Usb 3g modem

poruka: 6
|
čitano: 2.464
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Usb 3g modem

Ovako, mislio sam si aktivirati kod t-coma tarifu Xl preko carneta, i to bi me dolazilo 102kn za 20gb mjesečno što je sasvim pristojno...jedino me muči što, ukoliko se ne potpiše ugovor na 2 godine ovi uređaji su papreno skupi..

a na ebayu sam našao takve otključane (uključujući i huawei) uređaje za 100+ kuna pa me zanima da li to ide ili se treba paziti na neke cake, podržane frekvencije ili kako to već ide?

ajmo svaka pomoć dobro došla :)

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Usb 3g modem
Sa ugovorom si omogucis tarifu. A bez tarife nema gigabajta. Ako kupis stick na ebayu(ili gdjegod vec) jedino mozes kupiti SIM karticu i nadoplacivati gore pare, a to je neisplativo.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan
Usb 3g modem

šta nije najkraća pretplata 3 mjeseca? tako je bilo u Vipu prošle godine koliko se sjećam kad sam radio...jer mi ne treba za cijelu godinu pogotovo ne dvije, samo rpeko ljeta :D
znam da je na bonove neisplativo, čisto deranje nas kupaca -.- 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Usb 3g modem

ugl znači može se?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Usb 3g modem

Gle, nabavis i preko nekoga carnet, i za 100 kn imaš mjesečno 20gb prometa, a ugovor prekineš kada god očeš.

Tako ja imam za ljeto dok sam na moru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Usb 3g modem

tako i planiram
već imam otvoren carnet na faksu...samo me muče cijene tih usba...koliko sam vidio na stranicama od t-coma, daju uređaje po sniženim cijenama samo za pretplatu na najmanje 12 mjeseci..to mi nikako ne pada na pamet 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice