Pošto mnogi grješe u 5.1 sustavu,5.1 sustav se slaže tako da zvučnici idu u svaki kut sobe,centralni ide na zid između prednja 2,a bass gdje hoćete.Ja grješim s centralnim jer mi je između 2 monitora.No u noovoj sobi će se i to rješiti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali takav bi sustav funkcionirao baš kako treba samo uz jedan uvjet, a to je da ti je stol na sredini sobe, odnosno stolica jednako udaljena od oba stražnja zvučnika. zato ja neću, kad nabavim još kabela, staviti zvučnike u kutove sobe već otprilike ih podjednako udaljiti od stola. što bi značilo, u mom slučaju, da jedan ide u kut sobe iza mene, a drugi negdje na sredinu zida koji je također iza mene. prednja dva i centar ostaju na stolu.
ali takav bi sustav funkcionirao baš kako treba samo uz jedan uvjet, a to je da ti je stol na sredini sobe, odnosno stolica jednako udaljena od oba stražnja zvučnika. zato ja neću, kad nabavim još kabela, staviti zvučnike u kutove sobe već otprilike ih podjednako udaljiti od stola. što bi značilo, u mom slučaju, da jedan ide u kut sobe iza mene, a drugi negdje na sredinu zida koji je također iza mene. prednja dva i centar ostaju na stolu.
U svakom driveru za ton možeš DODAVATI jačinu zvuka na koji hočeš zvučnik.
Desk nije nesto, panorama jos manje, a japanski (nemojte se cuditi lakim rijecima, vise se ide na gramatiku nego na vokabular).
A otud ment piše svoje postove i provodi teoriju zavjere
Jesam li ti to pokvario fantazije?
Nije valjda da si mislio da zivim u ovakvim mjestima?
Držite se teme...
pa neka oni rade.. ti nemas 5.1 nego 2.1 ovako... neovisno o rasporedu
hello kitty vrati se među normalne ljude... ovo je 5.1 sustav a to kako je razmješten je sasvim druga stvar... RAZUMIŠ?
pozdrav. evo malo brutalnog nereda. inace nije tako zna bit i gore :D prelazim na i5 pa sam sve moguce rastavio, malo sam kuciste sredio kao bit ce neki mod. ako ga ne bacim u smece i kupim novo. eto toliko nadam se da cu ovaj nered uskoro sredit makar do 2014. :D
hahahaha,gledam tvoju sliku gitara,igre,polica,igre,puska,stolica....WTF puska?? ^^
hahah pa puška zračna ima i optiku. inače gamo marke dobra je. pa se nekad igram bf-a uživo :D
5.1 sustav ako je spojen jednim stereo 3.5mm konektorom nikad nece bit 5.1 sustav. 5.1 nije samo raspored, tako da ti ovdje jedini ne razumijes.. osim ako ti je to spojeno na kompjuter preko 5.1/7.1 zvucne kartice sa odredenim prikljuccima, a sto sumnjam, tako da je to 2.1...
Sad me hebete moram poslikat kako izgleda 5.1 priključen sustav na PC?
Evo SS iz audio kontrolera.
Slikao sam samo stražnja 2 zvučnika prednji i bass(malo sam ja preuredio,prednje nisam mogao jer nemogu dobru sliku napraviti.
Oprostite na neredu trenutno je radna atmosvera radi se nova soba nikako da završimo stari i ja,treba provest žice(telefon,internet,za zvučnike,struju(još par zidnih utičnica,i još podosta stvari).
Trenutno mi je kao bass jedan Technics SB-CD320 zvučnik jer su ti zvučnici kao za BASS predviđeni inače su visokotonci(neznam kako da se izjasnim).
edit
malo sam po netu švrljao pa naletio na jednu sliku,samo bass može stajati gdje god vi to poželjeli.
Nisam znal kud stavit, pa ajd mislim da je tu naprikladnije :)
My Gigabyte flag ! :)
imam jos tog promotivnog materijala od manufacturera brdo, budem poslikal kad im najdem prikladno mjesto :)
dimenzije jedno 200cm x 40cm
Nisam znal kud stavit, pa ajd mislim da je tu naprikladnije :)
My Gigabyte flag ! :)
imam jos tog promotivnog materijala od manufacturera brdo, budem poslikal kad im najdem prikladno mjesto :)
dimenzije jedno 200cm x 40cm
Jel mi možeš nabaviti takav nekakav poster? HVALA!
svakako bi ti dobro dosao malo veci stol, recimo onaj stol sto imas x 4, jer puno je lakse kopati po kompjutorima na stolu.
a za pusku ako je budes prodavao javi mi :)
pozdrav. evo malo brutalnog nereda. inace nije tako zna bit i gore :D prelazim na i5 pa sam sve moguce rastavio, malo sam kuciste sredio kao bit ce neki mod. ako ga ne bacim u smece i kupim novo. eto toliko nadam se da cu ovaj nered uskoro sredit makar do 2014. :D
idem na citiram i cijelo vrijeme mi javlja poruku ispod, a neznam u cemu je problem. novi sam pa se ucim jos kako odgovoriti na post.
u tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML koda
Jel mi možeš nabaviti takav nekakav poster? HVALA!
Ne trebas bas hvalit. Nije lako doc do takvog neceg slicnog.
Moj i samo moj.
E to znači imati nered čekajte samo moj da vidite šta je to.
Kakav je to woofer i kolko watta?
Životinja :O