jel moze jedna pomoc ja san instlaira rom i sve radi normalno samo nakon nekog vremena se mobitel sam skroz izgasi i upali
jel moze jedna pomoc ja san instlaira rom i sve radi normalno samo nakon nekog vremena se mobitel sam skroz izgasi i upali
Koji ROM? Stavio si više od 200MB za systemsku particiju iz 16. koraka?
fastboot flash APPSBL mbn_file.mbn NAPOMENA: "APPSBL" mora biti VELIKIM slovima. Datoteku appsboot_250_134_64.mbn preimenujte u "mbn_file"
Folder tools u C:\tools\MBN system partition i tu biraš koji ćeš. Preimenuješ u mbn_file i prebaciš u C:\tools
Zatim prebaciš mob u fastboot i ukucaš ovo:
fastboot flash APPSBL mbn_file.mbn NAPOMENA: "APPSBL" mora biti VELIKIM slovima. Datoteku appsboot_250_134_64.mbn preimenujte u "mbn_file"
ICS CM9.1 FINAL san instalira i stavija san
appsboot_250_134_64.mbn
ICS CM9.1 FINAL san instalira i stavija san
appsboot_250_134_64.mbn
Ne bi trebalo biti problema. Koliko vidim na xda forumu nitko se nije žalio na reboot. Pokušaj sve ispočetka tj. Kako najbrže mijenjati ROM-ove pomoću recovery
Moguće je da ima iznenadni reboot zbog samog ROM-a jer nije u 100%-tnoj funkcionalnosti niti se dalje razvija (slijedeći tjedan će biti puna dva mjeseca od zadnje verzije).
Poz,
1) Ima li netko nekakav program za kalibraciju touch ekrana. Bez obzira koje romove koristio u vrhu i dnu ekrana touch mi reagira krivo za nekih pola cm. Ne znam je li se itko susreo sa ovakvim problemom i da li je to normalno , al eto ako ima tko kakav program za kalibraciju bio bih mu jako zahvalan...
2) Evo i meni se dogodi da mi mob zvoni a da mi je prikazan crni ekran i nemoze se javit, ili androidu treba 5-10s da prikaze ekran sa pozivom... Vidio sam da navodno ima veze sa 3g, kako to rijesiti? Zahvaljujem
1. U biti nema za custom ROM-ove program za kalibraciju ekrana, osim u AOSP 2.0 i SAMO na njemu može raditi!
2. Na kojem ROM-u?
Na 2.3.7 AOSP 1.4, ali dogadjalo mi se i na swiftdroidu 3.0...
I onda mi cak zna doci obavijest da je proces zaduzen za poziv pukao...
Na 2.3.7 AOSP 1.4, ali dogadjalo mi se i na swiftdroidu 3.0...
I onda mi cak zna doci obavijest da je proces zaduzen za poziv pukao...
Napravi wipe-ove i stavi AOSP 2.0 ili SDSL 4.0 ili Zoe 4.0 - nećeš pogriješiti s nijednim. Zoe 5.0 izlazi za 3 dana, stoga strpi se :)
hoho , predobro izgleda... strpit cu se...
ja jos uvijek nisam uspia sredit mob. vratio ga na 2.1 ponovo fastboot/recovery. sve po p.s.-u i ekran jos i dalje skace kada izbaci nekakav pop up ili kad otvoris tipkovnicu itd. skace ko zec. New ideas?
Instructions to have 2 GB for apps (Like the 7th Screenshot)
Zoe 5.0 nakon first reboota mi bloka na ulaznom screenu... pomislio sam da nije do memorije, al ja mislim da je 180/204 dobar omjer... inace imam na SD kartici samo 400MB slobodnog prostra ne virujem da je do toga al eto... pa ako ima ko kakvih prijedloga nek se javi...
Zoe 5.0 nakon first reboota mi bloka na ulaznom screenu... pomislio sam da nije do memorije, al ja mislim da je 180/204 dobar omjer... inace imam na SD kartici samo 400MB slobodnog prostra ne virujem da je do toga al eto... pa ako ima ko kakvih prijedloga nek se javi...
i meni :D
i meni neće....
Neće ni meni, ali znam zbog čega:
Removing "40int2ext" script will deactivate the EXT2Data feature, and maybe your boot will be more faster. (But less space to install apps.)
2.3.7 | CM7 | I.N.A.S.M™ | Zoe 5.0 - fastboot - update jer na prošlome se nije htio boot-ati
Za osvjetljenje soft-tipki je rješenje: Settings → CM Settings → Performance → Backlight LED Button → Tick "ON" → END Key => Done!
Update radim na već insrtalirani rom, samo kroz recovery idem na instal update?
Sorry tek sam poslije vidio da je fastboot
Meni radi sve super!!
Neće ni meni, ali znam zbog čega:
Removing "40int2ext" script will deactivate the EXT2Data feature, and maybe your boot will be more faster. (But less space to install apps.)
2.3.7 | CM7 | I.N.A.S.M™ | Zoe 5.0 - fastboot - update jer na prošlome se nije htio boot-ati
Za osvjetljenje soft-tipki je rješenje: Settings → CM Settings → Performance → Backlight LED Button → Tick "ON" → END Key => Done!
super proradilo mi :D hvala
Ja sam preko fastboota flashao pa mi radi... al iz*bao me problem sa google playom non stop crash, nista nisam mogo skinut, i na kraju preglupo rijesenje al radi:
http://blog.rainer.halanek.com/2012/04/yet-another-fix-for-androidprocessmedia.html
Meni se ruši astro manager(probao i druge slične aplikacije koje se isto ruše). Da li se i drugima to događa sa ZOE 4 i 5 ?
ni meni Zoe5.0 ne radi. tocnije abort kod instalacije preko recoverya. kako se instalira preko fastboota?
Nakon drugog pokušaja instalacije ZOE 5 ne vidi mi sim karticu i javlja mi gresku na WIFI. Ima li netko slične probleme?
za sim ne znam, a za wifi prvo probaj upaliti BT pa onda wifi. to je najcesci bug.
Za ZOE 5.0 nije dovoljno samo uraditi wipe-ove kao na ostalim romovima pa instalirati iz reacovery-ja, postoji detaljno uputstvo za instaliranje u kome se svaki korak mora ispoštovati da bi rom radio dobro.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855050
Moji prvi utisci i nisu bili sjajni, delovao mi je ( i jeste ) sporiji nego što bi trebao da bude, ima nekoliko sitnijih problema, ali najveći problem je po meni u HOLO launcher-u. Šta hoću da kažem, pošto sam bekapovao ADW launcher iz verzije 4.0 sada sam ga stavio umesto HOLO na 5.0 i umesto ICS teme stavio sam TouchWizz iz 4.0 i mogu vam reći da je tel. prosto poleteo.
Za ZOE 5.0 nije dovoljno samo uraditi wipe-ove kao na ostalim romovima pa instalirati iz reacovery-ja, postoji detaljno uputstvo za instaliranje u kome se svaki korak mora ispoštovati da bi rom radio dobro.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855050
Ja sam sve napravio po uputama, čak mi i prijavi koliko imam slobodnog mjesta. Prvi puta bilo ok, ali sam reinstalirao zoe 5 jer su mi se rušili neki programi. Budem sve opet probao poslije blagdana.
nakon sto sam izbrisao ono sto je najbrži spomenuo instalacija je uspjela. međutim... prespor mi je u usporedbi s 4.0. mislim da cu i ja rjesit ADW launcher...
da li ste vi radili preko ovog njegovo android toolkita full wipe preko fastboota? Također zasto trazi ovo:
Then, mount your SD, delete folders created by other apps including;
(".android_secure", "Android", "download", "LOST.DIR" and ".thumbnails" folder inside "DCIM" folder.)
I da, papa mi bateriju nenormalno