Pozdrav svim forumasima,zanima me ako bi se na pp910i mogao staviti android? zahvaljujem-btw probo sam traziti po netu alinnigdje nisam nasao
ANDROID NA P910I moguce?
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.363
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sony ericsson p910i
Ne mozes staviti android na mob koji koristi Symbian kao OS.
nesto sam citao da se napraiv memorijska neka i da se bira opcija pri pokretanju da se pokrene android ili neki os drugi ako se prethodno na nju stavi android naravno.a koje su mi jos mogucnosti? nadograditi symbian?
nesto sam citao da se napraiv memorijska neka i da se bira opcija pri pokretanju da se pokrene android ili neki os drugi ako se prethodno na nju stavi android naravno.a koje su mi jos mogucnosti? nadograditi symbian?
Ostaje ti samo opcija nadogradnje Symbiana ako je uopce moguca.
isss p910i koja je to legenda od mobitela, ali neće ti android na to tako lako
evo sad mi je palo na pamet jos nesto,moj tata je inace slijep i sad sam citao da ima softvare koji se zove nuance talk koji sluzi za citanje onoga sto se nalazi na ekranu nesto tipa siri ili iris ..i sad j a bi mu htio na taj mobilni to staviti i jos neku tom tom navigaciju ako moze kakva pomoc ili savjet u vezi toga =) hvala
pomoc kakva*?bilo tko xd
Pozdrav svim forumasima,zanima me ako bi se na pp910i mogao staviti android? zahvaljujem-btw probo sam traziti po netu alinnigdje nisam nasao
Mob ima preslabe komponente da bi pokrenuo android.Proc na ovom mobu ima 134mHz, a androidi cak tesko idu i na 600mHz-800mHz.Još uz to nema gpu.