Igranje na dva monitora

poruka: 5
|
čitano: 1.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igranje na dva monitora

Imam LG 22" i TV SONY 40" koji je povezan HDMI kablom kada hocu gledati film u opcijama ga upalim i radi mi normalno na 1080p. Sada sam sebi instaliro pes2010 i hocu da mi se igra pokrene na tv-u ali moram da odem u opcije prikaza i postavim da mi prikaz bude samo na drugome monitoru jer samo tako mogu d apokrenem igru na njemu.

Kako da rijesim taj problem znaci htio bih da cim upalim igru ona se pokrene na tv-u u 1080p

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Igranje na dva monitora
B_O_J_A kaže...

Imam LG 22" i TV SONY 40" koji je povezan HDMI kablom kada hocu gledati film u opcijama ga upalim i radi mi normalno na 1080p. Sada sam sebi instaliro pes2010 i hocu da mi se igra pokrene na tv-u ali moram da odem u opcije prikaza i postavim da mi prikaz bude samo na drugome monitoru jer samo tako mogu d apokrenem igru na njemu.

Kako da rijesim taj problem znaci htio bih da cim upalim igru ona se pokrene na tv-u u 1080p

Odspojiš monitor, spojiš televizor.Smijeh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Igranje na dva monitora

pa jbg to i radim samo u postavkama hhh :D ali da mi je nesto automacki da radi i da mi drugi monitor ostane on

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igranje na dva monitora

Hm mislim da je rijesenje u control centru od graficke...ima opcija nedje ukljuci se i da svaka aplikacija koja se pokrece full screan da ide na taj i taj monitor a prvi monitor sluzi normalno sa desktopom ko i inace sve.....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igranje na dva monitora

Prekledo sam cijeli nvida panel nisma nasao takve opcije....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice