti kreirao sam, a ako ga neznas, napravi reset routera i slozi ponovo.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina

Kako sam ga kreiro sam,imam novi ruter prije sam imo od thomsona,na njemu je bio ispod a ovdje vidim da je drugačije idm sad probam 

Zagorje u srcu
15 godina

Sry na duplom postu al kod mene je ovako 

vidi vidi
Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan

pa eto key1 bi trebao biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Promjeni u WPA2-PSK, a pod Key 1 - odaberi što dužu lozinku isto upiši pod Comfirm Key 1, i potvrdi na OK

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Flying Dutchman kaže...

Promjeni u WPA2-PSK, a pod Key 1 - odaberi što dužu lozinku isto upiši pod Comfirm Key 1, i potvrdi na OK

Tnx,ne kužim se baš neke u rutere pa da nešt ne za... {#}

Zagorje u srcu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice