[FAQ] Android flash, custom ROM, root izdvojena tema

poruka: 2.073
|
čitano: 840.739
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: [FAQ] Android flash, custom ROM, root
Fero kaže...
Diazz72 kaže...

Moze mi netko skinut i postaviti apk ove aplikacije.  .  .

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apps.n147074801

Hvala. . .

Pa ne ide to tako i nije ti tema namijenjena za to. Odi na temu Android borbeni komplet pa tamo zatraži.

https://www.copy.com/s/R1DYusQ4ZehD1RtU/hr.apps.n147074801-1.5.0.15.apk

evo ti ipak pa si je skini.

TNX ;)

edit: eto, applikacija rad savršeno ;)

Fakat mi nije jasno zašto GooglePlay blokira neke aplikacije na nekim uređajima, a rade.. .

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 0:49 (Diazz72).
16 godina
[FAQ] Android flash, custom ROM, root

Da li netko možda ima, ili ako može napraviti backup stock rom-a za T-Mobile Move 2 (Alcatel OT-918), jer sam si stavio custom rom, a zaboravio sam napraviti backup. Želim natrag na stock rom jer mi je zaključana Tele2 mreža. Već tri dana tražim bez uspjeha :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...

Jel ima tko cm10 rom na mobu

Imam ja...

13 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

Da li netko možda ima, ili ako može napraviti backup stock rom-a za T-Mobile Move 2 (Alcatel OT-918), jer sam si stavio custom rom, a zaboravio sam napraviti backup. Želim natrag na stock rom jer mi je zaključana Tele2 mreža. Već tri dana tražim bez uspjeha :(

Da li je to dual Sim android. I koja toćno verzija jer ima ih  Sa D/M/a i još koja ne znam. Probaj na njihovoj službenoj stranici zatražiti Fw ako ima ,a ako ne zamoli ih da ti pošalju mailom. Samo moraš znati neke stavke za njega da bih ti poslati.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=43303801 ovo ti je sa xda developer foruma pa pogledaj ako je to za tvoj model. Ukoliko se odlućiš za taj postupak ne odgovaram ako što pođe po zlu jer taj tutorijal nisam isprobao niti pisao tako da se ograđujem. Ovo je samo možda moguća pomoć za tebe ali ne garantiram ništa.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 10:36 (Fero).
16 godina
Fero kaže...
Abra008 kaže...

Da li je to dual Sim android. I koja toćno verzija jer ima ih  Sa D/M/a i još koja ne znam. Probaj na njihovoj službenoj stranici zatražiti Fw ako ima ,a ako ne zamoli ih da ti pošalju mailom. Samo moraš znati neke stavke za njega da bih ti poslati.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=43303801 ovo ti je sa xda developer foruma pa pogledaj ako je to za tvoj model. Ukoliko se odlućiš za taj postupak ne odgovaram ako što pođe po zlu jer taj tutorijal nisam isprobao niti pisao tako da se ograđujem. Ovo je samo možda moguća pomoć za tebe ali ne garantiram ništa.

Nije dual sim. Već sam bio probao taj postupak, ali izgleda nije kompaktibilan s mojim mobitelom. Hvala svejedno.

Jedino bih ga mogao srediti ako mi netko pošalje stock ROM od T-Mobile Move 2.

12 godina
neaktivan

Dečki mi može tko preporučiti tko nekoliko dobrih ROM-ova za Samsung Galaxy Fit? za stock kernel. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kjugec2 kaže...

Dečki mi može tko preporučiti tko nekoliko dobrih ROM-ova za Samsung Galaxy Fit? za stock kernel. Hvala

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1263 evo ti link na xda pa najbolje potraži sam pogledaj što ti paše i pići po romovima sam prvo nandroid backup ili backup officielni Firmware da se možeš vratiti, i prvo sve pročitaj i proući pa onda još jedanput ponovi i kad budeš siguran onda možeš poćeti.

12 godina
neaktivan
Fero kaže...
kjugec2 kaže...

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1263 evo ti link na xda pa najbolje potraži sam pogledaj što ti paše i pići po romovima sam prvo nandroid backup ili backup officielni Firmware da se možeš vratiti, i prvo sve pročitaj i proući pa onda još jedanput ponovi i kad budeš siguran onda možeš poćeti.

hvala :)
daj mi samo jos reci ak ti nije bed dal ima koji program kod samsunga kao recimo kod sony ericssona onaj SEUS pa prek njega vratiš ak neke zeznes?

13 godina
neaktivan
kjugec2 kaže...
Fero kaže...
kjugec2 kaže...

hvala :)
daj mi samo jos reci ak ti nije bed dal ima koji program kod samsunga kao recimo kod sony ericssona onaj SEUS pa prek njega vratiš ak neke zeznes?

Ima Odin program za Samsung samo moraš imati oriđiđi Firmware za svoj mobitel i putem njega vraćaš ako nekaj pođe po zlu. To si sve prvo napravi na pc-u i drivere za svoj mob instalane na pc-u.

12 godina
neaktivan

Mozda je glupo pitanje al je li moguce iz nekog custom roma npr cm10 na kojem radi hdmi i ja sad recimo kopiram u systemu hdmi apk i kopiram na nekom drugom romu na kojem neradi hdmi u system tu apk i da mi onda radi hdmi

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav...da li itko ima na Slim Bean ROM na GT- I 9000???Kakvi su dojmovi...

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Pozdrav...da li itko ima na Slim Bean ROM na GT- I 9000???Kakvi su dojmovi...

hvala

To ti je relativno pitati dok sam ne probaš rom, ali ima on nekih bugova koji te možda nekada smetaju ali to ti moraš sam isprobati, a ovdje ti je link na xda developer forum za tvoj mobitel pa pogledaj : http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665.

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...

Mozda je glupo pitanje al je li moguce iz nekog custom roma npr cm10 na kojem radi hdmi i ja sad recimo kopiram u systemu hdmi apk i kopiram na nekom drugom romu na kojem neradi hdmi u system tu apk i da mi onda radi hdmi

Neko bilo tko?

13 godina
neaktivan

mislim da ne, a zasto ne probas. Kernel tu igra ulogu pa tako da sa Cm na druge romove nebi trebalo ici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav! Imam Xperiu Go na zadnjoj verziji JB-a i zelim je downgradeati na ICS zapravo 6.1.b.1.10 pa je onda rootati, ali ne znam kako da flasam da jos mogu zvati, slati poruke i spajati se na Tmobile internet, pa ako je netko to radio bio bih vrlo zahvalan da napise detaljan postupak. Unaprijed hvala
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
14 godina

samsung kies mi ne želi učitati mobitel. jeli to zato što je rootan i ima cm 10.1 ili nešto drugo?

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

samsung kies mi ne želi učitati mobitel. jeli to zato što je rootan i ima cm 10.1 ili nešto drugo?

Kies radi samo sa oficielnim Firmware-om.

16 godina

Pozdrav,

imam htc desire i imam problema s baterijom. Kad sam recimo stalno na njemu a baterija ej 100% ugasi se na 80% a kad je u "idleu" zna se spustit i do 60% do gašenja. Pokuša sam s wipeom i sa svime. Ako na ebayu uzmem novu bateriju oće to riješit problem? Čak mi se zna desit nakon šta se ugasi i kad ga upalim bude 0% pa za 20min primjetim da je već 90%

Još nisam jedino isprobao ovo http://myhtcdesire.com/tutorials/how-to-improve-your-battery-life-calibration-tutorial  ali problem je šta mi mobitel treba nemogu ga ostavit toliko ugašenog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam pitanje.Imam stari tablet neki ODYS te kad ga stavim u recovery mode on trazi ima li rom na memoriskoj,pitanje je jel ja moram rootat tablet ako vec mogu preko recoverya stavit rom

Dejan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imam tablet prestigio multipad pmp 5097 android 4.0.3 i zelim ga rootati.Skinio sam zip file i zelim otvoriti recovery , onaj meni.Drzim vol +/- i tipku za paljenje kako bih dosao u meni i instaliro taj zip file i pokaze mi se slika na tablet, ona zelena.android ikona i na njoj crveni X
13 godina
neaktivan
dejko2 kaže...

Imam pitanje.Imam stari tablet neki ODYS te kad ga stavim u recovery mode on trazi ima li rom na memoriskoj,pitanje je jel ja moram rootat tablet ako vec mogu preko recoverya stavit rom

Ako nije rootan ne možeš ništa.

12 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Imam tablet prestigio multipad pmp 5097 android 4.0.3 i zelim ga rootati.Skinio sam zip file i zelim otvoriti recovery , onaj meni.Drzim vol +/- i tipku za paljenje kako bih dosao u meni i instaliro taj zip file i pokaze mi se slika na tablet, ona zelena.android ikona i na njoj crveni X

Nemos uci u recovery ako prije toga ne rootas ga i nakon toga ga instaliras pa tek onda mozes da udes

13 godina
neaktivan
Red Devill kaže...

Ne možeš to tako raditi. Ne znam dali je tvoj model5097C Pro ili samo 5097 ja bi ti stavio link ali nemam info koji mi treba. Zato napiši koji točno model.

14 godina

Imali koji rom kao što je s3 evolution, ali da je na jelly beanu, a ne ice cream sandwich-u?

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

Imali koji rom kao što je s3 evolution, ali da je na jelly beanu, a ne ice cream sandwich-u?

Pa prijatelju imaš link pa potraži koji je, jer kako može netko znati ako nije probao s3 evolution.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 14:04 (Fero).
14 godina
neaktivan

Molim za pomoć{#}

Pokušao sam povećati Rom memoriju na svome galaxy S5570 slijedeći ove upute s ovog linka : http://www.howlog.in/2012/12/increase-internal-memory-galaxy-mini.html

Sve sam napravio kako je bilo opisano u tutorijalu međutim uređaj neće više da starta, samo stoji smrznuta početna poruka samsung blabla.. Je li moguće da sam oštetio hardver?{#}

Log od Odin multi downloadera ako nekome nešto znači :

Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
<1> VerifyPlatform:V0, P0,R0
<1> START!!!
<1> set download environment.
<1> big partition size!!
<1> boot.img download..
<1> 1/1 Finished.
<1> reset pda..
<0> Started Timer
<1> Close serial port and wait until rebooting.
<1> PASS!!!
<0> Destroy instant..
<0> Killed timer

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavio sam pogrešni boot image ... A kako sad pročitati pravi boot image s telefona kad ne mogu upaliti uređaj?{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
buggie kaže...

Stavio sam pogrešni boot image ... A kako sad pročitati pravi boot image s telefona kad ne mogu upaliti uređaj?{#}

Pa ponovi sa Odinom uđi u Downloading mod i odaberi pravi boot image.

14 godina
neaktivan

Neznam koji je pravi boot kad ga nisam pročitao iz telefona.. postoji li neki softver za to?

13 godina
neaktivan
buggie kaže...

Neznam koji je pravi boot kad ga nisam pročitao iz telefona.. postoji li neki softver za to?

Jesi li skidao tass ops i boot.tar, a onda znaš koji nije pravi. Mislim ne znam koji je po tebi pravi onaj koji je bio prije flasha sa odinom ili onaj koji si skinuo.

Imaš li oficielni Firmware na kompu ako nisi siguran što dalje vrati sve na poćetno stanje i jako je bitno da ako budeš opet probavao da ne pogriješiš.

Sammobile.com registriraj se i nađi rom za svog operatera zadnji ili nazovi službu za korisnike pa ih zamoli da ti kažu verziju Firmwarea ako si kupio od njih mobitel, možda će ti trebati IMEI mobitela. Ako ti je otkljućan za sve mreže onda skini open europa Firmware za svoj model mobitela i Odinom flash-aj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 14:33 (Fero).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice