Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.685.130
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
Ah... Što, hoćemo se natjecat? :P
Sve ovisi o "težini" aplikacija... Mogu stavit još 50 onih od par KB pa ću imat više... :)

Malo ću vidit kakvi su ti custom ROM-ovi pa možda stavim neki da se oslobodi prostor od ovih aplikacija koje dolaze predinstalirane...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
Šef kaže...
Ah... Što, hoćemo se natjecat? :P
Sve ovisi o "težini" aplikacija... Mogu stavit još 50 onih od par KB pa ću imat više... :)

Malo ću vidit kakvi su ti custom ROM-ovi pa možda stavim neki da se oslobodi prostor od ovih aplikacija koje dolaze predinstalirane...

Ako budeš išao na custom rom onda obavezno idi na aps2sd+. Za njega moraš particirati karticu i doslovno sve ti se sprema u taj prostor, znači i appovi, i cache, sve! Tako da onda više nećeš imati brige sa memorijom telefona pogotovo ako uzmeš veću karticu. 

Stoja
16 godina
neaktivan
Lol, u kojem smo offtopicu... :)
Hvala Stoja, još ima vremena dok (i ako) stavim neki ROM...

Danas vam dajem 3 nove preporuke!
-Wuhu!

Fingerprint Scanner pro
MouthOff
Visual Task Switcher
Prve dvije su zabavne, a treća je korisna... :)

Stay tuned! Jer sutra stižu nove :D
15 godina
neaktivan
sve mi se vise sviđa galaxy s
dali postoje aplikacije koje rade samo na određenim mobitelima (ima multitouch)
50Niggas
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
sve mi se vise sviđa galaxy s
dali postoje aplikacije koje rade samo na određenim mobitelima (ima multitouch)

ima, ako imas 1GHz cpu, sve ce ti radit, ako ne onda neke nece radit(pretezno igre)

Full HD Addict :)
16 godina
neaktivan
Neke aplikacije rade samo na Android 2.x
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moja lista preporuka. Sve navedene aplikacije su besplatne i dobavljive na Marketu!

DIO 1.

Informacije:

Uređaj:

rootani T-Mobile G2 Touch s FroydVillain 1.5.0 ROM-om (Android verzija 2.2)

Legenda:

* - potreban je root pristup

** - kod SleepTimera je root access potreban samo za 2.2 (FroYo) verziju Android sustava jer će sustav možda blokirati gašenje nekih preglednika

Aplikacije:

Korisne aplikacije:

• EStrongs File Explorer - vrlo moćan file explorer, podržava FTP i Bluetooth razmjenu podataka
  • Quick Boot* - jako praktičan alat za sve koji imaju rootan uredaj, dopušta restartanje direktno u Recovery, Bootloader ili običan restart kroz jedan tap
  • Ringtone Picker - mali program pomoću kojeg mozete postaviti koji god zvuk želite za ringtone i notification sound bez kopiranja u poseban folder i tih gluposti
  • SleepTimer** - ime govori sve, timer koji ugasi bilo koju aplikaciju koju koristite za slušanje glazbe nakon određenog vremenskog intervala
  • TasKiller - jednostavan task manager
  • PictureViewer - najjednostavniji preglednik slika za one koji ih otvaraju kroz neki file explorer i živcira ih beskorisnost Gallery aplikacije

Timewasteri:

• Atomic Bomber - jako zarazna igra, mala arkadica gdje upravljate američkim bombarderom i napadate Ruse u doba Hladnog rata
  • Garfield Comic Viewer - ime opet govori sve, mozete listajući kalendar čitati dnevne stripove (3 ili 7 slicica, kako kad) po datumu počevši od onih prvih iz 1979.

Dio 2 ide čim zgrnem još neke aplikacije vrijedne preporuke.

:D
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 19:54 (Proz0r).
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
jels se moze onaj samsung omnia hd (popularno ime) rootat na android???
50Niggas
16 godina
neaktivan

Nemam pojma, ali sam nakon malo guglanja nasao ovo. Nadam se da je to to sto trazis.

16 godina
neaktivan
*spiker* A sad - preporuke aplikacija by Šef!

*publika* Jeeeeej!

MusicSleep - gasi muziku nako toliko-i-toliko minuta (potpuno proizvoljno)..
Air Horn - "truba za navijanje" :)
edenBeat - Binaural Beat Generator. Što je i kako radi - ne pitajte. Prekomplicirano je, ali ako ste čuli za iDoser, ovo je nešto na tragu toga...
Instant Heart Rate - "može" izmjeriti vaš puls pomoću kamere. Koliko je efikasan - ne znam, nisam imao s čime usporediti rezultate...
MouthOff - "zamijenite" svoja usta s nekim drugim... :)
OMG! button - šećer na kraju. www.omgbutton.com

Stay tuned for moar! :D
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
moze netko reci neke kombinacije za igricu alchemy? ja sam stao na broju 63 i ne ide dalje :/
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evu tu imaš sve kombinacije.

Bit će!
17 godina
neaktivan
Visak kaže...

Postoji li program koji prikazuje internet promet po aplikacijama? Sada mi preko wifija kroz noć Desire napravi nekoliko MB prometa, a imam uključenu jedino aplikaciju Wether Forecast (a ne onu HTCovu koja za Zg još nikad nije pogodila prognozu), koja ne bi trebala raditi toliki promet. Trenutno to nije neki problem, ali preko ljeta ću biti na GPRSu, pa ne želim da mi neka aplikacija troši promet bez veze, tj. htio bih vidjeti koliko koja troši. Na Wimo sam imao takav program.

Evo da odgovorim sam sebi: Cool

http://www.appbrain.com/app/trafficstats/com.trafficstats

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
"Neki znanstvenici" su napravili TaintDroid ekstenziju da vide koliko (i koje) aplikacije šalju privatne podatke oglašivačima. Ispada da od 30 najpopularnijih aplikacija, čak 50% šalje podatke poput lokacije, ali i IMEI broja i brojeva mobitela!

15 tih (od 30 najpopularnijih) aplikacija su:
The Weather Channel, Cestos, Solitaire, Movies, Babble, Manga Browser, Bump, Wertago, Antivirus, ABC - Animals, Traffic Jam, Hearts, Blackjack, Horoscope, 3001 Wisdom Quotes Lite, Yellow Pages, Dastelefonbuch, Astrid, BBC News Live Stream, Ringtones, Layer, Knocking, Barcode Scanner, Coupons, Trapster, Spongebob Slide, ProBasketBall, MySpace, ixMAT, and Evernote.

http://i.engadget.com/2010/09/30/study-select-android-apps-sharing-data-without-user-notificatio/
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

evo nesto i od mene..

"program"

Ringdroid - program pomocu kojeg od svojim pjesama na mobu mozete raditi ringtonove..

Igra

Skies of Glory - igra koja jako dobro izgleda, vraca vas u vrijeme WWII gdje vozite avion.. Zanimljivo u svakom slucaju

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
evo preporuka jednog homescreena, a zove se Slidescreen. Izgledom je dosta slican win7 mobile homescreenu. Evo link za vise informacija: m.gizmodo.com/5453321/slidescreen-android-app-replaces-homescreen-with-beautiful-information
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EZY-E kaže...
evo preporuka jednog homescreena, a zove se Slidescreen. Izgledom je dosta slican win7 mobile homescreenu. Evo link za vise informacija: m.gizmodo.com/5453321/slidescreen-android-app-replaces-homescreen-with-beautiful-information

Zanimljiv koncept, ali debelo sporo, i praktički beskorisno...ono što meni prvo kod launchera gledam je brzina, ja oću kada zviznem prstom po ekranu da odmah prati moj potez, a ne 2 sekunde kasnije se ta animacija izvrši, pa pol sata bi mi trebalo da onda nešto korisno uradim...

Stoja
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
a zavisi za sta koristis mob.. meni je ovaj launcher bas dobar jer je dosta pregledan i cim otkljucam mob vidim jeli me netko zvao, imam li poruka, sta je na faceu, vrijeme itd... istina, to sve vidis i na sense-u, ali meni je ovo dosta preglednije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EZY-E kaže...
a zavisi za sta koristis mob.. meni je ovaj launcher bas dobar jer je dosta pregledan i cim otkljucam mob vidim jeli me netko zvao, imam li poruka, sta je na faceu, vrijeme itd... istina, to sve vidis i na sense-u, ali meni je ovo dosta preglednije.

Pa sve to stoji i kažem to mi se sviđa, ali brate sporo je, na onom videu onaj mrdne prstom i baš vidiš kako je scroll spor i trom, a još je sporo i micao prst. Ja na launcherpro mogu ko manijak mahati ekranom i on sve ultrafluidno izvede, i mogu se praktički za 2 sekunde odskrolati sa prvog do sedmog homescreena.

Stoja
16 godina
Android borbeni komplet

Valjaju li sto takvi home screen zamjene?

vidam ih dosta razlicitih, ali ja se drzim provjerenog LauncherPRO-a,

dakle, dali je netko na forumu provjerio koje od njih pa da napise par rijeci?

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zaki kaže...

Valjaju li sto takvi home screen zamjene?

vidam ih dosta razlicitih, ali ja se drzim provjerenog LauncherPRO-a,

dakle, dali je netko na forumu provjerio koje od njih pa da napise par rijeci?

Pa ja sam dosta njih probao, ali na vrlo kratko jer nakon launcherpro-a čim vidim da lista aplikacija ili homescreenovi se gibaju tromo i usporeno odmah ga brišem...bio sam probao adw, aHome i par poznatijih. Launcherpro jedini po meni kvalitetan koji radi posao kako spada...

Stoja
17 godina
neaktivan
ADW je odlican i vrlo brz.lp nisam probao jer ma 1.6 ne radi.
:)
16 godina
logic kaže...
ADW je odlican i vrlo brz.lp nisam probao jer ma 1.6 ne radi.

A možda je na 1,6 bolji, jer na desire-u na 2.2 pored launcherproa jednostavno je slab...

Stoja
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ima li tko iskustva s Custom ROM-ovima? Koji preporučate?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imas VillainROM i za Desire, ako je i upola onako dobar kao i onaj za Hero, trebalo bi bit super. Imas tamo lijevo link pa probaj ako hoces.

16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Imas VillainROM i za Desire, ako je i upola onako dobar kao i onaj za Hero, trebalo bi bit super. Imas tamo lijevo link pa probaj ako hoces.

Eto, baš gledam, ali gledam ovaj SuperVillain, jer na njemu nema Sense (pored LauncherPro mi nije potreban)...

Koliko uopće ima ROMova? Koji su?

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// See the invisible, do the impossible, Row Row Fight the Power!
16 godina
neaktivan

E sad, nemam Desire pa ne znam baš jel ima nekih specijaliziranih stranica za taj uređaj, ali ima onih koji se bave mnogim uređajima. XDA je više kao okupljalište svih moddera, a MoDaCo je stranica velike ekipe moddera koja baš radi svoje MoDaCo ROM-ove, imaš za mnogo uređaja, od Pulsea preko Heroa do Desirea. (Svi linkovi koje sam ti dao vode na podforume za Desire pripadajućih stranica.) MoDaCo i VillainROM ROM-ove sam koristio na Herou, ali su mi nekako VR-ovi više legli, iako su i MoDaCo isto predobri. Znam da su napravili jako dobar posao za Pulse jer sam bratu stavio FLB-mod koji je izuzetno dobar, brže se vrti MoDaCov Ekler (2.1) na Pulseu nego VillainROM-ov Smrznuti Jogurt (2.2) na Herou. Stvarno nešto prebolesno, to što su napravili s tim modom.

17 godina
Android borbeni komplet

Jel može netko preporučit neki video player, ali da podržava sve ove popularnije formate, uključujući mkv...

Isproban Rock Player ali mi mkv vrti jako sporo.

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 22:42 (unique83).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meridian Player
50Niggas
15 godina
neaktivan

Evo jedna posebno za logica ...ambient time home launcher koji nudi 5 homescreens, novi lock screena te jedan live wallpaper.Nije nesto posebno ali dosta mocno izgleda :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice