NanoStationM LocoM5 na Mikrotik AP sa NV2 protokol

poruka: 2
|
čitano: 2.748
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
NanoStationM LocoM5 na Mikrotik AP sa NV2 protokol
Pozdrav !

Ja i moji roditelji spajamo se na jednu WIFI mrezu od koje imamo internet. Mreza je ovisno o dijelu grada bila ili na 2.4ghz ili na 5ghz. Ja sam bio na 5ghz i spajao sam se na mrezu sa AirGrid M5 HiPower 23dbi a roditelji su na 2.4ghz. Najavili su nam krajem prosle godine da prelaze svi AP-i na 5ghz i ja kupio mojim roditeljima Ubiquiti NanoStationM LocoM5. Ja sam vec dvije godina na 5ghz.
E sad problem. Danas mi javili iz wifi udruge da je kod mojih pusten novi Mikrotik AP ali sa NV2 protokolom i da se nece moci spajati na njega sa novom NanoStationM LocoM5. Dali je to stvarno tako ili ima nade da se spojim. Osim toga su mi rekli da se ni ja necu moci spajati na net sa svojom AirGrid M5 HiPower antenom zbog istog razloga. Ima li tko kakvih saznanja da je to bas tako ili ima nade da se kako spojim.

Zeli li tko kupiti nesto od ove dvije kartice javite se pa se dogovorimo ukoliko se ne mogu spajati na Mikrotik. NanoStationM LocoM5 je nova, ne koristena.

Hvala na pomoci !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: NanoStationM LocoM5 na Mikrotik AP sa NV2 prot

Da, tako je. NV2 je isključivo Mikrotikov zatvoreni protokol. Samo Mikrotik uređaji se mogu spojiti na NV2 pristupnu točku. Ubiquiti isto ima svoju verziju (AirMAX) koja funkcionira samo sa Ubiquiti uređajima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice