LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.225.827
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
bender_007 kaže...

Koja je verzija?

g3 d855

android 6,0

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
11 godina
LG G3 - Rasprava

imam pitanje jel zna itko trick kako da izvucem podatke sa unutarnje memorije jer mi je crko lcd ekran neradi uopce a popravk mi je skup tako da sam uzeo novi mob sad i hocu te podatke nazad jel itko kako da to napravim.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Preko USB-a? Spojis mob na PC i upalis ga, trebao bi imat pristup onda

LoL EU West - KingNothing666
11 godina
KingNothing kaže...

Preko USB-a? Spojis mob na PC i upalis ga, trebao bi imat pristup onda

nemam nista 

12 godina
odjavljen

Pokušaj sa programom, mislim da se zove Moborobo.. Nešto u tom kontekstu, prije par god sam izvlačio podatke iz razbijenog Prestigia. 

SkorvY
14 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ekipa,

Želio bih svoj G3 vratiti na stock verziju androida. Vidio sam neke guidove ali mi nije jasno kako odabrati točnu verziju za svoj mobitel. Gdje to mogu pročitati i da li mi možda možete preporučiti neki pouzdani guide? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Alizalb kaže...

Pozdrav ekipa,

Želio bih svoj G3 vratiti na stock verziju androida. Vidio sam neke guidove ali mi nije jasno kako odabrati točnu verziju za svoj mobitel. Gdje to mogu pročitati i da li mi možda možete preporučiti neki pouzdani guide? Hvala!

Nađeš preki imei-a, točan software koji je za tvoj mobitel. Imaš na trgovini LG Phone From i na njemu možeš vidjeti i skinuti. Samo preko LG Flash Tool-a, imaš dosta tutoriala i svi su ti isti. 

SkorvY
14 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...

Imam navedeni mob i htio bi ga rootat i instalirat neki custom room,ali mi kod rootanja dodje do Firmware update i onda stalno stoji na 0%,pa moram bateriju izvadit i ponovo pokrenut normalno.
Kako to da popravim?

itko?
gore je android 6,0

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
14 godina

Hvala na odgovoru, ali nigdje nisam uspio naći 4.4.2 verziju androida. To je zapravo ono što želim. S ovim što si mi predložio dobio sam samo reset na 6.0, a to mi ne želim. Znači moj provider je tele2 i imam 32gb verziju telefona. Ako itko zna gdje mogu skinuti 4.4.2 verziju za svoj mob, bio bih zahvalan. LP

12 godina
odjavljen

Čekaj, ti hoćeš vratiti na 4.4.2? Dali mob ide u prodaju ili? 

SkorvY
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

zna netko kako testirati bateriju? meni nikako ne da v30n da azuriram pa sam na v40c. sad nez dal je do softvera da se baterija brzo trosi (ali cudno brzo se i puni) ili jednostavno oslabila. iako nikad nije bila nesto posebno tesko mi je odrediti. da ne dajem pare na novu bezveze

u onom secret menu kad udem i obavim test baterije pise good

0 0 hvala 0
14 godina
Ne ide na prodaju, samo bih ga vratio na 4.4.2.
Nisam bas zadovoljan sa 6.0 (web browsanje i baterija), a znam da nisam bio bas previse sretan ni na 5.0. Ako se ne bude bolje na 4.4.2, eventualno tada mogu razmisliti o drugom uređaju. Ali zasad mi se ne rastaje od brutalne kamere, super zaslona i generalno jos uvijek solidnog uredaja i zelim napravit sve da ostanemo skupa :)
12 godina
odjavljen
Alizalb kaže...
Ne ide na prodaju, samo bih ga vratio na 4.4.2.
Nisam bas zadovoljan sa 6.0 (web browsanje i baterija), a znam da nisam bio bas previse sretan ni na 5.0. Ako se ne bude bolje na 4.4.2, eventualno tada mogu razmisliti o drugom uređaju. Ali zasad mi se ne rastaje od brutalne kamere, super zaslona i generalno jos uvijek solidnog uredaja i zelim napravit sve da ostanemo skupa :)

Mislim da sam probao oko 20 custom ROMsa, sa duplo više verzija od, 4.4.2-5.0-5.1-6.0-6.0.1-7.0-7.1-7.1.1 na D855. I na svima je bilo isto. Baterija ubija, 2.5h SOT ma kako ga okreneš. Bilo WEB, kamera, što god... Heats up n' batt drain.. E da mob je bio 7mj star, tako da ispravnost batt isključujem. Međutim, zadnji službeni 6.0 v30n je regulirao potrošnju baterije i perform. Mogu ti na PM napisati o čemu se radi. Ako ti i na njemu radi probleme onda je vrijeme za novi fone.  

SkorvY
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ja sam na stock V30n, mobitel je star godinu i pol, apsolutno se nikada nije pregrijao, i najlošiji SOT mi je kad sam na 4Gu, 3,5-4 sata, na WiFiu zna ići i do 5,5h, ovisno o intenzitetu i načinu korištenja. Nikada mi nisu bili jasni problemi koje čitam po ovoj temi da ljudi imaju jer ja nikada ništa..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

Moze neko link staviti od v30n? Onaj na kdz forumu nece downloada, kad vec ne ide preko kabela

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

Ja sam na stock V30n, mobitel je star godinu i pol, apsolutno se nikada nije pregrijao, i najlošiji SOT mi je kad sam na 4Gu, 3,5-4 sata, na WiFiu zna ići i do 5,5h, ovisno o intenzitetu i načinu korištenja. Nikada mi nisu bili jasni problemi koje čitam po ovoj temi da ljudi imaju jer ja nikada ništa..

Mislim da sam čitao negdje da jednu cijelu seriju D855 su zeznuli negdje(npr od ser br 511'-513'), i ti su mobsi imali takvih problema. Ja sam sa gotovo novim G3 imao do 3h(3.5 s 30% svjetline) SOT. 

SkorvY
14 godina
LG G3 - Rasprava

Ok, ali svejedno bih volio pokušati sa originalnim 4.4.2. Da li netko zna gdje mogu skinuti official 4.4.2 za moju verziju? Dakle tele2, 32 GB verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Alizalb kaže...

Ok, ali svejedno bih volio pokušati sa originalnim 4.4.2. Da li netko zna gdje mogu skinuti official 4.4.2 za moju verziju? Dakle tele2, 32 GB verzija.

Imam ja nekih KDZ-ova za G3 negdje, pogledam ako ih nisam obrisao pa ti uploadam.

EDIT: http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G3%2FStock%2FD855%2F - skidaj dok ti srcu milo :D Kitkat ti je 10 (D855_10x)

KDZ-ovi označeni brojkom 6 ili 16G su za 16GB model i njih nemoj skidati, osim ako želiš 32 GB model pretvoriti u 16 GB.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 19:44 (robogo).
14 godina
Hvala na pomoci, znam za to. Ali ne znam koji kdz da skinem za svoj uredaj. Otud sam skinuo european TOT i dll za 32 gb verziju i nece da prode preko flash toola.
Sad imaju ti kdz fileovi ali da li je bitno ciji stavljam? Mogu li stavit UK? I da li cu imati hrv jezik itd? Unaprijed hvala!
8 godina
Alizalb kaže...
Hvala na pomoci, znam za to. Ali ne znam koji kdz da skinem za svoj uredaj. Otud sam skinuo european TOT i dll za 32 gb verziju i nece da prode preko flash toola.
Sad imaju ti kdz fileovi ali da li je bitno ciji stavljam? Mogu li stavit UK? I da li cu imati hrv jezik itd? Unaprijed hvala!

Bilo koji europski ROM će ti definitivno imati hrvatski jezik. Skini njemački ROM i to je to.

14 godina
Hvala lega!
12 godina
Jel imao netko problema s otkljucavanjem bilo preko tipke ili knock code-a?
Do prije 2 tjedna nikakve primjedbe na 3g star mobitel ali sad je poceo pravit probleme jer se ne zeli otkljucat.
Najcesce nakon duzeg nekoristena tipa ujutro kad se probudim je lutrija hoce se otkljucat ili ne.
Ne koristim nikakve sifre ni knock code uzorke samo osnovno otkljucavanje i ista je situacija kad otkljucavam preko tipke ili knock code-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
gelon kaže...
Jel imao netko problema s otkljucavanjem bilo preko tipke ili knock code-a?
Do prije 2 tjedna nikakve primjedbe na 3g star mobitel ali sad je poceo pravit probleme jer se ne zeli otkljucat.
Najcesce nakon duzeg nekoristena tipa ujutro kad se probudim je lutrija hoce se otkljucat ili ne.
Ne koristim nikakve sifre ni knock code uzorke samo osnovno otkljucavanje i ista je situacija kad otkljucavam preko tipke ili knock code-a.

Jel se zeli otkljucat na fizicku tipku?

12 godina
LG G3 - Rasprava

Kao sto sam rekao ista stvar je i kad probam s tipkom i s knock code-om.

Potpuno je random i nekad se otkljuca na tipku, a nekad na knock code, a nekad izvadim bateriju jer se 3min patim da ga otkljucam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
gelon kaže...

Kao sto sam rekao ista stvar je i kad probam s tipkom i s knock code-om.

Potpuno je random i nekad se otkljuca na tipku, a nekad na knock code, a nekad izvadim bateriju jer se 3min patim da ga otkljucam

Ista stvar kod mene ima mjesec dana, bilo je tako dva tri tjedna i onda jedan dan samo blue screen, otisla maticna. 
Napravi back up podataka obavezno, cim prije.

12 godina
Hvala na informaciji, backup pravim vec veceras.
Mislim da mi se ne isplati popravljat pa cu vjerojatno uzeti novi mobitel.
Iako bih kupio opet g3 ne zelim taj rizik s maticnom jer su vecinom bez garancije.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav.

Trebam savjet (vjerujem da ga ima vec ovdje, al ko ce ga nac)...

Kako najbezbolnije napravit backup i vratit ga na factory postavke ?

Usporio se da je to nevjerojatno za uredaj sa takvim HW-om...

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Koristi LG Backup, prebaci to na PC. Napravi reset, vrati nazad backup na mobitel, i onda restore. 

SkorvY
14 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav,

htio bih napraviti upgrade na v30n, sada sam na v30c. Kada pretražujem po imei-u zadnja dostupna verzija je v30c.

Da li mogu očekivati probleme ako ručno kroz lg flash tool napravim upgrade na v30n?

0 0 hvala 0
15 godina

Pretpostavljan da imas kao i ja t-mobile verziju lg g3...staviti mozes verziju 30n ali ces kod pokretanja telefona imati error "Current version is not available for user. Can't find matched cust for NT-code MCC/MNC[XXXXXX],SUBSET[XX]"...ne utjece na funkcionalnost telefona i moze se ignorirati ili lako rjesiti ali potreban je root pristup! Sto sam ja napravio? Stavio software 30b jer 30c se ne moze rootati...root-ao, instalirao twrp recovery i stavio "bumped" 30n i radi kao singerica! Jos stavis xceed kernel i telefon puno bolje radi...baterija također!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice