Transcend DDR2 memorija

poruka: 8
|
čitano: 5.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Transcend DDR2 memorija

Imam namjeru kupit 2+2 GB Transcend DDR2 memorije na 800 MHz-a. Ima li netko od vas iskustva sa takvim tipom memorije, posto na netu ne mogu nac konkretne testove.

*radi se o value select RAM-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2008 0:50 (r420r).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Transcend DDR2 memorija

Ja imam transcend jetram 667 MHz i zadovoljan sam. OC je na 750 MHz i nece vise jer imam 4x1 GB. Kad sam imao 2 GB isla je blizu 850 MHz. Evo ti slika koju sam nasao dok sam se ja raspitivao o njoj, oni su je napucali na 910 MHz.

http://img227.imageshack.us/img227/7226/ramchartlgyo2.png

Opinion is like an as*hole, everyone has it!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Transcend DDR2 memorija

Nemoj to kupovat, to je najveće smeće. Ja bi na tvom mjestu ubio ko zeca onog koji te nagovorio na takve gadarije. :)))

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Transcend DDR2 memorija
s0va kaže...

Nemoj to kupovat, to je najveće smeće. Ja bi na tvom mjestu ubio ko zeca onog koji te nagovorio na takve gadarije. :)))

Ma daj sta pricas gluposti. Imas li ti transcend? Ja imam, isto ko i moja 2 prijatelja. Oni su isto prezadovoljni, moze se overclockati, ima dozivotnu garanciju. Vec godinu i pol radi na naponu preko 2 V bez hladnjaka i nista joj nije. Ako ti imas negativna iskustva, bas mi te zaoNeodlučan

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
17 godina
neaktivan

Hvala DrNasty.

17 godina
neaktivan

Ma to je interna fora između mene i kolege gore. Naime ja sam mu preporučio Transcend (jer ju i osobno koristim) i i ja mu je nabavljam.

17 godina
neaktivan
Transcend DDR2 memorija

Imam 2GB transcenda na 800, imaju pasivno hlađenje, i super sam zadovoljan s njima...

There is nothing good or bad, but thinking makes it so - Wiliam Shakespeare

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim doticnu memoriju Kingston DDR2 (ne secam se modela) i imam vrlo pozitivna iskustva sa njom

Prosla je sve torture testiranja,pocevsi sa Vistinom Test Memoru,Microsoft Memory Tester i MemTest86

Ali pripazi na sledece,obicno na kraju manuala od maticne ide i popis kompatabilnih memorija (Marke i Modeli)

U svakom slucaju da ti je Transcend sumnjiv,onda odaberi Kingston(ne kingmax) i svakako,ako je to moguce,nek ti servis ugradi memorije i trazi garanciju za njih

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice