Problem s ulaskom u modem

poruka: 14
|
čitano: 7.567
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

imam problem kad želim ući u modem thomson th782i.Otvorim 192.168.1.1 i traži me ime korisnika i zaporku i stavim user i onaj modem acess code al neće, pokušo sam i s imenom mreže i lozinkom i neće . može li netko pomoći

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s ulaskom u modem

ako se ne varam pod username ide user a pod password 0000.

probaj

Username:user

Password:0000

15 godina
neaktivan

Jesi pokušao reset modema pa onda tvornički password i username.

15 godina
neaktivan

Username ti je admin, a pass ti se nalazi na naljepnici sa doljnje strane rutera, točnije modem access code

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A administratorski je:

Username: administrator
password: !M1PhoIAD2

pazi na mala/velika slova

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

to isto neće

14 godina
udarnik60 kaže...

ako se ne varam pod username ide user a pod password 0000.

probaj

Username:user

Password:0000

to neće

14 godina
Flying Dutchman kaže...

Username ti je admin, a pass ti se nalazi na naljepnici sa doljnje strane rutera, točnije modem access code

ni to

13 godina
neaktivan
dinoman255 kaže...

ni to

Ja sam imao sličnu stvar sa TP-LINK-om, nakon reseta nije htio ući sa "admin", "admin", nazvao sam svog ISP-a, pitao, čovjek mi dao lozinku, bilo je nešto vr10vr10tajn1pa50, koliko se ja sjećam, znači nije admin, tako da ćeš morati nazvati svog provajdera.

15 godina
dinoman255 kaže...

imam problem kad želim ući u modem thomson th782i.Otvorim 192.168.1.1 i traži me ime korisnika i zaporku i stavim user i onaj modem acess code al neće, pokušo sam i s imenom mreže i lozinkom i neće . može li netko pomoći

Ako je T-comov, trebalo bi biti user i modem access code, kao što si prvo probao. Probaj se prijaviti kao administrator, a kao lozinku koristi također modem access code, ali ispred njega dodaj  !tc0Mht (0  je nula, najbolje kopiraj ovaj niz) . Kao administrator bi trebao dobiti i više opcija za mijenjanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 11:58 (espero).
14 godina

čudno stvarno čudno evo sad sam ušo s modem acess code a prije nije htjelo, ko zna šta oni tamo rade i zajebavaju ljude

13 godina
neaktivan

ne rade oni ništa nego ti nisi dobro resetirao uređaj na tvorničke postavke ako je bila custom šifra ili nisi dobro utipkavao...

Win Only....
14 godina
gdeak kaže...

ne rade oni ništa nego ti nisi dobro resetirao uređaj na tvorničke postavke ako je bila custom šifra ili nisi dobro utipkavao...

nisam ništa napravio nego prvo sam utipkao ovo !tc0Mht i nije ušlo i nakon toga sam utipkao modem acces code i onda je, al nema veze hvala svima na pomoći

15 godina
dinoman255 kaže...
nisam ništa napravio nego prvo sam utipkao ovo !tc0Mht i nije ušlo i nakon toga sam utipkao modem acces code i onda je, al nema veze hvala svima na pomoći

Ovo !tc0Mht se ukucava ISPRED modem access code i to za korisnika administrator . Npr., ako je modem access code 4572345168 , onda je User name administrator  , a Password je

!tc0Mht4572345168 . Korisnik administrator  ima veće ovlasti od korisnika user .

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 17:51 (espero).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice