Technicolor TG788vn ADMIN PW?

poruka: 3
|
čitano: 12.238
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dobio ovaj router danas od total neta i uz njega login od usera koji nemoze apsolutno nista raditi u samom routeru....

zvao sam ih da mi promjene ssid i pw za wireless ali kao javit ce se klasika nikad ne zovu nazad a admina nedavaju....

jel ko doso do admina da posalje?

lalala
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Technicolor TG788vn ADMIN PW?

I ja imam sličan problem dobio router 12.12. pa ga spoio telefon nije radio nazvao više puta ali ništa.

Pa odlučio resetirat router vrati se on na tvorničke postavke i krene wizard koj me traži username i pass za dsl login nazovem službu za korisnike kad ono problemi oni ne daju usernem i lozinku za dsl a kamoli za admin routera.

Jedina solucija da mi pošalju drugi router tako je i bilo. Ja spojim router kad telefon ne radi ni dan danas, zvao tehničar da dolazi u ponedeljak.

Osim toga otvaranje stranica je ultra sporo npr: Jutarnji 7-9 sekundi, Bug isto toliko .......

Jasno mi je zašto ne mogu dobiti admin pass od routera, ali moje podatke za konekciju bi trebao dobiti (na kraju krajeva imam još routera doma koje bi mogao koristiti a ovako sam limitiran na njihovom)

9 godina
neaktivan

bump -- jel našao netko nešto u zadnje 3 godine?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice