Znači molio bih za pomoć, imam Sony Ericsson Xperia sk17i i vidio sam neke videe na youtubeu gdje ljudi preko 2-3 programa bez problema igraju igre za dobrog starog sivonju... Sad mene zanima koji su to programi, kako da ih instaliram i da li trebam neki posebni unofficial firmware ili tako nešto... Molio bih nekog tko zna postupak da mi objasni detaljno šta da instaliram i kako da to sve pokrećem, skidam igre itd ... HVALA PUNO ! :D
Android i PS 1 igre
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.844
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba ti neki emulator, preporučijem fpse. A na njihovoj stranici imaš sve upute kako šta napraviti http://www.fpsece.net/
Mislim da je Mentalni (Onjegin) jedanput post-ao slike sa Androida (konkretno, igra je bila Tekken), pa bi ti on verovatno znao detaljnije objasniti.
Ovaj fpse je dobar program koliko vidim, ali vidim i da se na free verziji ne može saveat i loadat :/ ... Tako da molio bi još neki program nešto :)
A kako da dođem do njega ? :D ( nisam baš često na forumu pa ono... :$ )
Ako nemate ok display(pošten multitouch i veličinu), te dobar GPU/CPU, nemojte ni pokušavati igrati PSX igre na androidu. Mislim da ti ovo s X mini neće ići.
Uglavnom, ako želiš probati, evo ti link na moj post od prošle godine.
Ići će to na njegovom mobu bez problema, ima isti hardver kao xperia play.
Nemoj zezat? Onda možda i da, tko zna.
Hardverski bi išlo sigurno jedino nisam siguran radi možda premalog ekrana al' možda to i ne bi bio problem ... ali ja i dalje nisam našao besplatni psx emulator za mob i fpse i jos onaj jedan se plaćaju :/ ...
A kako da dođem do njega ? :D ( nisam baš često na forumu pa ono... :$ )
Nisam ti stigao pre odgovoriti...
Mozes ga kontakirati putem privatne poruke. Ali vidim da ti je neko vec odgovorio.