Pitanje u vezi novog tcom modema

poruka: 6
|
čitano: 2.499
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi kako da nabavi novi modem od tcom, zvao sam službu za korisnike ali oni su rekli da ne mjenjaju modeme ako nisu pokvareni, a neznam dali još vrijedi ona akcija ako se produži ugovor da se dobije modem za 1 kn, dali netko zna kako da dobijem novi modem?

0 0 hvala 0
17 godina

Zašto bi ga mijenjao ako ti radi?

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pitanje u vezi novog tcom modema

nema wireless

17 godina

Vidi ako bi se netko mijenjao router za router, možda koji ima wirelles pa mu ne treba... Imaš temu tu na forumu poklanjanje i zamijena hardwera pa tamo probaj.

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

do prije par godina, sva oprema je bila trajno vlasništvo tcoma. povećanjem broja korsinika, garancijama-reklamacijama, jeftikanerima (Kasda) i gromovi su učinili svoje.

Uveli su modem za 1k, koji je imao garanciju jednaku ugovornom roku, nakon tog je postao tvoje vlasništvo. Upravo zato, možeš ga 'sakriti' i reči da ti internet ne radi. Njihov tehničar če primjetiti da bez modema nemože radit i daju ti drugi, vjerojatno uz produljenje ugovora.

Naravno, može i drugačije proči ta priča, ali sjeti se da su ti 'prodali' modem. (to je dio ugovora, da si prije isteka tražio raskid, morao bi platit punu cijenu i modema...).

Drugo rješenje je prebacit se ns drugog ISPa ili samo prekinuti ADSL i zatražiti novi ADSL priključak.

-sve to je moguće, ali nije lako s njima pregovarati.

btw, koja korist je od drugog modema? - beskoristan je. Ako ne mjenjaš operatera, možeš produljiti ugovor i uzeti nešto korisnije, set noževa, HDD ili što već nude trenutno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
14 godina

Imaš na nuškalo.hr modema koliko oćeš za neke male pare, moja preporuka ti je Thomson 782i ili Siemens SX763, oba imalu wlan.

Gledaj one oglase gdje piše novo i zapakirano.

Valentin

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice