Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.445.728
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi

za ovu aplikaciju flashtool trebam potvrdu na mail dobiti al nikako ne stiže. Skinuo sam i firmware Central europe 1 od 1,2gb sa xda. Ali ne mogu ništa dok se ne logiram u Emma tj. dok ne dobijem mail....

9 godina
neaktivan
Kruno03 kaže...

za ovu aplikaciju flashtool trebam potvrdu na mail dobiti al nikako ne stiže. Skinuo sam i firmware Central europe 1 od 1,2gb sa xda. Ali ne mogu ništa dok se ne logiram u Emma tj. dok ne dobijem mail....

Koristi onaj Flashtool kaj sam ti stavio link u prošlom postu.

Kruha i igala...
10 godina

ok uspio sam, hvala puno

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 21:59 (Kruno03).
9 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

ne znam ako je netko vec pisao o tome, ali je li moguce napraviti backup aplikacije za mobilno bankarstvo (erste) i kako? mozda preko titaniuma?

0 0 hvala 0
16 godina
Deutsch kaže...

ne znam ako je netko vec pisao o tome, ali je li moguce napraviti backup aplikacije za mobilno bankarstvo (erste) i kako? mozda preko titaniuma?

Točno, samo ako radiš reinstall sustava, backupirana aplikacija će ti raditi samo na toj verziji Androida.. Tako je meni bilo sa mpbz-om..

No me interesa nada!
16 godina
marinn95 kaže...
Deutsch kaže...

Točno, samo ako radiš reinstall sustava, backupirana aplikacija će ti raditi samo na toj verziji Androida.. Tako je meni bilo sa mpbz-om..

Meni nije tako....M-zaba mi je prešla sa 6.0.1 na 7.0...sve preko TB.

Jedini problem je root...ako ga nemaš, teško da ćeš odradit backup..osim preko Heliuma

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
10 godina

imam problem na s5,znaci mob se punio preko noci i ujutro kad sam pogledao na mob,bila je nekakva greška.Unfortunately,Shell has stopped,i ispod piše ok.Kad stisnem ok opet izbaci isto i tako stalno vratio sam mob na tvornicke postavke ali opet isto.

0 0 hvala 0
16 godina
gamero kaže...

imam problem na s5,znaci mob se punio preko noci i ujutro kad sam pogledao na mob,bila je nekakva greška.Unfortunately,Shell has stopped,i ispod piše ok.Kad stisnem ok opet izbaci isto i tako stalno vratio sam mob na tvornicke postavke ali opet isto.

Pa makni app "Shell" lol...očito su shebali update ili kompatbilnost

10 godina

jel se to briše tamo gdje i sve ostale stvari,problem je u tome što ja nisam nista instalirao.I to svake sekunde dolazi nemozes nista raditi na telefonu,a slab sam na androidu pošto koristim ios vec duze vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 14:35 (gamero).

0 0 hvala 0
16 godina
gamero kaže...

jel se to briše tamo gdje i sve ostale stvari,problem je u tome što ja nisam nista instalirao.I to svake sekunde dolazi nemozes nista raditi na telefonu,a slab sam na androidu pošto koristim ios vec duze vrijeme.

Onda je neki malware...odi pogledaj jel imaš u postavkama pa pod aplikacije bilo koji app koji se zove Shell ili mi screenshotaj poruku

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 15:00 (Mitch).
10 godina

Nemam ništa u aplikacijama,sve obirsano,ostale samo slike na telefonu,

10 godina

eto to stalno pokazuje stisnem ok,i odmah se ponovno pokaze jednostavno nemozes nista raditi na telefonu

0 0 hvala 0
16 godina
gamero kaže...

eto to stalno pokazuje stisnem ok,i odmah se ponovno pokaze jednostavno nemozes nista raditi na telefonu

Originalni softver? Stisni report ako nudi pa vidi jel izade ime aplikacije

probaj i ovo

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 15:42 (Mitch).
10 godina

nista drugo samo to 

0 0 hvala 0
10 godina

probao sam ali ništa opet isto.

16 godina
gamero kaže...

probao sam ali ništa opet isto.

Jel originalni softver?

U recoveryu si wipeao data i cache?

10 godina

Je org je sve mislim,samo me nervira bacit cu ga u pm ako me nastavi nervirat.

0 0 hvala 0
10 godina

znaci ništa od njega

0 0 hvala 0
16 godina
gamero kaže...

znaci ništa od njega

Probaj flashat s ODINom

http://forums.androidcentral.com/ambassador-guides-tips-how-s/499009-guide-samsung-how-flash-stock-rom-via-odin-new-interface.html

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/ - tu imaš softver za skinut...ostalo je laganica, samo prati link gore. Izvadi microsd prije nego kaj to radiš.

10 godina

našao sam taj shell tamo pod all app,i išao sam disable ali opet ista stvar stalno onaj error izbacuje.

0 0 hvala 0
16 godina
gamero kaže...

našao sam taj shell tamo pod all app,i išao sam disable ali opet ista stvar stalno onaj error izbacuje.

1. Jesi probao flashat preko ODINa zadnji softver? Je li system app ili instalirani? Jesi probao clearat data?

10 godina

nisam pokusavao ono prvo,ali system app je 

0 0 hvala 0
14 godina

Stari je po deseti put nekako slučajno omogućio mobilne podatke na mobu, koje ja svaki puta disable-am. Da li ima neki app koji bi bi totalno blokirao spajanje na net preko podatkovnog prometa?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zbog takvih stvari ja svom starom nedam da kupi smartfon

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
marijanooo kaže...

Stari je po deseti put nekako slučajno omogućio mobilne podatke na mobu, koje ja svaki puta disable-am. Da li ima neki app koji bi bi totalno blokirao spajanje na net preko podatkovnog prometa?

Izbriši apn, a ako ti ne da, promjeni apn u neki bezvezni, pa se mobitel ne bude mogao spojiti na net.

Kruha i igala...
14 godina

Probao još prije, ne mogu ga izbrisat ni promijenit. Radi se o Huawei mobu kupljenom preko T-coma

11 godina
neaktivan

koja je najbolja aplikacija za kontakte?

meni bi trebala neka da mogu lagano označiti kontakte koje želim u memoriji mobitela, a koje želim staviti/pobrisati sa sim kartice.

sada imam neku glupu aplikaciju koja mi sve sprema na google account. prijavio sam se na gmail na drugom mobitelu i onda su se tamo pojavili svi moji kontakti

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Na svakom androidu u imeniku mozes birati da li da se pokazuju brojevi sa google accounta.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
marijanooo kaže...

Probao još prije, ne mogu ga izbrisat ni promijenit. Radi se o Huawei mobu kupljenom preko T-coma

Možeš li kreirati novi APN sa bzvz postavkama, pa ga odabrati..

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
14 godina
Pa ne znam ako sam specijalac ili šta, ali napravio sam novi APN, nabacao svakakve parametre bez veze, odabrao taj kao defaultni. Ali kad sam omogućio mobilne podatke da se uvjerim da se neće moći spojiti, odem na Google play i vidim da mu skinulo 2 kn s računa. Pa kako je to moguće :-/

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice