[FAQ] Android flash, custom ROM, root izdvojena tema

poruka: 2.073
|
čitano: 844.762
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
[FAQ] Android flash, custom ROM, root

Zanima me kako se može maknut root ( vratit uređaj na tvorničke postavke) ?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: [FAQ] Android flash, custom ROM, root

dali koristiš superuser ili supersu?

12 godina
neaktivan

Ne koristim još nista, prvo se raspitam da budem siguran,ako znaš možeš objasnit oboje :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina

sam ti video koliko je popularan i pogledaj komentare bolje, mjesta za brigu nemas.

12 godina
neaktivan

Može mi netko ukratko objasnit kako se miče robot?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
asus nexus kaže...

Može mi netko ukratko objasnit kako se miče robot?

Pa staviš bateriju i robot ide. A ako ne ide onda ga ručno makni.

Daj dečki uozbiljite se nije ovo tema za spamanje i trollanje, a i link koji si stavio sa m.youtube mislim.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 15:52 (Fero).
13 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...

imam xperiu s i skinem cm10 i gaps jelly bean zip(tako nesta ) i uglavnom u cwm recovery flasham prvo cm10 pa taj drugi zip i uredno napravim factory reset wipe chace i to al zapne na sony logu,a na staroj xperia x8 uspijem jel mozda kernel problem

E moj @VILLA18900 ne ide to tako kako si zamislio. Prvo trebaš vidjeti da li ide i na zakljućan bootloader ako ga nisi otkljućao, a zbog tog roma i kernela bi morao biti otkljućan onda prvo to moraš napraviti. Kernel moraš prvo staviti ako je u tutorijalu navedeno i ako je u ftf fajlu onda ga flash-aš sa Flashtool-om sa PC-a i nakon toga odmah u recovery ne dopustiti mu da boota system nego ići u CWM recovery i flash Rom.zip koji si htio, a onda možeš i gapps.zip.

Možda nećeš moći otkljućati besplatno bootloader nego preko tool-a koji se plaća, ali otkljućavanjem gubiš garanciju ako je imaš.

Stavi link od roma.

12 godina
neaktivan
Fero kaže...
VILLA18900 kaže...

imam xperiu s i skinem cm10 i gaps jelly bean zip(tako nesta ) i uglavnom u cwm recovery flasham prvo cm10 pa taj drugi zip i uredno napravim factory reset wipe chace i to al zapne na sony logu,a na staroj xperia x8 uspijem jel mozda kernel problem

E moj @VILLA18900 ne ide to tako kako si zamislio. Prvo trebaš vidjeti da li ide i na zakljućan bootloader ako ga nisi otkljućao, a zbog tog roma i kernela bi morao biti otkljućan onda prvo to moraš napraviti. Kernel moraš prvo staviti ako je u tutorijalu navedeno i ako je u ftf fajlu onda ga flash-aš sa Flashtool-om sa PC-a i nakon toga odmah u recovery ne dopustiti mu da boota system nego ići u CWM recovery i flash Rom.zip koji si htio, a onda možeš i gapps.zip.

Možda nećeš moći otkljućati besplatno bootloader nego preko tool-a koji se plaća, ali otkljućavanjem gubiš garanciju ako je imaš.

Stavi link od roma.

imam otkljucan bootloader al kad skinem rom jel unutar njega kernel i jel se kernel flasha preko flashtoola al mislim jel se ode na fastboot

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
Fero kaže...
VILLA18900 kaže...

Stavi link od roma.

imam otkljucan bootloader al kad skinem rom jel unutar njega kernel i jel se kernel flasha preko flashtoola al mislim jel se ode na fastboot

nije u ftf fajlu nego u winraru u obliku onih knjiga

13 godina
neaktivan

Izvadi kernel iz roma na komp i u fastboot pa Flashtool  flashaj kernel i nedaj da ti digne sistem nego odmah u Cwm recoveryu flash Rom. 

Otpakiraj ga sa 7zip programom na kompu i tu ti stoji kernel.

Boot.img,  elf ili sin to ti je kernel u romu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 19:35 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pozdrav. imam cyanogenmod 10.1 i koji upadate da stavim. našao mi je

cm-10.1

cm-10.1.0-RC3

cm-10.1.0-RC4

cm-10.1.0-RC5

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

RC5

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebam pomoc oko instalacije custom rom-a. Root-ao sam ga (wildfire) i instalirao rom manager. Downloadam kroz manager nekakav rom no kad god ga hocu instalirati na ekranu mi se pojavi crveni uskličnik (ili upitnik) . Nakon toga jedino mi je riješenje skidanje baterije i ponovno paljene uređaja. U čemu je kvaka?

Poooooooooooomooć!

0 0 hvala 0
12 godina

Nabavio sam huawei mediapad 7 lite, te sada kada pokusam installirati TWRP Recovery sa FastBootom, stane mi na waiting for device. . .any idea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Nabavio sam huawei mediapad 7 lite, te sada kada pokusam installirati TWRP Recovery sa FastBootom, stane mi na waiting for device. . .any idea?

Jesi rootao mediapad 7 i jesi li siguran da TWRP recovery ide na taj model tableta.

12 godina

Jesam rooto sama ga, koliko sam skužio sa xde, ide da. . .(Huawai Media Pad 7 Lite). . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Jesam rooto sama ga, koliko sam skužio sa xde, ide da. . .(Huawai Media Pad 7 Lite). . .

Stavi link da vidim, ali ima za Mediapad 7. Nisam vidio za lite verziju.

Za drivere skini HiSuite exe i spoji Tablet pa pokreni HiSuite i pc prepozna tablet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 10:01 (Fero).
12 godina
neaktivan
Fero kaže...
Diazz72 kaže...

Jesi rootao mediapad 7 i jesi li siguran da TWRP recovery ide na taj model tableta.

trebaju ti driveri kad ti stane na waiting for device

What to do with an Iphone ? Sell it and buy an Android phone :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 9:11 (CXZpro4all).
12 godina
neaktivan

kako otkljucati bootloader

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav imam tablet telefunken tlf tpc 701  dobio sam ga u kutiji skoro pa j nov ali je neko prije vec koristio ga. Problem je u tome sto steka sve i prekida aplikacije. A ako je spojen na wi-fi mrezu onda je jos gore. Da li netko zna kako da reinstaliram android na njemu.

Unaprijed Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zasto nemogu otvoriti naredbeni redak za fastboot otkljucavanje bootloadera zna li netko?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zna li netko zasto nemogu otkljucati bootloader kad radim na windows xp

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...

Sve što si skinuo mora biti i istom folderu, skini i SDK i spoji mobitel u fastbootu da ti windowsi skinu drivere za mobitel, a sve postalo pokrećeš kao administrator.

Ako si već prije spajao neki drugi model mobitela i instalirao drivere i njegov manager sve to deinstaliraj. Kad radiš na xp winsima mora biti barem SP2 pack jer ti winsi mozda nemaju sve potrebno za te stvari koje ti hoćeš. Kad probaš raditi i sve to instalaš probaj iskljućiti Antivirusni program na PC-u. Ako si već imao otkljućan bootloader nekom drugom metodom isto možeš imati problema, tako da ima puno stavki zbog kojih ne možeš pokrenuti CMD u folderu fastboot.exe.

Eto toliko od mene probao sam ti pomoći prije sa postovima, a sad više nemam ideja ili probaj kod nekoga na WIN7 32-bit to napraviti. 

12 godina
neaktivan
Fero kaže...
VILLA18900 kaže...

Sve što si skinuo mora biti i istom folderu, skini i SDK i spoji mobitel u fastbootu da ti windowsi skinu drivere za mobitel, a sve postalo pokrećeš kao administrator.

Ako si već prije spajao neki drugi model mobitela i instalirao drivere i njegov manager sve to deinstaliraj. Kad radiš na xp winsima mora biti barem SP2 pack jer ti winsi mozda nemaju sve potrebno za te stvari koje ti hoćeš. Kad probaš raditi i sve to instalaš probaj iskljućiti Antivirusni program na PC-u. Ako si već imao otkljućan bootloader nekom drugom metodom isto možeš imati problema, tako da ima puno stavki zbog kojih ne možeš pokrenuti CMD u folderu fastboot.exe.

Eto toliko od mene probao sam ti pomoći prije sa postovima, a sad više nemam ideja ili probaj kod nekoga na WIN7 32-bit to napraviti. 

Hvala na pokusaju pomoci al nista izgleda da cu morat kod nekog probat na windows 7 jer na svom vise nemam ideja sta da napravim

12 godina
neaktivan

Jel ima tko cm10 rom na mobu

0 0 hvala 0
12 godina

Moze mi netko skinut i postaviti apk ove aplikacije.  .  .

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apps.n147074801

Hvala. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Moze mi netko skinut i postaviti apk ove aplikacije.  .  .

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apps.n147074801

Hvala. . .

Pa ne ide to tako i nije ti tema namijenjena za to. Odi na temu Android borbeni komplet pa tamo zatraži.

https://www.copy.com/s/R1DYusQ4ZehD1RtU/hr.apps.n147074801-1.5.0.15.apk

evo ti ipak pa si je skini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 22:14 (Fero).
14 godina
VILLA18900 kaže...

Jel ima tko cm10 rom na mobu

Imam ja. Ako sto trebas javi se u pp.

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
13 godina
neaktivan

Imam MobiWire SAS Aquila tele2fon neki i zakljuco se a nemogu ga odkljucat jer nije nikako spojen na net znaci sve iskljuceno i podaci, i wifi i sve moguce i sad dal ga je bolje rotat ili nekako resetirat s tim de nije usb debbuger ukljucen bio :( 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice