24" Gaming Monitor

poruka: 36
|
čitano: 8.837
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

Tražim Gaming monitor 21-24incha u HD do 1500kn.

Koristio bi ga za filmove,gledanje videa na intacu i najviše igranje BF4,Crysis 3,Watch Dogs...

Htio bi onak kupit best monitor do 1500kn.

Ovaj sadašnji je Samsung 22" LED Monitor S22B350T  pa dali se opće isplati prodat ovog i uzet novog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: 24" Gaming Monitor
karlo125 kaže...

Koristio bi ga za filmove,gledanje videa na intacu i najviše igranje BF4,Crysis 3,Watch Dogs...

Ovaj sadašnji je Samsung 22" LED Monitor S22B350T  pa dali se opće isplati prodat ovog i uzet novog.

Imaš odličan monitor sa PLS matricom, ne isplati se prelaziti osim ako ciljaš na veci ekran.

13 godina
neaktivan
roby27 kaže...
karlo125 kaže...

Imaš odličan monitor sa PLS matricom, ne isplati se prelaziti osim ako ciljaš na veci ekran.

http://www.njuskalo.hr/lcd-monitori/24-lcd-monitor-dell-u2412m-led-oglas-8556278

kolega ja imam ovakav i mislim jos jedan takav uzet a ovaj ga prodaje ako si negdje u dalmaciji uzmi neces pozaliti 

Pero
12 godina
neaktivan

Potpisujem. Dell U2412m je najbolji omjer cijene i performansi. Ne padajte na marketinške trikove o input lag-u. Pročitajte par recenzija za ovaj monitor i sve će Vam biti jasno.

Imam ga otkako je izašao na tržište i samo čekam dan da skupim lovu za još jedan.

13 godina
neaktivan
sale1902 kaže...

Potpisujem. Dell U2412m je najbolji omjer cijene i performansi. Ne padajte na marketinške trikove o input lag-u. Pročitajte par recenzija za ovaj monitor i sve će Vam biti jasno.

Imam ga otkako je izašao na tržište i samo čekam dan da skupim lovu za još jedan.

ja prelazim na 27 2500x1400 

Pero
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice