Ej decki, ima netko iskustva s onim "teleskopskim rukama" za monitore?
Imam jedan stariji, al dobar Philips 15" koji ne bi stavljao na stol, al bi mi tu i tamo dobro došao ko dodatni monitor, pa mi ono gore zvuci ko dobro rjesenje.
Mislum da se donji dio "ruke" moze zasarafiti za stol, a monitor stoji negde sa strane stola, u ravnini s glavnim monitorom.
Imate vi kakve ideje? Il jos bolje, iskustvo iz prve ruke?
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše

pa Benq nije bankrotiral kad su vrlo skupe/plavi filtar opcija tehnikalije nabacili na večinu svojih jeftinih monitora.

) i mislim da je to dovoljna velicina ekrana za udaljenost od mog stola (a time si i smanjiti malo cijenu...hehe).

pa to nije gejming monitor nego klasičan Multimedijski monitor dobar za razne namjene+ok cijena.
no niste mi dali od 24" hehe. Također da li da nakon sto uzmem Freesync monitor idem na AMD graficku?...da ne pisem opet...problematika je gore navedena u post-u.

A to je onda malo zajebano, jer s jedne strane je 1070 malo overkill za 1080p, a s druge je 2000 kn premalo za neki monitor veće rezolucije. Možda malo preraspodijeliti resurse za kantu i monitor pa otići na 27'' 1440p za nekih 3000 kn? Ili ubost onaj 34'' LG za iste novce?