LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 512.028
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: LG G4 - Rasprava
zuper kaže...
Jel su dobre ove nove QuadBeat 3 slušalice? QB2 me nisu posebno oduševile

Ne koristim ih, imam AKG K518...pa mi sve ostale imaju nikakav zvuk :)

14 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Zasada najveća mana je što je LG UI već počeo lagano trzati.. Ista yituacija kao na G3, čim stavim uobičajene aplikacije počne zastajkivati nakon dan korištenja...M8/N5/Z3 nemaju ovih problema.

I ne sviđa mi se izgled ovog Optimus UI-a. Na G3 je puno ljepši

0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Prodat cu nikon i kupit G4 ;)

15 godina
R36, tebi je recenzija na mob.hr ozbiljna recenzija? Ne samo G4, nego i za ostale telefone. Amo ovako, za prosječne kupce i posjetitelje foruma tipa forum.hr, to mogu biti dobre recenzije, no za iole informatički pismene ljude, ipak su malo smješne recenzije i po meni niti malo relevantne. Ne osudjujem, no ta razina recenzije ne dolazi u ozbiljno razmatranje po meni za nikoga tko raspravlja na forumu tipa bug.hr.

I da, ove usporedbe koje i paušalno bacaš oko S808 v. S810 jasno dokazuju da si troll obični, no ovdje nema moderatora koji bi to sankcionirali.

S808 se u niti jednom segmentu ne može mjeriti sa S810, osim da radi na manjoj temperaturi, što i nije čudno. S810 je jedino implementiran kako spada u M9, sve ostalo jednostavno ga ne može hladit kako spada. Isto ti je i za Exynos iz S6. To je odličan SoC, ali radi stakla i pretankog kučišta, on se mora throttlat.

Antutu je samo pokazatelj, pa sad ti i M9 postiže 56k, ali to je benchmark, što yi nikako ne kužiš.
ptspclan.com | visit us ^^
11 godina
MARKOZD15 kaže...

Zasada najveća mana je što je LG UI već počeo lagano trzati.. Ista yituacija kao na G3, čim stavim uobičajene aplikacije počne zastajkivati nakon dan korištenja...M8/N5/Z3 nemaju ovih problema.

Nisam primjetio da ista trza, kod mene je sve ok...inace imam oko 50-tak aplikacija koje cesto koristim.

Isto tako sam imao i na G3, ali moj je bio verzija sa 2GB rama i na pocetku kada sam ga kupio sa v10a verzijom sw ocajno je radio...s vremenom su nadogradnje popravljale stanje.

Kod G4 je stanje neusporedivo bolje, nema trzanja, nema gasenja, nema nikakvih bugova, mobitel radi nijansu slabije nego Nexus 5.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 22:41 (ocean77).
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Markozd15 aj uđi u "telefon" i mijenja između "propušteno" i "kontakti" i vidi hoče trznut., ali prije toga ugasi sve aplikacije u pozadini.

sardax kaže...
R36, tebi je recenzija na mob.hr ozbiljna recenzija? Ne samo G4, nego i za ostale telefone. Amo ovako, za prosječne kupce i posjetitelje foruma tipa forum.hr, to mogu biti dobre recenzije, no za iole informatički pismene ljude, ipak su malo smješne recenzije i po meni niti malo relevantne. Ne osudjujem, no ta razina recenzije ne dolazi u ozbiljno razmatranje po meni za nikoga tko raspravlja na forumu tipa bug.hr.

I da, ove usporedbe koje i paušalno bacaš oko S808 v. S810 jasno dokazuju da si troll obični, no ovdje nema moderatora koji bi to sankcionirali.

S808 se u niti jednom segmentu ne može mjeriti sa S810, osim da radi na manjoj temperaturi, što i nije čudno. S810 je jedino implementiran kako spada u M9, sve ostalo jednostavno ga ne može hladit kako spada. Isto ti je i za Exynos iz S6. To je odličan SoC, ali radi stakla i pretankog kučišta, on se mora throttlat.

Antutu je samo pokazatelj, pa sad ti i M9 postiže 56k, ali to je benchmark, što yi nikako ne kužiš. 

E @Sardax za tebe ni jedna recenzija nije dobra koja kritizira Snapdragon 810., uopće nije bitno koji mob - M9/Flex2/Z4., nego čisto Snapdragon 810. Nije dobar mob.hr, Gsm Arena, Phone Arena itd...

Ako je tko troll to si ti a zašto :

1. Kažeš da je normalna temperatura mobitela 70C. Niti je normalna temperatura moba 70C niti se i jedan mob toliko grije., a najmanje S6.Oko S6 se nikad nije ni vrtila priča o pregrijavanju. Ti si je izmislio.S6 se grije kao i svaki mobitel, ali da se pregrijava to sigurno ne.

2. Ako je normalna temperatura mobitela 70C, zašto su HTC inženjeri spuštali takt procesora kako bi smanjili zagrijavanje s 50-60C na 40C.?Ili su oni glupi ili ti znaš više od njih.

3.Citiram s XDA text "A while ago, Z4 users began complaining that the device began heating up when gaming or watching HD video, and tests showed that it was reaching an astounding 154°F(67°C)," Ako je njima 67C zapanjujuće kao je tebi onda 70C normalno.???

4. Ako je Snapdragon 810 implementiran u M9 kako spada., zašto se M9 pregrijavao do prije spuštanja takta procesora?

5. Ako je Snapdragon 810 kvalitetan, zašto njegova druga inačinca ima problema i dalje s pregrijavanjem u Japanu (Z4, Sharp...)? 

6. Ako je Snapdragon 810 ispravan, zašto se već godinu i pol ako ne i dvije vuće priča oko pregrijavanja procesora za koje većina ekipe zna i prije nego što se počeo ugrađivat u M9...

7. Ako je Snapdragon 810 ispravan, zašto je Samsung odustao od njega i počeo ugrađivat svoj procesor, a LG se prebacio na 808 (bez obzira što oni kažu da su se prije odlučili za 808)??

Da li ćeš primjetit razliku između 808 i 810 - nećeš, osim ako nisi cjepidlaka. Za večinu prosječnih korisnika a takvih je 80-90% je 808 bolji procesor zbog svih mana koje 810 ima. 

Zašto je HTC bio slijep dok su svi ostali vidjeli mane 810 ne znam., ali žalosno je da oni koji primaju milijunske bonuse i plače ne vide problem, a mi laici vidimo.

Informatički pismeni ljudi neće kupit M9 ili bilo koji mob koji ima Snapdragon 810., laici hoče.

Tvoje pisanje oko 810 je pucanje u prazno, bez ikakvog uporišta., i onda ćeš ti meni reči da sam troll.

Ako je tebi 810 ispravan, bravo za tebe....vidi se da si informatički potkovan. Ova tvoja informatička potkovanost je više za forum.hr nego za bug.hr.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 10:57 (R36).
14 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

@R36

Trza, isto kao i G3

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Neznam što da vam kažem nego da me ekran oduševio naspram G3, osim što nema više onog blesavog halo efekta izoštravanja, crna je bolja, bijela je bolja, boje su bolje, a na suncu je ekran puno bolji. Po meni top 5 displaya na tržištu. Kamera je odlična ali automatski mod treba malo peglanja, tu je S6 bolji. Zasada odličan dojam, svako malo me iznenađuje. I primjećujem da nema problema sa memory leakom kao S6, vjerojatno zbog 5.1 androida

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

jedno pitanje dali lg g4 ima na ekranu neko određeno mijesto gdje se 2 puta dodiren da se ekran upali ili je moguče bilo gdje na ekranu 2 put tipnuti da se upali??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najbolje to na sredini zaslona uhvati.. Po mom iskustvu još od G2 tako je bilo.. Na ostalim dijelovima nekad prepozna, a nekad ne..

13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Uspio sam i video recenziju slozit konacno. Sad kad je gledam pa se sjetim x stvari koje sam jos mogao ubacit i rec.. a vec je i ovako na 11 minuta se popela.. Nadam se da je glavno receno :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 15:11 (EchoOne).

4 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Evo jedna mala usporedba, ova fotka u prilogu je crop dvije fotke nastale sa mirrorless aparatom i LG G4.

Uglavnom na lijevoj strani je Panasonic Lumix GM1 i objektiv Lumix 14mm f/2.5, a tih 14mm na m4/3 aparatu je kada se ukalkulira crop faktor senzora zapravo 28mm, jednako koliko je i objektiv LG G4.

Inace Lumix GM1 koristi senzor kao i Lumix GH4, a svatko tko se bavi videom zna sta znaci taj aparat i koliko je sposoban.

Lumix sam koristio na auto postavkama da usporedba bude postenija jer na LG G4 video nema (za sada) manualne postavke...znaci cista automatika, identicni uvjeti, snimljeno u razmaku par minuta, a crop fotke je mali djelic te iste fotke.

Inace video je nastao na zavrsnoj priredbi u skoli od moje kceri pa sam se sjetio da imam materijal snimljen i sa G4 i sa Lumixom pa sam iz oba videa izvukao crop.

Uglavnom kao sto se vidi, G4 izgleda jako dobro u usporedbi sa jednim mirrorless aparatom koji ima nekoliko puta veci senzor.

6 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Ja danas idem po svoj primjerak crni kozni, javim kasnije dojmove...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 15:55 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

Malo preglossy po meni...bolji je smedi :) al ukusi su kao sup.ci svako ima svog

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
Mitch kaže...
4mal kaže...

Malo preglossy po meni...bolji je smedi :) al ukusi su kao sup.ci svako ima svog

Istina, i ja sam zelio crni dok nisam vidio smedji. 

17 godina
LG G4 - Rasprava

Brown mi je fensy , ne volim to ... Uostalom dobim jos jedan poklopac silver pa mogu konbinirat....samo skupi su 400kn kozni lol...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 16:51 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

Brown mi je fensy , ne volim to ... Uostalom dobim jos jedan poklopac silver pa mogu konbinirat....samo skupi su 400kn kozni lol...

Meni je osobno crni najljepši i nekako najbolji u ruci.. ne znam :)

17 godina
EchoOne kaže...
4mal kaže...

Ti dakle volis crnog u ruci?

13 godina
EchoOne kaže...

Uspio sam i video recenziju slozit konacno. Sad kad je gledam pa se sjetim x stvari koje sam jos mogao ubacit i rec.. a vec je i ovako na 11 minuta se popela.. Nadam se da je glavno receno :)

Jel lezerni ? :) 

hehe :)

jesi u susjedstvu ?

ja
17 godina
LG G4 - Rasprava

Usput prodajem 3-ku sa quick circle coverom (bezicno punjene) pa tko je zainteresiran nek mi se javi na pp 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 21:13 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

uzeo i ja g4 za 3600kn preko njuškalu - dobra cijena za flagship

kamera je odlična, UI užasno ružan, gomila LG aplikacija koje se ne mogu obrisati

zvučnik glasan, kod ekrana mi je malo loše što ne možeš birati preset boja, tj ne možeš ga nikako nastelovati 

zakrivljenost ne primjećujem uopće u radu i razgovorima 

čekam root i custom Rokove :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 22:19 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Ako ti je ruzan LG ui koji ima THEME--- T-H-E-M-E :) lol..onda ti je sve ruzno

Imas theme na playstoru, na xda (ne treba root ni nista)

ja

1 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

gledam xda i ne vidim custom theme >  LG G4 G4 Themes and Apps

I malo mi vrijede theme iz LG stores kad sam ne mogu birati ikone i layout

settings screen je užasno izveden - hrpetine opcija

ne znam kome može biti taj UI lijep, pogotovo notification bar lol

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Fanu kaže...

gledam xda i ne vidim custom theme >  LG G4 G4 Themes and Apps

I malo mi vrijede theme iz LG stores kad sam ne mogu birati ikone i layout

settings screen je užasno izveden - hrpetine opcija

ne znam kome može biti taj UI lijep, pogotovo notification bar lol

Teme mozes i od g2/3

Onda uzmes drugi mob i gotovo.

A o ljepoti nisam mislio s te strane ni razgovarati zapravo jer sto je meni lijepo tebi ne mora biti lijepo i obrnuto

ja
14 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

@bender

ima li neka G3 tema za G4? G3 mi ima puno ljepši layout..

Što se tiče G4 koristim ga par dana, zasada sve pozitivno, a o kameru neću ni pričati.. vrh

0 1 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Eto da ja nesh naskrabam u ovih par sati od kad sam ga kupio, premium osjecaj kako god okrenes, svijetliji od 3ke, brzi i fluidniji out of box, kamera fenomenalna i tob i bilo to za sada ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
disco kaže...
EchoOne kaže...
4mal kaže...

Ti dakle volis crnog u ruci?

Once u try black, u never go back :D

bender_007 kaže...
EchoOne kaže...

Jel lezerni ? :) 

hehe :)

jesi u susjedstvu ?

A nije bilo unboxinga ovaj put hh

Jesam, odi plati pivo popodne :)

13 godina
LG G4 - Rasprava

Danas oko 17 ?

ja

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Stavio sam si stock Lollipop temu, puno mi to bolje i skladnije izgleda nego stock LG tema, sada sam potpuno zadovoljan mobitelom.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice