Imam namjeru kupit 2+2 GB Transcend DDR2 memorije na 800 MHz-a. Ima li netko od vas iskustva sa takvim tipom memorije, posto na netu ne mogu nac konkretne testove.
*radi se o value select RAM-u
Imam namjeru kupit 2+2 GB Transcend DDR2 memorije na 800 MHz-a. Ima li netko od vas iskustva sa takvim tipom memorije, posto na netu ne mogu nac konkretne testove.
*radi se o value select RAM-u
Ja imam transcend jetram 667 MHz i zadovoljan sam. OC je na 750 MHz i nece vise jer imam 4x1 GB. Kad sam imao 2 GB isla je blizu 850 MHz. Evo ti slika koju sam nasao dok sam se ja raspitivao o njoj, oni su je napucali na 910 MHz.
http://img227.imageshack.us/img227/7226/ramchartlgyo2.png
Nemoj to kupovat, to je najveće smeće. Ja bi na tvom mjestu ubio ko zeca onog koji te nagovorio na takve gadarije. :)))
Nemoj to kupovat, to je najveće smeće. Ja bi na tvom mjestu ubio ko zeca onog koji te nagovorio na takve gadarije. :)))
Hvala DrNasty.
Ma to je interna fora između mene i kolege gore. Naime ja sam mu preporučio Transcend (jer ju i osobno koristim) i i ja mu je nabavljam.
Imam 2GB transcenda na 800, imaju pasivno hlađenje, i super sam zadovoljan s njima...
Ja koristim doticnu memoriju Kingston DDR2 (ne secam se modela) i imam vrlo pozitivna iskustva sa njom
Prosla je sve torture testiranja,pocevsi sa Vistinom Test Memoru,Microsoft Memory Tester i MemTest86
Ali pripazi na sledece,obicno na kraju manuala od maticne ide i popis kompatabilnih memorija (Marke i Modeli)
U svakom slucaju da ti je Transcend sumnjiv,onda odaberi Kingston(ne kingmax) i svakako,ako je to moguce,nek ti servis ugradi memorije i trazi garanciju za njih