Koja je verzija?
g3 d855
android 6,0
Koja je verzija?
g3 d855
android 6,0
imam pitanje jel zna itko trick kako da izvucem podatke sa unutarnje memorije jer mi je crko lcd ekran neradi uopce a popravk mi je skup tako da sam uzeo novi mob sad i hocu te podatke nazad jel itko kako da to napravim.Hvala
Preko USB-a? Spojis mob na PC i upalis ga, trebao bi imat pristup onda
Preko USB-a? Spojis mob na PC i upalis ga, trebao bi imat pristup onda
nemam nista
Pokušaj sa programom, mislim da se zove Moborobo.. Nešto u tom kontekstu, prije par god sam izvlačio podatke iz razbijenog Prestigia.
Pozdrav ekipa,
Želio bih svoj G3 vratiti na stock verziju androida. Vidio sam neke guidove ali mi nije jasno kako odabrati točnu verziju za svoj mobitel. Gdje to mogu pročitati i da li mi možda možete preporučiti neki pouzdani guide? Hvala!
Pozdrav ekipa,
Želio bih svoj G3 vratiti na stock verziju androida. Vidio sam neke guidove ali mi nije jasno kako odabrati točnu verziju za svoj mobitel. Gdje to mogu pročitati i da li mi možda možete preporučiti neki pouzdani guide? Hvala!
Nađeš preki imei-a, točan software koji je za tvoj mobitel. Imaš na trgovini LG Phone From i na njemu možeš vidjeti i skinuti. Samo preko LG Flash Tool-a, imaš dosta tutoriala i svi su ti isti.
Imam navedeni mob i htio bi ga rootat i instalirat neki custom room,ali mi kod rootanja dodje do Firmware update i onda stalno stoji na 0%,pa moram bateriju izvadit i ponovo pokrenut normalno.
Kako to da popravim?
itko?
gore je android 6,0
Hvala na odgovoru, ali nigdje nisam uspio naći 4.4.2 verziju androida. To je zapravo ono što želim. S ovim što si mi predložio dobio sam samo reset na 6.0, a to mi ne želim. Znači moj provider je tele2 i imam 32gb verziju telefona. Ako itko zna gdje mogu skinuti 4.4.2 verziju za svoj mob, bio bih zahvalan. LP
Čekaj, ti hoćeš vratiti na 4.4.2? Dali mob ide u prodaju ili?
zna netko kako testirati bateriju? meni nikako ne da v30n da azuriram pa sam na v40c. sad nez dal je do softvera da se baterija brzo trosi (ali cudno brzo se i puni) ili jednostavno oslabila. iako nikad nije bila nesto posebno tesko mi je odrediti. da ne dajem pare na novu bezveze
u onom secret menu kad udem i obavim test baterije pise good
Mislim da sam probao oko 20 custom ROMsa, sa duplo više verzija od, 4.4.2-5.0-5.1-6.0-6.0.1-7.0-7.1-7.1.1 na D855. I na svima je bilo isto. Baterija ubija, 2.5h SOT ma kako ga okreneš. Bilo WEB, kamera, što god... Heats up n' batt drain.. E da mob je bio 7mj star, tako da ispravnost batt isključujem. Međutim, zadnji službeni 6.0 v30n je regulirao potrošnju baterije i perform. Mogu ti na PM napisati o čemu se radi. Ako ti i na njemu radi probleme onda je vrijeme za novi fone.
Ja sam na stock V30n, mobitel je star godinu i pol, apsolutno se nikada nije pregrijao, i najlošiji SOT mi je kad sam na 4Gu, 3,5-4 sata, na WiFiu zna ići i do 5,5h, ovisno o intenzitetu i načinu korištenja. Nikada mi nisu bili jasni problemi koje čitam po ovoj temi da ljudi imaju jer ja nikada ništa..
Moze neko link staviti od v30n? Onaj na kdz forumu nece downloada, kad vec ne ide preko kabela
Ja sam na stock V30n, mobitel je star godinu i pol, apsolutno se nikada nije pregrijao, i najlošiji SOT mi je kad sam na 4Gu, 3,5-4 sata, na WiFiu zna ići i do 5,5h, ovisno o intenzitetu i načinu korištenja. Nikada mi nisu bili jasni problemi koje čitam po ovoj temi da ljudi imaju jer ja nikada ništa..
Mislim da sam čitao negdje da jednu cijelu seriju D855 su zeznuli negdje(npr od ser br 511'-513'), i ti su mobsi imali takvih problema. Ja sam sa gotovo novim G3 imao do 3h(3.5 s 30% svjetline) SOT.
Ok, ali svejedno bih volio pokušati sa originalnim 4.4.2. Da li netko zna gdje mogu skinuti official 4.4.2 za moju verziju? Dakle tele2, 32 GB verzija.
Ok, ali svejedno bih volio pokušati sa originalnim 4.4.2. Da li netko zna gdje mogu skinuti official 4.4.2 za moju verziju? Dakle tele2, 32 GB verzija.
Imam ja nekih KDZ-ova za G3 negdje, pogledam ako ih nisam obrisao pa ti uploadam.
EDIT: http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G3%2FStock%2FD855%2F - skidaj dok ti srcu milo :D Kitkat ti je 10 (D855_10x)
KDZ-ovi označeni brojkom 6 ili 16G su za 16GB model i njih nemoj skidati, osim ako želiš 32 GB model pretvoriti u 16 GB.
Bilo koji europski ROM će ti definitivno imati hrvatski jezik. Skini njemački ROM i to je to.
Jel se zeli otkljucat na fizicku tipku?
Kao sto sam rekao ista stvar je i kad probam s tipkom i s knock code-om.
Potpuno je random i nekad se otkljuca na tipku, a nekad na knock code, a nekad izvadim bateriju jer se 3min patim da ga otkljucam
Kao sto sam rekao ista stvar je i kad probam s tipkom i s knock code-om.
Potpuno je random i nekad se otkljuca na tipku, a nekad na knock code, a nekad izvadim bateriju jer se 3min patim da ga otkljucam
Ista stvar kod mene ima mjesec dana, bilo je tako dva tri tjedna i onda jedan dan samo blue screen, otisla maticna.
Napravi back up podataka obavezno, cim prije.
Pozdrav.
Trebam savjet (vjerujem da ga ima vec ovdje, al ko ce ga nac)...
Kako najbezbolnije napravit backup i vratit ga na factory postavke ?
Usporio se da je to nevjerojatno za uredaj sa takvim HW-om...
Koristi LG Backup, prebaci to na PC. Napravi reset, vrati nazad backup na mobitel, i onda restore.
Pozdrav,
htio bih napraviti upgrade na v30n, sada sam na v30c. Kada pretražujem po imei-u zadnja dostupna verzija je v30c.
Da li mogu očekivati probleme ako ručno kroz lg flash tool napravim upgrade na v30n?
Pretpostavljan da imas kao i ja t-mobile verziju lg g3...staviti mozes verziju 30n ali ces kod pokretanja telefona imati error "Current version is not available for user. Can't find matched cust for NT-code MCC/MNC[XXXXXX],SUBSET[XX]"...ne utjece na funkcionalnost telefona i moze se ignorirati ili lako rjesiti ali potreban je root pristup! Sto sam ja napravio? Stavio software 30b jer 30c se ne moze rootati...root-ao, instalirao twrp recovery i stavio "bumped" 30n i radi kao singerica! Jos stavis xceed kernel i telefon puno bolje radi...baterija također!