Google Play Store-problem sa nacinom placanja.

poruka: 5
|
čitano: 5.047
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Da pozdravim sve forumase posto sam novi (stari) na ovom forumu, stariji clanovi me vjerovatno i pamte ali necemo o tome, nisam bio aktivan sigurno 3 god na forumu i razlog sto sam se opet javio na ovaj forum jer imam problem sa dodavanjem nacina placanja na Google Play Store, pokusavao sam sve i svasta od verifikacije komplet Google racuna do promjena vise mobilnih telefona ali problem je na sve jednom telefonu isti, ulazio sam na Play Store i na PC-u ali opet ista stvar, znaci jednostavno ne mogu dodati nacin placanja tj. ima ta opcija ali ne mogu, evo screenshotovi i sa mobilnog i sa PC-a, prebivaliste mi je BiH, mrezni operater Mtel ali da li je moguce da moja drzava jednostavno ne podrzava ni jedan nacin placanja ili je problem u necemu drugom ? 

PS: Telefon je LG G3 32GB Gold, i sve aplikacije i sistem su azurirani najnovije verzije ako vam to nesto znaci...Hvala unaprijed !

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 1:52 (SpyGi v4.0).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Playstore popis država

Evo isprobal kod sebe kak dela:

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 9:40 (brijalec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Google Play Store-problem sa nacinom placanja.
Hvala na ukazanoj pomoci, rijesio sam problem..Morao sam zvati support njihov cak u Australiju da mi pomognu jer nisam mogao dobiti ni USA ni UK support i rekli su mi da idem na wallet.google.com i da tamo napravim nacin placanja :)
9 godina
neaktivan

To jest rijesio sam to, ali se upravo pojavio novi problem, kad ukucam sve potrebne informacije na Google Walletu pojavi mi se problem sa autorizacijom kartice znaci sve stavke sto treba upisati sam upisao ispravno i kartica mi vazi do 7 mjeseca 2017 godine, nemam na njoj nista novaca ali ne vjerujem da je u tome problem, kartica je debitna MasterCard a ona je na listi podrzanih na Google-u, postoji stranica Google Wallet na PC-u na kojoj uredno mogu napraviti account i dodati nacin placanja a postoji i aplikacija Google Wallet za iOS i Android koju sam pokusao skinuti na telefon ali pise mi da nema jos dostupnosti za BiH ali nema ni to nikakve veze sa ovim, glavne su mi dileme da li je problem u tome sto nemam novaca na kartici, da li moze postojati neka greska ili zabrana na njoj zbog koje se trebam banci obratiti, ja znam da na troubleshoot forumu nase zemlje nisu podrzane za jezicni support ali mislim da kartica i drzava nemaju veze jedno sa drugim, kartica je vazeca uglavnom. Evo screenshota:

0 0 hvala 0
16 godina

Može brisanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 9:51 (tintin).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice