Iphone 5 nema mreze

poruka: 4
|
čitano: 5.778
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Iphone 5 nema mreze
kupio sam otkljucani iphon 5 u americi, i svako malo mi gubi signal ili ima signala a nemogu zvat, slat poruke ni primat pozive/poruke. a onda neko vrijeme radi i tako.... do sada sam resetiro mnezne postavke, a i sve ostale resete sam probo, nekad rijesi problem, ali uglavnom ne. Sam odluci kad ce proraditi. pokusao sam gasiti mobilne podatke, lte , bluetooth i sve moguce kombinacije. preso sam sa simpe, na tomato, i ostajem bez opcija. ima li netko kakav savjet?? e da, nikad nisam jailbreak napravio.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5 nema mreze

Mući te jer je za američko tržište druga frekvencija za 3g/h mrežu, a da li ti radi 2 g ili E mreža.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Iphone 5 nema mreze
2g mi nikad nije bilo ukljuceno u vrhu ekrana, a E bi bilo ukljuceno, ali mislim da tada internet nije radio. znate li mozda ima li kakvo rjesenje za taj problem?
11 godina
neaktivan
Re: Iphone 5 nema mreze
citao sam na appleovim stranicama da je samo razlika izmedju LTE pojasa za USA i Europu. GSM frekvencije bi trebale biti iste. citam po raznim forumima da dosta ljudi ima slicne probleme ali nigdje nema rjesenja. zna li neko jeli postoji mogucnost da jailbreak rjesi taj problem, jer mi se cini da je problem software-ski. a ako da jel se moze iphone 5 7.0.4 jailbreakati??
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice