Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.267.987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Vaš Desk

Pošto mnogi grješe u 5.1 sustavu,5.1 sustav se slaže tako da zvučnici idu u svaki kut sobe,centralni ide na zid između prednja 2,a bass gdje hoćete.Ja grješim s centralnim jer mi je između 2 monitora.No u noovoj sobi će se i to rješiti.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

ali takav bi sustav funkcionirao baš kako treba samo uz jedan uvjet, a to je da ti je stol na sredini sobe, odnosno stolica jednako udaljena od oba stražnja zvučnika. zato ja neću, kad nabavim još kabela, staviti zvučnike u kutove sobe već otprilike ih podjednako udaljiti od stola. što bi značilo, u mom slučaju, da jedan ide u kut sobe iza mene, a drugi negdje na sredinu zida koji je također iza mene. prednja dva i centar ostaju na stolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Vaš Desk
pitagorin poucak kaže...

ali takav bi sustav funkcionirao baš kako treba samo uz jedan uvjet, a to je da ti je stol na sredini sobe, odnosno stolica jednako udaljena od oba stražnja zvučnika. zato ja neću, kad nabavim još kabela, staviti zvučnike u kutove sobe već otprilike ih podjednako udaljiti od stola. što bi značilo, u mom slučaju, da jedan ide u kut sobe iza mene, a drugi negdje na sredinu zida koji je također iza mene. prednja dva i centar ostaju na stolu.

U svakom driveru za ton možeš DODAVATI jačinu zvuka na koji hočeš zvučnik.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
16 godina
protjeran
Vaš Desk

Desk nije nesto, panorama jos manje, a japanski (nemojte se cuditi lakim rijecima, vise se ide na gramatiku nego na vokabular).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
13 4 hvala 0
16 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
Mentalist kaže...

Desk nije nesto, panorama jos manje, a japanski (nemojte se cuditi lakim rijecima, vise se ide na gramatiku nego na vokabular).

A otud ment piše svoje postove i provodi teoriju zavjere {#}

Jesam li ti to pokvario fantazije?

Nije valjda da si mislio da zivim u ovakvim mjestima?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
9 2 hvala 2
17 godina
moderator
Vaš Desk

{#}

Držite se teme...

...
Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cod__kiLL3r kaže...
znam i sam da mi nevalja raspored zvučnika... ali oću ti reć da svih 5 zvučnika radi... 

pa neka oni rade.. ti nemas 5.1 nego 2.1 ovako... neovisno o rasporedu

hello kitty vrati se među normalne ljude... ovo je 5.1 sustav a to kako je razmješten je sasvim druga stvar... RAZUMIŠ?

call of duty mw2
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Dobit ćete kartone.

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
njofra86 kaže...

pozdrav. evo malo brutalnog nereda. inace nije tako zna bit i gore :D prelazim na i5 pa sam sve moguce rastavio, malo sam kuciste sredio kao bit ce neki mod. ako ga ne bacim u smece i kupim novo. eto toliko nadam se da cu ovaj nered uskoro sredit makar do 2014. :D

hahahaha,gledam tvoju sliku  gitara,igre,polica,igre,puska,stolica....WTF puska?? ^^

14 godina
neaktivan
Vaš Desk

hahah pa puška zračna ima i optiku. inače gamo marke dobra je. pa se nekad igram bf-a uživo :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...
hello kitty vrati se među normalne ljude... ovo je 5.1 sustav a to kako je razmješten je sasvim druga stvar... RAZUMIŠ?

5.1 sustav ako je spojen jednim stereo 3.5mm konektorom nikad nece bit 5.1 sustav. 5.1 nije samo raspored, tako da ti ovdje jedini ne razumijes.. osim ako ti je to spojeno na kompjuter preko 5.1/7.1 zvucne kartice sa odredenim prikljuccima, a sto sumnjam, tako da je to 2.1...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Vaš Desk

Sad me hebete moram poslikat kako izgleda 5.1 priključen sustav na PC?

Evo SS iz audio kontrolera.

Slikao sam samo stražnja 2 zvučnika prednji i bass(malo sam ja preuredio,prednje nisam mogao jer nemogu dobru sliku napraviti.

Oprostite na neredu trenutno je radna atmosvera radi se nova soba nikako da završimo stari i ja,treba provest žice(telefon,internet,za zvučnike,struju(još par zidnih utičnica,i još podosta stvari).

Trenutno mi je kao bass jedan Technics SB-CD320 zvučnik jer su ti zvučnici kao za BASS predviđeni inače su visokotonci(neznam kako da se izjasnim).

edit

malo sam po netu švrljao pa naletio na jednu sliku,samo bass može stajati gdje god vi to poželjeli.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 23:40 (kruskar).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Vaš Desk

slike mog zabavnog okruzenja  :)

Game Rig Game Rig
3D HDTV + 3D active glasses + 3D Blu ray Player 3D HDTV + 3D active glasses + 3D Blu ray Player
x box 360 x box 360
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 0:11 (4mal).
Moj PC  
22 0 hvala 0
17 godina
Vaš Desk

Nisam znal kud stavit, pa ajd mislim da je tu naprikladnije :)

My Gigabyte flag ! :)

{#}

imam jos tog promotivnog materijala od manufacturera brdo, budem poslikal kad im najdem prikladno mjesto :)

dimenzije jedno 200cm x 40cm

u mom privatnom servisu :) u mom privatnom servisu :)
Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 21:17 (Batista).

18 0 hvala 0
16 godina

Moj i samo moj.

14 godina
Batista kaže...

Nisam znal kud stavit, pa ajd mislim da je tu naprikladnije :)

My Gigabyte flag ! :)

{#}

imam jos tog promotivnog materijala od manufacturera brdo, budem poslikal kad im najdem prikladno mjesto :)

dimenzije jedno 200cm x 40cm

Jel mi možeš nabaviti takav nekakav poster? HVALA!

13 godina
neaktivan

svakako bi ti dobro dosao malo veci stol, recimo onaj stol sto imas x 4, jer puno je lakse kopati po kompjutorima na stolu.

a za pusku ako je budes prodavao javi mi :)

13 godina
neaktivan
njofra86 kaže...

pozdrav. evo malo brutalnog nereda. inace nije tako zna bit i gore :D prelazim na i5 pa sam sve moguce rastavio, malo sam kuciste sredio kao bit ce neki mod. ako ga ne bacim u smece i kupim novo. eto toliko nadam se da cu ovaj nered uskoro sredit makar do 2014. :D

13 godina
neaktivan
Vaš Desk

idem na citiram i cijelo vrijeme mi javlja poruku ispod, a neznam u cemu je problem. novi sam pa se ucim jos kako odgovoriti na post.

u tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML koda

0 0 hvala 0
17 godina
kruskar kaže...

Jel mi možeš nabaviti takav nekakav poster? HVALA!

Ne trebas bas hvalit. Nije lako doc do takvog neceg slicnog.

Truth in engineering.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Moj i samo moj.

E to znači imati nered čekajte samo moj da vidite šta je to.

Kalko1212 ingame
17 godina
Vaš Desk

malo smo premjestali sobu i konponente 

lose su slike , sinamo je mobitelom ;(

all of it all of it
game and woork rig game and woork rig
Hi-Fi  6.1 and PC case Hi-Fi 6.1 and PC case
3D film / Game  HDTV set up (xbox 360+3D Blu Ray Player) 3D film / Game HDTV set up (xbox 360+3D Blu Ray Player)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 2:13 (4mal).
Moj PC  
24 0 hvala 1
14 godina
Vaš Desk

Kakav je to woofer i kolko watta?

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Passivni rucno radjeni auto woofer od 2 pioneerove membrane,snaga oko 500w nisam siguran
15 godina
4mal kaže...
Passivni rucno radjeni auto woofer od 2 pioneerove membrane,snaga oko 500w nisam siguran

Životinja :O

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Moj desk nije baš neki nered ali inače je veći. Morao sam pospremiti svoje umjetničko djelo {#}.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
16 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

hehe evo mojeg

cjelokupni desk cjelokupni desk
homemade double-praktik holder za sluske :)))) homemade double-praktik holder za sluske :))))
secret pc za bf 3 :PPP konfa iz 97'  grafa 64 mb i 400-ak mb rama (upgradeano) secret pc za bf 3 :PPP konfa iz 97' grafa 64 mb i 400-ak mb rama (upgradeano)
centar deska centar deska
guerilla kitten from hell guerilla kitten from hell
slika govori sama za sebe slika govori sama za sebe
Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

Moj desk :)

Lijevo dolje.. gaming PC... desno dole... NAS server 6.5 TB HDD mjesta Lijevo dolje.. gaming PC... desno dole... NAS server 6.5 TB HDD mjesta
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 22:03 (=WZ= RiSbO).

31 0 hvala 0
17 godina
Vaš Desk

evo i mog đumbusa :)

mrakky
Moj PC  
20 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

slikano s mobom :S malo mog kutka :)

1 1