[Pomoc]Monitor

poruka: 10
|
čitano: 1.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Pomoc]Monitor

Neznam sta je odjednom mi se po monitoru pocele neke zelene crtice pojavljivat. Evo slika vam najbolje pokazuje: http://www.pohrani.com/?P/JN/CsmHiUi/cats.jpg

Zna neko sta je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: [Pomoc]Monitor

Mislim da nije problem u monitoru nego u grafičkoj, lako je moguće da je pri kraju. Koja je uopće grafička u pitanju, jesi je clockao?

Probaj s driver sweper-om očisiti drivere pa staviti zadnje koje nađeš na službenim stranicama kartice.

EDIT: Moguće je da se pregrijava, jesi pratio temperature?

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 0:59 (bradonja_85).
16 godina
neaktivan
[Pomoc]Monitor

To ti je do monitora.....tako je i meni bilo jedno vrijeme i onda je krepo...a moguće i da su ti pixeli otišli....nađi na netu program za popravljanje pixela...ja mislim da su o tom i na bug-u pisali....a može ti bit i šta ti je gospodin poviše napisao

0 0 hvala 0
15 godina
Kobe Bryant kaže...

To ti je do monitora.....tako je i meni bilo jedno vrijeme i onda je krepo...a moguće i da su ti pixeli otišli....nađi na netu program za popravljanje pixela...ja mislim da su o tom i na bug-u pisali....a može ti bit i šta ti je gospodin poviše napisao

Zašto se onda na SS-u vide crtice? Da je do monitora na SS-u ne bi vidilo ništa.

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
17 godina
protjeran
[Pomoc]Monitor

Grafička kartica je u pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nezzz ali i ja sam imo takve crte i nakon nekog vremena monitor mi je otišo...točnije otišlo mi je osvjetljenje na njemu.....naravno to se sad neisplati pravit jer su monitori jako jeftini

13 godina
Monitor je kupljen prije godinu dana mozda...
A graficka mi je radeon x1600 512mb i nikad nije clokana al je stara dosta..
Probat cu s drajverima...
Hvala svima na odgovorima
14 godina
neaktivan
sLim95 kaže...

Ma teško da ti tu driveri mogu pomoći, čistiš li ju ikako?

Očisti ju od prašine, zamijeni pastu (ako ti neznaš daj stručnoj osobi koja ima iskustva sa tim i koja to ZNA raditi da ne skljukaš)

Ako to ne pomogne nema spasa i da to ti je do grafe definitivno, rikavaju u zadnje vrijeme te X1600/X1650 grafe :)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
15 godina
AbeDomeNuS kaže...
sLim95 kaže...

Ma teško da ti tu driveri mogu pomoći, čistiš li ju ikako?

Očisti ju od prašine, zamijeni pastu (ako ti neznaš daj stručnoj osobi koja ima iskustva sa tim i koja to ZNA raditi da ne skljukaš)

Ako to ne pomogne nema spasa i da to ti je do grafe definitivno, rikavaju u zadnje vrijeme te X1600/X1650 grafe :)

I meni se čini da nije do drivera al to je najlakše napraviti pa zašto ne probati.

Kao što je kolega napisao, dobro je očisiti i promjeniti pastu, a ako i to ne upali uvijek je možešispeći.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 1:35 (bradonja_85).
13 godina
[Pomoc]Monitor

Ma stara je ova moja kanta mislio sam za Bozic kupovat novi, valjda ce izdrzat do Bozica...

Inace moguce je da je do temperature jer evo sad sam ga upalio i nema nista, vidjet cemo oce se kasnije pojavit...

Hvala svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice