Android - automatska budilica preko FM Radia

poruka: 5
|
čitano: 2.061
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android - automatska budilica preko radia

Da li postoji način odnosno aplikacija za Android koja omogućava postavljanje radijske frekvencije za buđenje ali da nije povezana

internet streamom?

0 0 hvala 0
13 godina
i da postoji morao bi imati salno uključene slušalice jer služe kao antena a da radi i tako pitanje je dali bi se zvuk puštao na zvučnik ili slušalice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android - automatska budilica preko FM Radia
ZdravkoZ kaže...
i da postoji morao bi imati salno uključene slušalice jer služe kao antena a da radi i tako pitanje je dali bi se zvuk puštao na zvučnik ili slušalice.

To što slušalice moraju biti uključene, diktira softver. Jednom mi se dogodilo da sam izvukao slušalice, a radio je i dalje radio. To je doduše bilo na običnom mobitelu, ne smartfonu, ali u principu radio bi mogao raditi i bez slušalica. Naravno, slušalice poboljšavaju prijem. Također, zvuk se u aplikaciji koju imam na smartfonu može prebaciti na zvučnike. Moglo bi se napraviti aplikaciju koja bi defaulno slala zvuk radija na zvučnik. E, sad, postoji li takva aplikacija, ne znam, ali je moguće.

Evo nešto što radi s NEKIM SAMSUNGOVIM modelima:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfe.fmalarmdemo (demo verzija) .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfe (1,08 USD) .

I slušalica mora biti uključena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 15:25 (espero).
16 godina
neaktivan
Re: Android - automatska budilica preko FM Radia
ZdravkoZ kaže...

Normalno mi rade zvučnici kao antena kad ih spojim na smartphone. Imam aplikaciju FM Radio i to sve šljaka, samo mi treba nešto slično kao Alarm Clock Radio, nažalost nemam Samsung mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 14:36 (nxdane).
16 godina
neaktivan

tnx espero

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 14:35 (nxdane).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice