za ovu aplikaciju flashtool trebam potvrdu na mail dobiti al nikako ne stiže. Skinuo sam i firmware Central europe 1 od 1,2gb sa xda. Ali ne mogu ništa dok se ne logiram u Emma tj. dok ne dobijem mail....
Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.445.728
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za ovu aplikaciju flashtool trebam potvrdu na mail dobiti al nikako ne stiže. Skinuo sam i firmware Central europe 1 od 1,2gb sa xda. Ali ne mogu ništa dok se ne logiram u Emma tj. dok ne dobijem mail....
Koristi onaj Flashtool kaj sam ti stavio link u prošlom postu.

ok uspio sam, hvala puno
ne znam ako je netko vec pisao o tome, ali je li moguce napraviti backup aplikacije za mobilno bankarstvo (erste) i kako? mozda preko titaniuma?
ne znam ako je netko vec pisao o tome, ali je li moguce napraviti backup aplikacije za mobilno bankarstvo (erste) i kako? mozda preko titaniuma?
Točno, samo ako radiš reinstall sustava, backupirana aplikacija će ti raditi samo na toj verziji Androida.. Tako je meni bilo sa mpbz-om..
Točno, samo ako radiš reinstall sustava, backupirana aplikacija će ti raditi samo na toj verziji Androida.. Tako je meni bilo sa mpbz-om..
Meni nije tako....M-zaba mi je prešla sa 6.0.1 na 7.0...sve preko TB.
Jedini problem je root...ako ga nemaš, teško da ćeš odradit backup..osim preko Heliuma
imam problem na s5,znaci mob se punio preko noci i ujutro kad sam pogledao na mob,bila je nekakva greška.Unfortunately,Shell has stopped,i ispod piše ok.Kad stisnem ok opet izbaci isto i tako stalno vratio sam mob na tvornicke postavke ali opet isto.
imam problem na s5,znaci mob se punio preko noci i ujutro kad sam pogledao na mob,bila je nekakva greška.Unfortunately,Shell has stopped,i ispod piše ok.Kad stisnem ok opet izbaci isto i tako stalno vratio sam mob na tvornicke postavke ali opet isto.
Pa makni app "Shell" lol...očito su shebali update ili kompatbilnost
jel se to briše tamo gdje i sve ostale stvari,problem je u tome što ja nisam nista instalirao.I to svake sekunde dolazi nemozes nista raditi na telefonu,a slab sam na androidu pošto koristim ios vec duze vrijeme.
jel se to briše tamo gdje i sve ostale stvari,problem je u tome što ja nisam nista instalirao.I to svake sekunde dolazi nemozes nista raditi na telefonu,a slab sam na androidu pošto koristim ios vec duze vrijeme.
Onda je neki malware...odi pogledaj jel imaš u postavkama pa pod aplikacije bilo koji app koji se zove Shell ili mi screenshotaj poruku
Nemam ništa u aplikacijama,sve obirsano,ostale samo slike na telefonu,
eto to stalno pokazuje stisnem ok,i odmah se ponovno pokaze jednostavno nemozes nista raditi na telefonu
Originalni softver? Stisni report ako nudi pa vidi jel izade ime aplikacije
probaj i ovo
nista drugo samo to
probao sam ali ništa opet isto.
probao sam ali ništa opet isto.
Jel originalni softver?
U recoveryu si wipeao data i cache?
Je org je sve mislim,samo me nervira bacit cu ga u pm ako me nastavi nervirat.
znaci ništa od njega
znaci ništa od njega
Probaj flashat s ODINom
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/ - tu imaš softver za skinut...ostalo je laganica, samo prati link gore. Izvadi microsd prije nego kaj to radiš.
našao sam taj shell tamo pod all app,i išao sam disable ali opet ista stvar stalno onaj error izbacuje.
našao sam taj shell tamo pod all app,i išao sam disable ali opet ista stvar stalno onaj error izbacuje.
1. Jesi probao flashat preko ODINa zadnji softver? Je li system app ili instalirani? Jesi probao clearat data?
nisam pokusavao ono prvo,ali system app je
Stari je po deseti put nekako slučajno omogućio mobilne podatke na mobu, koje ja svaki puta disable-am. Da li ima neki app koji bi bi totalno blokirao spajanje na net preko podatkovnog prometa?
zbog takvih stvari ja svom starom nedam da kupi smartfon
Stari je po deseti put nekako slučajno omogućio mobilne podatke na mobu, koje ja svaki puta disable-am. Da li ima neki app koji bi bi totalno blokirao spajanje na net preko podatkovnog prometa?
Izbriši apn, a ako ti ne da, promjeni apn u neki bezvezni, pa se mobitel ne bude mogao spojiti na net.

Probao još prije, ne mogu ga izbrisat ni promijenit. Radi se o Huawei mobu kupljenom preko T-coma
koja je najbolja aplikacija za kontakte?
meni bi trebala neka da mogu lagano označiti kontakte koje želim u memoriji mobitela, a koje želim staviti/pobrisati sa sim kartice.
sada imam neku glupu aplikaciju koja mi sve sprema na google account. prijavio sam se na gmail na drugom mobitelu i onda su se tamo pojavili svi moji kontakti

Probao još prije, ne mogu ga izbrisat ni promijenit. Radi se o Huawei mobu kupljenom preko T-coma
Možeš li kreirati novi APN sa bzvz postavkama, pa ga odabrati..