Android i PS 1 igre

poruka: 10
|
čitano: 2.844
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android i PS 1 igre

Znači molio bih za pomoć, imam Sony Ericsson Xperia sk17i i vidio sam neke videe na youtubeu gdje ljudi preko 2-3 programa bez problema igraju igre za dobrog starog sivonju... Sad mene zanima koji su to programi, kako da ih instaliram i da li trebam neki posebni unofficial firmware ili tako nešto... Molio bih nekog tko zna postupak da mi objasni detaljno šta da instaliram i kako da to sve pokrećem, skidam igre itd ... HVALA PUNO ! :D

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android i PS 1 igre

Treba ti neki emulator, preporučijem fpse. A na njihovoj stranici imaš sve upute kako šta napraviti http://www.fpsece.net/

15 godina
Android i PS 1 igre

Mislim da je Mentalni (Onjegin) jedanput post-ao slike sa Androida (konkretno, igra je bila Tekken), pa bi ti on verovatno znao detaljnije objasniti.

Nije zlo...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj fpse je dobar program koliko vidim, ali vidim i da se na free verziji ne može saveat i loadat :/ ... Tako da molio bi još neki program nešto :)

16 godina
neaktivan

A kako da dođem do njega ? :D ( nisam baš često na forumu pa ono... :$ )

17 godina
neaktivan
Android i PS 1 igre

Ako nemate ok display(pošten multitouch i veličinu), te dobar GPU/CPU, nemojte ni pokušavati igrati PSX igre na androidu. Mislim da ti ovo s X mini neće ići.

Uglavnom, ako želiš probati, evo ti link na moj post od prošle godine.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Ići će to na njegovom mobu bez problema, ima isti hardver kao xperia play. 

17 godina
neaktivan

Nemoj zezat? Onda možda i da, tko zna.

16 godina
neaktivan
Android i PS 1 igre

Hardverski bi išlo sigurno jedino nisam siguran radi možda premalog ekrana al' možda to i ne bi bio problem ... ali ja i dalje nisam našao besplatni psx emulator za mob i fpse i jos onaj jedan se plaćaju :/ ...

0 0 hvala 0
15 godina
wildwest25 kaže...

A kako da dođem do njega ? :D ( nisam baš često na forumu pa ono... :$ )

Nisam ti stigao pre odgovoriti...

Mozes ga kontakirati putem privatne poruke. Ali vidim da ti je neko vec odgovorio.

Nije zlo...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice