MaxTV preko wlana

poruka: 4
|
čitano: 3.435
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MaxTV preko wlana

Posto se bas ne kuzim u ovo molim pomoc

Imam staru KASDU od t-coma s kojim se spajam na net i preko kojeg mi je spojen maxTV (mreznim kabelom) ,pa bi uzeo DSL-2640B adsl2/2+ (wireless router sa ugradenim aDSL modemom).Zanima me sljedece : taj wireless router/modem ima 4 LAN utora , jel moguce da svoj stolni PC spajam preko jednog LAN utora direktno preko UTP kabla,a da recimo drugi LAN utor koristim za maxTV (mreznim kabelom) ili je potrebno napravit myIP port forwarding za ipTV (maxTV) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: MaxTV preko wlana

Kasdu je moguće zamijeniti s bilo kojim modemom koji prihvaća t-com modulaciju, ali kao što si i sam zaključio, svi portovi su po defaultu podešeni da routaju internet, te bi morao 1 od tih portova ručno podesiti za max tv.

17 godina
protjeran
Lunatic1407 kaže...

Posto se bas ne kuzim u ovo molim pomoc

Imam staru KASDU od t-coma s kojim se spajam na net i preko kojeg mi je spojen maxTV (mreznim kabelom) ,pa bi uzeo DSL-2640B adsl2/2+ (wireless router sa ugradenim aDSL modemom).Zanima me sljedece : taj wireless router/modem ima 4 LAN utora , jel moguce da svoj stolni PC spajam preko jednog LAN utora direktno preko UTP kabla,a da recimo drugi LAN utor koristim za maxTV (mreznim kabelom) ili je potrebno napravit myIP port forwarding za ipTV (maxTV) ?

ne kužim što ne prijaviš da ti Kasda stalno pravi probleme, pa će ti tehničari T-coma donijeti barem novi Thompson koji je isto wireless router a već je podešen za IPTV.

zašto bi sam kupovao bez veze i zahebavao se s portovima.

ja nisam bio pod ugovorom prije 7 mj. kad su mi zamijenili Kasdu i svejedno sam dobio Thompson-a (besplatno)

Reinkarnirani Bhaktivedanta Swami Prabhupada
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 12:54 (Bugofil).
17 godina

Ja bih osobno prihvatio thompsona samo ukoliko bih imao generički firmware na njemu da maknem ono t-comovo smeće. Ovaj SX763 što zasad imam me toliko dobro služi da bi ga mijenjao samo za linksysa ili cisca atm.

Ako ćeš se već žalit, traži SX763.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice